Hát, ez sajnos tényleg így van.Nem is az a baj talán,hogy már nem becsülik,hanem le is nézik azt aki így dolgozik(gondolok az olyan munkákra is amik nem ilyen látványosak)
viktor értem én hogy diplomatikus arcélt végsz a dologhoz...
nade azért hogy azt beszélik a környéketeken hogy a triál motor magasan veri a hárdos zarándi helyeken a csira chiken line endurokat....
és te ezt szo nélkül..... tutti levagy onnan is szponzorálva valamivel...
na mesélj mivel kenyereztek le hogy ki se mered nyitni azt a nagy lepcsesedet... gumi..vagy tv... esetleg mindkettő...
ezt megnyugtato olvasni igy reggelire hogy feldolgoztad ezt a defekt által okozott traumát...
ez meg hogy frenszisz nem vitt neked se ingyen spongyor gumit, se egy 350 sx-et, csak egy szaros csokit... hihetetelen nyugodj meg az a lényeg erröl is viktor tehet...
Kamu cuccokat lehet kapni boltban is,de sokakat megkérdeztem akik vesések voltak,azt mondják semmit nem érnek a gyógybolti gyógyteák.Ami meg esetleg jó lenne azt meg nem ismerik Nem is izgatna a dolog csak ezek a kiba gyógyszereknek ne lenne ilyen szédítős hatása,me ezt nem bííííííírom
csikabá! érdeklődtem a pap iránt mivel nem messze van tőlünk hát mindenki ismerte meg nagy tudoja volt a fűveknek de sajna már nem él és senki nem vette átt a tudományát pedig világhirü volt
rély..ne aggódj..nálunk sem lesz csoportos motorozás...
goldentooth (a főnök) visszalépett és mind a hat csiga wisszabúlyt a házába...pedig de szip reményke voltak még tegnap délelőt ..mindenki sütögette a pecsenyéjét ki melyik hogy jön..de délre odaégett mindenkinek
nem baj..
nem jöhet össze mindég...van hogy úgy alakulnak a dolgok.
én sem mék ez miatt csak boklászom és sétálgatom majd valamerre
...
rély..
csináld meg a gépet.. vagy add ki feladatba az asszonyanak hogy csináltassa meg..oszt gó
zozi..
hát a tyelewizilyóval eddig csak a meglepetések vannak..
először úgy wót hogy hogy már pénteken lesz..wégül is most sincs másként..mert péntekre lesz..csak az a kérdés. ..melyik 7en
egy biztos az idei péntekek kilőve..
de 1 biztos tv wan wÓt lesz...
eská..mesélj mán..mi volt tegnap..mert itt sokan nem tehették meg hogy motorozzanak tegnap...mert mondjuk...telivoltak gondal.. meg a bajjal meg én is a képben voltam...ugy hogy volt akinek nagy volt az elkeseredés
zsir mesélte hogy 2té leszopatta a nagy bálnát...valami oldalazóban...de olyan dÚrwa volt a hely hogy mikor mesélte újból felvette a sisakot meg a melvértet
a nyir1háziak is gecc mód be vannak gyúrva mindenkinek ott az úly három100as..és robúrt is megfertőzte a hülyeség
a faszt..csak nem mert ellentmondani a sokaknak...én is mindég dicsérem itt a kettő téket..mert it az van túlnyomott töbségben..bár bontósbili is elhagyta a süllyedő hajót ..oszt motorra váltott
amúgy meg mindenki olyannnal megy amilyennel akar csak után a nem legyen sirás hogy persze... az 525esigszel könnyű
hát igen van elég nehézség az életben minek nehezitsem még a motorkázást is
na jó menne kell lassan mert már melegszik a lángossütőnél az olaj...és remélem nem azért mert a tüók mindjárt mennek eloltani ez vicknek szar vona mert mehetek másik sütőst keresni
pedig én szeretném az eccerü dolgokat
nade azért hogy azt beszélik a környéketeken hogy a triál motor magasan veri a hárdos zarándi helyeken a csira chiken line endurokat....
és te ezt szo nélkül.....
na mesélj mivel kenyereztek le hogy ki se mered nyitni azt a nagy lepcsesedet... gumi..vagy tv... esetleg mindkettő...
ez meg hogy frenszisz nem vitt neked se ingyen spongyor gumit, se egy 350 sx-et, csak egy szaros csokit... hihetetelen
mert a mai fiataloknak sajna nem fekszik a koszos izados kevéspénzt keres vele stb.
goldentooth (a főnök) visszalépett és mind a hat csiga wisszabúlyt a házába...pedig de szip reményke voltak még tegnap délelőt ..mindenki sütögette a pecsenyéjét ki melyik hogy jön..de délre odaégett
nem baj..
nem jöhet össze mindég...van hogy úgy alakulnak a dolgok.
én sem mék ez miatt csak boklászom és sétálgatom majd valamerre
...
rély..
csináld meg a gépet.. vagy add ki feladatba az asszonyanak hogy csináltassa meg..oszt gó
már nem alszom..
mi a szitu
zozi..
hát a tyelewizilyóval eddig csak a meglepetések vannak..
először úgy wót hogy hogy már pénteken lesz..wégül is most sincs másként..mert péntekre lesz..csak az a kérdés.
egy biztos az idei péntekek kilőve..
de 1 biztos tv wan wÓt lesz...
eská..mesélj mán..mi volt tegnap..mert itt sokan nem tehették meg hogy motorozzanak tegnap...mert mondjuk...telivoltak gondal.. meg a bajjal meg én is a képben voltam...ugy hogy volt akinek nagy volt az elkeseredés
zsir mesélte hogy 2té leszopatta a nagy bálnát...valami oldalazóban...de olyan dÚrwa volt a hely hogy mikor mesélte újból felvette a sisakot meg a melvértet
a nyir1háziak is gecc mód be vannak gyúrva
a faszt..csak nem mert ellentmondani a sokaknak...én is mindég dicsérem itt a kettő téket..mert it az van túlnyomott töbségben..bár bontósbili is elhagyta a süllyedő hajót
amúgy meg mindenki olyannnal megy amilyennel akar csak után a nem legyen sirás hogy persze... az 525esigszel könnyű
hát igen van elég nehézség az életben minek nehezitsem még a motorkázást is
na jó menne kell lassan mert már melegszik a lángossütőnél az olaj...és remélem nem azért mert a tüók mindjárt mennek eloltani