jól látom az ott hátul Sa a kis ttr-rel?
hívott a drága,de nekem az ünnep az korlátozva van a családok közti roghangálásra és zabálsára,szal rohadtul sajnáltam,h nem jutok ki
Na igen ezek mind közre játszanak,de majd lesz ez még így sem Rendben várom jelentkezésed vagy ma jön fel lehet Hasi valamikor majd csörgetünk hogy mit csinálsz ha más nem
Persze olvastam ugyan ezzel voltam bajba,van aki azt mondja húú de jó mert a gyári is az rajta,van aki a 2K-ra esküszik,bár a 2K megtudom oldani itthon kompresszor stb... meg van hozzá csak kedv nincs
Olvastad amit KT..Maki írt, hogy ez nem az igazi, mert csak műanyagot égetnek rá a vázra és ha megsérül a bevonat, akkor alatta rohad a váz?
Szerintem alapozó jó vastagon ecsettel, ami bediffundál a vasba és arra mehet a 2K, persze olyan alapozó kell, amit nem old fel a 2Ks festék. Én a 2K-s at is ecsettel raktam fel, ha az alapozót felcsiszoltam volna, még szép is lenne a váz.
Szépen elterül a 2K ahogy szárad, függetlenül attól, hogy ecsettel van felvíve. Otthon bármikor kivitelezhető, nem kell várni senkire
Korábban felmerült ez a kérdés, és mindenkinek volt ötlete, hogy miért csak párban árulja a gyár a blokkházakat.
Köszi a meghívást, megtisztelő az ajánlat. 3 ok maitt nem tudom elfogadni.
1. a feleségem állapot amiatt berettyóújfalunál vissza kellene fordulni.
2. tudásban magasan vagytok nekem, mint malacnak a zsiráfvályú.
3. Az egyik helyi menő (sanyika) pár éve volt veletek erdélyben. Azóta is emlegeti. A patakban tett fogadalmához híven-már amikor az utolsó motorhang sem hallatszott a távolság miatt-ha egyszer hazakerül (élve), akkor hálát ad az istennek. Ezt annyira komolyan vette, hogy eladta a 2 hetes zsír új EXC-t, 3 napon belül.
Még novemberben is mesélte, hogy élete legnehezebb időszaka volt.
Engesztelésül, küldök neked egy alienes tűzoltós fotót. meg egy másikat-lásd kivel van dógod.
A másik meg, hogy a tudásom is lájtos, még a zemplénhez is, nemhogy romániázni.