Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a gyermek a kertek alatt, nem tudom, mennyi időm lesz motorozni tavasszal:-(

A másik meg, hogy a tudásom is lájtos, még a zemplénhez is, nemhogy romániázni.
mivel akar indulni?

én is felhívom már Csabit,nekem is ingyenes... megkérdezem már Sanyiról mit tud mesélni
Aradra nem jönnél?
Indulni akar a dévai versenyen a ttr-el.

Jaksit hívja minden este, az ingyenes upc-s vonalon, Csabinak meg már elege van, hogy minden este végig kell hallgatnia, hogy milyen jó a ttr 230.
ejj defasza idő volt ma...
ja azt szeretik
ennyi mi holnap is kiszagolunk
jól látom az ott hátul Sa a kis ttr-rel?
hívott a drága,de nekem az ünnep az korlátozva van a családok közti roghangálásra és zabálsára,szal rohadtul sajnáltam,h nem jutok ki
Jaaaa,mas faccaval verni a csolanyt
bálinyo zari jimmy stb.
Legkozelebb szarok raja,akkor megyek ,amikr a kedvem tartja.
na majd jön a kemény mag észt osztani nyugi
milen enduros az ilyen haloka fejben dölnek el a dólgok motor is ruha is tudja a dolgát
Valahogy ereztem,h ma kellett volna menni,de itt olyan nyomast gyakaorltak rank.....viktor ol reggel fel 9 kor hivott,es videot kovetelt
mi ma voltun kint mototrolni franko idő és a talaj is nem porzik sehol
En hulye,h hagytam magam bepalizni a tegnapi nqppal......mameg,alom ido volt.

Frenszisz valahol titokmotorozott am a mai nap.
zari nagyon jól indul igy a technika ha lessz penzed akkor majd iszunk egy citromos sört
a csajt meg blokolnám
Na igen ezek mind közre játszanak,de majd lesz ez még így sem Rendben várom jelentkezésed vagy ma jön fel lehet Hasi valamikor majd csörgetünk hogy mit csinálsz ha más nem
Ejj ez a kedvtelenség a sok csajozás meg szabadidő átka pedig 7végére fasza sár lesz

Van nálam DVD neked meg Hasinak, majd vmikor szállítom
Persze olvastam ugyan ezzel voltam bajba,van aki azt mondja húú de jó mert a gyári is az rajta,van aki a 2K-ra esküszik,bár a 2K megtudom oldani itthon kompresszor stb... meg van hozzá csak kedv nincs
Csikáról mit tudtok, hogy van, megszült már?
Nemrég írta, hogy vesekölköt vár
Olvastad amit KT..Maki írt, hogy ez nem az igazi, mert csak műanyagot égetnek rá a vázra és ha megsérül a bevonat, akkor alatta rohad a váz?
Szerintem alapozó jó vastagon ecsettel, ami bediffundál a vasba és arra mehet a 2K, persze olyan alapozó kell, amit nem old fel a 2Ks festék. Én a 2K-s at is ecsettel raktam fel, ha az alapozót felcsiszoltam volna, még szép is lenne a váz.
Szépen elterül a 2K ahogy szárad, függetlenül attól, hogy ecsettel van felvíve. Otthon bármikor kivitelezhető, nem kell várni senkire
A világért sem akartalak oktatni.

Korábban felmerült ez a kérdés, és mindenkinek volt ötlete, hogy miért csak párban árulja a gyár a blokkházakat.

Köszi a meghívást, megtisztelő az ajánlat. 3 ok maitt nem tudom elfogadni.

1. a feleségem állapot amiatt berettyóújfalunál vissza kellene fordulni.

2. tudásban magasan vagytok nekem, mint malacnak a zsiráfvályú.

3. Az egyik helyi menő (sanyika) pár éve volt veletek erdélyben. Azóta is emlegeti. A patakban tett fogadalmához híven-már amikor az utolsó motorhang sem hallatszott a távolság miatt-ha egyszer hazakerül (élve), akkor hálát ad az istennek. Ezt annyira komolyan vette, hogy eladta a 2 hetes zsír új EXC-t, 3 napon belül.

Még novemberben is mesélte, hogy élete legnehezebb időszaka volt.

Engesztelésül, küldök neked egy alienes tűzoltós fotót. meg egy másikat-lásd kivel van dógod.
Nekem meg van kezdéshez a gumi,csak gondoltam valakinek ez jó ár érte,de mint informáltak még sem annyira jó