Nem üzemórás és és..hát ennyi..annak aki laposon megy olcsó fenntartású motor...az enyém tényleg ritka jó állapotú volt és egy 40 körüli embernek vették meg..amúgy meg írigy kutya
Óvatosan a 250 4t-vel nagyon jó motor az.. a laposra
enyémet is el adtam Szegedre a Takiék egyik haverja vitte el,azt mondja oda fasza ..szerintem egy dt 125 tel lehagynám
te viktor azt olvastam a multkori videojukban hogy érdekes de az enduro nem maradt alul a triállal szemben....
persze mert magasan veri...
szerintem itt az ideje hogy elmenj a triálosokal motorozni, és bebizonytsd hogy az enduro kicsit komolyabb helyeken és nagyobb tempoban elporoszkál....
én pont tos50-nek probáltam egyszer felvinni a drz-t egy szikás helyen, még pár éve...kb 10 másodperc után vissza adtam olyan nehéz tehetetlen egy bálna volt....erő meg sehol... képzelem a ttr 230 egy dűhöngő bika lehet...keréken megy át minden szar helyen....
kecsó csillaggyár...hát hivtak én meg...nem voltam képben és lemondtam...de nem gáz igy fele anniy léből 10x annyit hajtok...mert vannak itt nagyon nagy barátaim..rélyszindrómások...ő is kétszer jut ott ki egy évben thawai..ebből lett egy defektes is..mert defektes lett a verda és 10perc múlva hazament...
de jó srác nagyon...neki is k6os sx- e van
azért romcsiba nem vinném ki..mert örök barátságban akarok vele maradni
mint rélyvel is
ne viccelj.... xr 250.... csak profiknak valo...
enyémet is el adtam Szegedre a Takiék egyik haverja vitte el,azt mondja oda fasza
persze mert magasan veri...
szerintem itt az ideje hogy elmenj a triálosokal motorozni, és bebizonytsd hogy az enduro kicsit komolyabb helyeken és nagyobb tempoban elporoszkál....
defektes 5 perces hárd core nem kell
az mebre már 2t tól nem akar semit..mert ott a 4t 510es szerkója
de jó srác nagyon...neki is k6os sx- e van
azért romcsiba nem vinném ki..mert örök barátságban akarok vele maradni
mint rélyvel is
itt segged környékéről innánk a hegyiemberek motoros történeteit..nap mindt nap
csak ne fogd rám hogy miattam indult el a géped mert akkor a gyógyszer 6ása elmúlik