Tomasz, persze hogy jo igy is, de ha rajt van a tágulási tartály mégjobb...
amikor elkezd melegedni a folyadék, tágul, és először oda tud felmenni, kitágulni, ettöl még a rendszer ugyan ugy zárt, nagynyomásu, amikor már a tágulás ellenére eléri azt a nyomást amilyen a sapka szelepe, csak akkor fuj le...
okos kis találmány sose romlik el , minden terepmotoron rajt kéne lennie...
amugymeg kabbea faszom már mondtam neked.... pihenjél bakker karácsony van vagy mi a pöcs... ez a munka mániád fog a sirba vinni... ha igy folytatod beülök autoba elmegyek ,és elveszem az összes szerszámodat meg a telo olajokat a polcrol... talán akkor pihensz egy pár napot...
jaja ittis javul! holnap kormánycsapágyat cserélek mert berohadt az alsó. csika. úgy kukáztam palinál :) ott rengeteg kincs van amit a millerek kicseréltetnek még nincs kidobálva. félre van téve a pórnépnek. szóval holnap csere ,felrakom a zozi féle lábtartókat aztán vik várom a pénteket vagy csütörtököt! áki! te is gyere!
nekem egy régi munkahelyemen a befutási sebességem úgy cirka 4-5 km/h lehetett. egy év után elkezdtem kicsit követelőzni több lóvéért. nos ekkor kirúgtak hálistennek! viszont ami miatt ezt ide beírtam, a kifutási sebességem jelentősen javult! ugy 10x ese lett a befutásinak! 40-50 km/ h val repültem kifelé. szenzációs eredmény volt. kár hogy rajtam kívűl ez senkit nem érdekel. és mindezt forest 250 kategóriában!
Nyert Zorró-hegye ismét 3 óra felfelé, még kellett volna kb. 20 méter, de olyan köd lett, hogy a következő fát alig láttam ennek következtében lefelé is 20-30 perc volt Pár kép
Tanulságok, RMX erejének/kuplungnak ez a hely már nem való teát főztem vagy 7x biztos , jobbra zorrózni nem tudok, sokszor bedőlök , balra meg megy
A hely nem meredek(az utolsó 20m már kutya), még se tudtam sose elindulni rajta felfelé, csak zorróztam mit lehetőség, ha 50x nem, akkor egyszer se.
nyugi.. egyszer ilyne is vót.. de vót...
majd legközelebb aradi arcén biztos találkozunk..
mindenkinek meg van a maga motoros körzete.. egy kis vendéghajtás belefért...
majd később megent csinálhatunk tömeghajtást.. de most sport lesz...
tömeg mentes sport valamikor motorozni is kell...de szerintem, csandi szépen vezeti a többit...az oroszházi különitményt is ..
amúgy meg mindnki jöhet bár mikor .. a lészám, nem korlátozott... csak mondjuk én nem azzal a csapattal mék amiben én ...vok...mert nem szeretem magam vezetni....
Én egyszer még suhanc koromba 3km-t tettem meg babettával 4,5 óra alatt. A mai napig rejtély hogy merre jártam,de el nem estem mert patyolat tiszta volt a ruhám és sérülés sem volt rajtam!
ugy lám fercs iidevillogtatta a spormotoros miliomos gyerekeket...
nekem a csúgyom..400m en feltoltam egy srácot motorostul...5 percen keresztül...
átmennyünk mi ia a sportomtorosok fórumára vetitetni..dzsimmi? rély...ronix.. mi legyen vetitsünk oda hogy a mi csúcsunk mekkroa.. ki a szart érdekell?
mi a lószar van itt ferensz..minden gazdag havert ideetetsz?
ez nem a csili villi fiúkák fóruma...
a profik ezt ugy oldják meg hogy felmennek elsőre...