Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zari ha jövöre menunk kecsora a csillag gyárba akko meglátogatlak az iszunk citromos sörikét de tényleg köszike szépen
csok drága...
Köszi,ez most az volt ,a gyerek meg arcüreg és orrmandula gyulladással szív, vagyis mi vele Ez meg az ovi átka,de most befogok menni és kivetetem,egy napot megy 1 hónapot meg nem,de addig meg beteg szegény
na hály bélák...
mi a repedt here van...

látom megent megtaláltad rély a hibást ...amiért ma SEM mentél és tegnap is a defekt IS miattam van..a köcsög aki reggel 8.30kor ébreszti... . . .

gonzó
2.dik pontra azt mondom..hahaha..he ez hülyeség.
3.dik opontál meg én ot sem voltam...az faternál volt..robúr intézte ő a hibás..a szemét...holnap is rám akarja vetni a szemét ...fész tu fész

tos fifti
sörre meghivnálak ha már igy segoithettem..de nincs plézem 400km elkocsikázni a házad mellett ikorcsmáig..hogy legyere papusban ..megidd a gössert oszt egy köszönöm elég volt után elsattyogj

rély...
frenszin nem titokmotorozik...tegnep este 8kor intéztem neki egy helyet ahol nem csak a benzinkútig haver a tsávó..hogy teletankolják a gépét és gó home
. . .
mert igaz hogy frenzsin nagy ars za fórumon.amiért meg is kapja itt a lálykokat mindenkitől. ..
de megy motorozni is.nem csak arsz..wágod nem megy úgy mint dzsárviksz vagy a k.peti..de kitartással nincs hilyánya..abból ha a felét bedobná ide ez ötcentesei helyett.... a fórumól mindenki minden nap hajtana

ma..ma mért nem mentél ki..szép idő volt...vagy az asszony nem engedett ki..vagy nem csinálta meg a defektedet... a szemét...forgatta csak ...
nem szabad másr kenni hogy mét nem mentél ki..soha.. az ilyne kenő..mályas gyerekek véreznek el az erdőben az első lálytossabb helyen..de nem baj kell ilyen is csak akkor nem kell keménykedni...a plázafórumon sem
bocs rély..szertlek csak azt mikor beirják hogy én vokt a hbás meg miattam ilyen öszinteségi rohamot idéz elő nálam..ezzel vigyázni kell..mondta az orvos..mert nem lesznek csak kőkemény barátaim...a lágytolyások meg elpártolnak tőlem
de ari vagy..és remélem nincs hari ..ha akarod holnapra is intézek neked tásat..csak ne fordujj vissza.. ha nem jön meg az sx-f 350 szpongyoriba...

kétféle motoros vann..a forumolvasó csoportositáson kivül..is
az egyik kimegy hajt mjd estére kelvén elmeséli milyen volt majd este jót álmodik..
a másik fajta álmodik nappal a fórumon...vetit jobról balra.. a motorja meg 364 napot téliálmot alszik a garagéban...defektjavitásról álmodik közben szegény...

de nincs is ezzel gond...mindenki ugy ahogy akarja csak ne én legyek már a hibás..ha nem mentél ki ma sem ..csak álmodoztál...
nálunk pl a holnapi hajtást ...szombat óta szervezik... de mindenkinek bedöglött a tehene... ma délre...nincs gond .ha holnap nem megyek ki...nem fogom raaay juk..illetve rályuk
szerintem azért estlére kelvén azért kunkoritok ide valamit..de vidit is csináltatok..mert megmondom robúrnak.. csináljon különben megharagszik itt valaki..ha nem sztárolom az sx 525öt

frenszisz azt mondta tegnap este.. hogy nem kapsz tőle új verdát,,exc 350es majd egy hetest..azaz hatnapost ...
mert a tiéd gyakorlatilag 2014esnek néz ki...azt hitte kisüti a géped a szemét mikor meglátta

rély nem ugy mondják hogy más faszával veri a csalánt..
a másik faszt meg kiveri a csalán

remélem nix hiszti.. öszinteségi kirohanásra bevettem a gyógyszert..
mindjárt 6 és jövök vissza frend-izni
Beon nem Apámnak vagy 30 éve volt mogyoró nagyságú veseköve,egyidőben apósom testvérével annak is hasonló csak az hölgyemény volt.Volt mert ők pestre mentek,de már vissza nem jött sajnos.Apámék meg szolnokra naponta,de mellette valami Halimbai esperes csinált neki fűvekből teának valót és azt küdte el neki.Se robbantás,se hajtás nem kellett feloszlatta megette a követ a tea Nem semmi dógok vannak
keresztmami
hát akkor hajra
á én soha
szerinted?
most beszéltem a szerelő sráccal,épp most készíti a ttr-e a tunying kipufogót... őrületes lesz a gép

am annyi,hogy leér a lába...
hazudtál?
igen én
na szegénykém,szép kis Karácsony
jobbulást
van itt Jancsi?névnapos?
hát ez nem jo... nekem is volt, epe kő konkrétan mocskos szar dolog és azt nem lehet kihugyozni mert egyirányu az epe...szoval műtik..
ja meg a gyerek ebbe a ganajba egy pilantás alatt ki nyeleli a benyát 25-ből szali embere csak jövöre tud nagytankot adni
Azt kéne,vagy kiszívatni valami pszihopata szopógéppel
csikabá rázasd ki valami tuti kis krossz pályán
nem tom ma is találtun egy bazi nagy agancsot azt adig tartott a motorolás azt hittem sose érek vele haza
Estét Elhamarkodott volt a tegnap esti jól vagyok,ma inkább nem írom,elvagyok Nem fasza ez sehogysem,egész éjjel szopás,ma reggeltől eddig kórház,már a gyógyszerektől kábulok.Cigi nem kell,kávé sem,eszek,de útálkozva,nyomom a teát azt ha nem gyün lent,gyün fent,ha gyün lent akkor nagyon gyün Aszongya apám,na majd ha emellé lesz egy prosztata,akkór leszek rossz tata Ne ríjjak,me nem olyan könnyű megdögleni
hova akartok menni?
fura egy motoros izlése lehet a haverotoknak aki elad egy zsir new GG EC 300-at, mert szerinte a TTR 230 fényévekel jobb..

mondjuk ő megy vele... az a lényeg hogy neki tetszik..