Azt mondták be a TV -be ,hogy a koma is meg az asszonya is napjába
többször kap ideg összeroppanást.Sajnos.Ezt nem azért írom,hogy hú de jó,hanem azért ,hogy vannak olyan emberek akik ilyen felelőtlenek és akinek van megtakarított pénze,az kellően vigyázzon rá,hogy hová fekteti.
szerintem az a gazdag aki az idejét arra hasznosítja akkor amikor karja amire akarja. Vagyis nem rabja valaminek vagy valakinek.
Nem 8 óraban másnak huzza az igát. s persze van annyi pénze ami kell hogy abban az idöben amiben gazdálkodik arra költse amire neki az boldogságot okozz.
A másik, hogy kell hozzá ész hogy annyit keres kis munkával ami ép kielégít téged, nehogy bele vid magad olyan teherbe ami megint rabságba visz.
Vagyis annyi terhet és igényt tegyél fel magadnak ami ép kielégíti igényeid. Ehhez intelligencia és tehetség kell. S akinek van az nem irigy soha ha másnak több ideje s pénze van hanem inkább örvend a másik sikerének, s nem azt nézi a másik miért igen s ö nem mert tudja mi az ára...
s lehet ezt az írást megérteni sem könnyű mert át kell élni azt hogy a villany körte kigyulladjon a fejedben.
Csak vannak akik nem tudnak leállni,aztán egyszer csak azt veszik észre,hogy vége a filmnek.De akkor már mindegy,mert itt nincs több vetítés! Csodálkoznak hogy jé milyen szép nagy házam van,de nem éltem benne egy percet se,de jó ez a kocsi,de nem mentem vele gy métert se,mekkorák a gyerekek,de mikor nőttek fel?
A "gazdagság" is mindenkinek mást jelent.Van akinek egy 20 éves kocsi is gazdagság,van akinek meg kell az X6 mellé egy S merci.
Van aki használtat se tud venni 1 milláér,és sajnos ma a legtöbb ember ilyen.Tehát aki bármire el tud költeni zsebből 1 milliót,azt nyugodtan mondhatjuk gazdagnak.
Van egy haverom,nyertek a hatoson,nem keveset. A mai napig ugyanúgy áll az éttermük konyhájában,mint előtte.Előtte sem voltak mondjuk szegények,de nem ment el az eszük a pénztől. Kifizették a hitelt ami volt a házukon,vettek két kocsit,de ugyanúgy dolgozik az egész család mint addig. Van akit a sok pénz sem bolondít meg,van akinek meg a kevéstől is elmegy az esze!
Figy nem ujjat vesz hanem használtat, s 1 milláért. Fekete feri vagy lehet az apja motorjával megy.
a miller az aki 80 millos motorral pályázik ebböl kettő volt m.o.
egyiket a BSB egyik fö csapata rakta neki össze potom 80 millio Ft. ért
a másik egy DesmoSeidici vel pályázot, 16 milla a gép.
naponta 100e Ft garnitura gumi 1 pár. s
az viszont igaz a csorot még az ág is huzza, mert a miller segiti a másikat.
igen akinek van a legnehezebb megtartani, mert könyen jön könyen megy...
én is voltam munkamán... folyton pörögtem, mondjuk 20-szor ennyi pénzem is volt, de aztán van egy pont amikor besokalsz, és akinek van cseppnyi esze az leáll, és vissza vesz egy joval szerényebb, de nyugodtabb és élvezhetőbb életre.... szerintem.
ezt kéne neked is csikusz, de ugy látszik te direkt arra gyursz hogy bele....
tudjátok van az a mondás, hogy még senkit nem láttak a temetőbe besétálni lovéval teli bőröndökel...
Mi lettem én,pénzügyi tanácsadó.