Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew , te nagy kűzdő vagy...

a profik ezt ugy oldják meg hogy felmennek elsőre... vagy majdnem mindig...
Tomasz, persze hogy jo igy is, de ha rajt van a tágulási tartály mégjobb...

amikor elkezd melegedni a folyadék, tágul, és először oda tud felmenni, kitágulni, ettöl még a rendszer ugyan ugy zárt, nagynyomásu, amikor már a tágulás ellenére eléri azt a nyomást amilyen a sapka szelepe, csak akkor fuj le...

okos kis találmány sose romlik el , minden terepmotoron rajt kéne lennie...
csikusz jobbulást neked...

amugymeg kabbea faszom már mondtam neked.... pihenjél bakker karácsony van vagy mi a pöcs... ez a munka mániád fog a sirba vinni... ha igy folytatod beülök autoba elmegyek ,és elveszem az összes szerszámodat meg a telo olajokat a polcrol... talán akkor pihensz egy pár napot...
jaja ittis javul! holnap kormánycsapágyat cserélek mert berohadt az alsó. csika. úgy kukáztam palinál :) ott rengeteg kincs van amit a millerek kicseréltetnek még nincs kidobálva. félre van téve a pórnépnek. szóval holnap csere ,felrakom a zozi féle lábtartókat aztán vik várom a pénteket vagy csütörtököt! áki! te is gyere!
nekem egy régi munkahelyemen a befutási sebességem úgy cirka 4-5 km/h lehetett. egy év után elkezdtem kicsit követelőzni több lóvéért. nos ekkor kirúgtak hálistennek! viszont ami miatt ezt ide beírtam, a kifutási sebességem jelentősen javult! ugy 10x ese lett a befutásinak! 40-50 km/ h val repültem kifelé. szenzációs eredmény volt. kár hogy rajtam kívűl ez senkit nem érdekel. és mindezt forest 250 kategóriában!
ejjdefasza idő volt ma... és holnap még jobb lesz..
jobbulást bélám !
27 meló nap, tuti nem jó.
Dicsőség mennyben Istennek ! Ámen
szentmise végetért menjetek békével...

Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Nektek Mindenkinek és a Családotoknak ! (meg a motorotoknak is ) üdv zéé

megyek mert jön a dzsizusz a gyerekeknek ... legalább nekik legyen jó...

remélem kapok egy új KTM 500 exc-t akrapoviccsal....(álom)
Jobbulást neked! Sok a meló, hagyjad már a picsába, pihenjél!
ez kurva jó!
Hogy a picsába ugrálnak úgy fel ott a 2. körben?
jaja gondolom
Kellemes Békés Karácsonyt az összes fotelcrossosnak vagy kocaendúrosnak!
Békesség, földön az embernek!
Nyert Zorró-hegye ismét 3 óra felfelé, még kellett volna kb. 20 méter, de olyan köd lett, hogy a következő fát alig láttam ennek következtében lefelé is 20-30 perc volt
Pár kép
Tanulságok, RMX erejének/kuplungnak ez a hely már nem való teát főztem vagy 7x biztos , jobbra zorrózni nem tudok, sokszor bedőlök , balra meg megy
A hely nem meredek(az utolsó 20m már kutya), még se tudtam sose elindulni rajta felfelé, csak zorróztam mit lehetőség, ha 50x nem, akkor egyszer se.
vik ,teged a ferensz csoportjaba javasolnank
nyugi.. egyszer ilyne is vót.. de vót...
majd legközelebb aradi arcén biztos találkozunk..
mindenkinek meg van a maga motoros körzete.. egy kis vendéghajtás belefért...
majd később megent csinálhatunk tömeghajtást.. de most sport lesz...
tömeg mentes sport valamikor motorozni is kell...de szerintem, csandi szépen vezeti a többit...az oroszházi különitményt is ..
amúgy meg mindnki jöhet bár mikor .. a lészám, nem korlátozott... csak mondjuk én nem azzal a csapattal mék amiben én ...vok...mert nem szeretem magam vezetni....
Nekifutásból belevágta volna a sodrófát a fejembe!
Naná,mint mindenben!
Nem ittam ma.Még.
Lehet hogy hihetetlenül hangzik,de én tényleg egy nagyon jóindulatú gyerek vagyok! Csupa szív,segítőkész ésatöbbiésatöbbi....
csak hogy lassak a haverek,h ferensz ebben a szakagban is a toppon van
Én egyszer még suhanc koromba 3km-t tettem meg babettával 4,5 óra alatt. A mai napig rejtély hogy merre jártam,de el nem estem mert patyolat tiszta volt a ruhám és sérülés sem volt rajtam!
Hoppa....ez kemeny

Hogy fogy a sorital?
ugy lám fercs iidevillogtatta a spormotoros miliomos gyerekeket...

nekem a csúgyom..400m en feltoltam egy srácot motorostul...5 percen keresztül...
átmennyünk mi ia a sportomtorosok fórumára vetitetni..dzsimmi? rély...ronix.. mi legyen vetitsünk oda hogy a mi csúcsunk mekkroa.. ki a szart érdekell?

mi a lószar van itt ferensz..minden gazdag havert ideetetsz?
ez nem a csili villi fiúkák fóruma...
Én máskor is kedves vagyok vele! Neki minden nap karácsony!
Amúgy meg én mindenkivel kedves vagyok!Ilyen az alap természetem!
Mit szolt volna egy loveshez,amit ferensz adott a milfjenek?