Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és nalunk meg sem akarják fizetni lenézést meg le..rom amig nem fáj addig nincs baj
itt minálunk 21 millio euro a "lottóötös" most éppen,na az se lenne rossz
Tsókolom
csoközön!
pedig én szeretném az eccerü dolgokat
Deeee mi vagyunk az elmaradottak
Hát, ez sajnos tényleg így van.Nem is az a baj talán,hogy már nem becsülik,hanem le is nézik azt aki így dolgozik(gondolok az olyan munkákra is amik nem ilyen látványosak)
akkor meg túl egyszerű lenne az élet,a lottóötössel
viktor értem én hogy diplomatikus arcélt végsz a dologhoz...
nade azért hogy azt beszélik a környéketeken hogy a triál motor magasan veri a hárdos zarándi helyeken a csira chiken line endurokat....

és te ezt szo nélkül..... tutti levagy onnan is szponzorálva valamivel...
na mesélj mivel kenyereztek le hogy ki se mered nyitni azt a nagy lepcsesedet... gumi..vagy tv... esetleg mindkettő...
szeretnék triálmotort 300exc ja és munka helyet motorolást
ezt megnyugtato olvasni igy reggelire hogy feldolgoztad ezt a defekt által okozott traumát...

ez meg hogy frenszisz nem vitt neked se ingyen spongyor gumit, se egy 350 sx-et, csak egy szaros csokit... hihetetelen nyugodj meg az a lényeg erröl is viktor tehet...
hát igen sajna, pedig a kenyeret az asztalra nem a hangyák horják össze mindenki csiliárdos akar lenni énis lécci lotto ötöst
Mert mindegyik programozómatemtikus igazgató menedzser akar lenni,aztán a sok iskola mellett meg olyan buták mint a hatökör!
kv
hát sajna igen de nem csak a telokal minden kétkezi szakmákkal
mert a mai fiataloknak sajna nem fekszik a koszos izados kevéspénzt keres vele stb.
Kamu cuccokat lehet kapni boltban is,de sokakat megkérdeztem akik vesések voltak,azt mondják semmit nem érnek a gyógybolti gyógyteák.Ami meg esetleg jó lenne azt meg nem ismerik Nem is izgatna a dolog csak ezek a kiba gyógyszereknek ne lenne ilyen szédítős hatása,me ezt nem bííííííírom
Csáá Olyana,van,hogy baba,van,hogy szopat Mint egy igazi nő
Köszönöm!Azta mindenit,na akkor a telókkal is így lesz esszercsak
csikabá! érdeklődtem a pap iránt mivel nem messze van tőlünk hát mindenki ismerte meg nagy tudoja volt a fűveknek de sajna már nem él és senki nem vette átt a tudományát pedig világhirü volt
Na mivan mester? Megjavútámá?
Ébjesztőőőőőőő
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Igen, annyira titkos, hogy direkt karácsonyra van időzítve, mert ilyenkor nem gyanús.
rély..ne aggódj..nálunk sem lesz csoportos motorozás...
goldentooth (a főnök) visszalépett és mind a hat csiga wisszabúlyt a házába...pedig de szip reményke voltak még tegnap délelőt ..mindenki sütögette a pecsenyéjét ki melyik hogy jön..de délre odaégett mindenkinek
nem baj..
nem jöhet össze mindég...van hogy úgy alakulnak a dolgok.
én sem mék ez miatt csak boklászom és sétálgatom majd valamerre
...
rély..
csináld meg a gépet.. vagy add ki feladatba az asszonyanak hogy csináltassa meg..oszt gó
demzsóti..
már nem alszom.. fent vok..
mi a szitu

zozi..
hát a tyelewizilyóval eddig csak a meglepetések vannak..
először úgy wót hogy hogy már pénteken lesz..wégül is most sincs másként..mert péntekre lesz..csak az a kérdés. ..melyik 7en
egy biztos az idei péntekek kilőve..
de 1 biztos tv wan wÓt lesz...

eská..mesélj mán..mi volt tegnap..mert itt sokan nem tehették meg hogy motorozzanak tegnap...mert mondjuk...telivoltak gondal.. meg a bajjal meg én is a képben voltam...ugy hogy volt akinek nagy volt az elkeseredés
zsir mesélte hogy 2té leszopatta a nagy bálnát...valami oldalazóban...de olyan dÚrwa volt a hely hogy mikor mesélte újból felvette a sisakot meg a melvértet

a nyir1háziak is gecc mód be vannak gyúrva mindenkinek ott az úly három100as..és robúrt is megfertőzte a hülyeség
a faszt..csak nem mert ellentmondani a sokaknak...én is mindég dicsérem itt a kettő téket..mert it az van túlnyomott töbségben..bár bontósbili is elhagyta a süllyedő hajót ..oszt motorra váltott
amúgy meg mindenki olyannnal megy amilyennel akar csak után a nem legyen sirás hogy persze... az 525esigszel könnyű
hát igen van elég nehézség az életben minek nehezitsem még a motorkázást is

na jó menne kell lassan mert már melegszik a lángossütőnél az olaj...és remélem nem azért mert a tüók mindjárt mennek eloltani ez vicknek szar vona mert mehetek másik sütőst keresni