Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó a proza déwó.

27 motorozás ? mert itt mindenki be van picsulva.
huh bálint köszi.ez arcpirító.

figyu a nagygázból lehet elvenni ha sok. de ha hervatagul kezdi a paraszt abból már csak újra tábla lesz. amúgy nézd meg a romaniaxon vagy bárhol ahol komoly felmenők vannak. nem nagyon operálnak triálozgatással. odabasszák a gázt abból baj nem lehet. majd déván figyelj oda ha most eljutsz az első napig vagy a másodikig lesznek olyan helyek ahol azzal kezdjed a felmenetelt hogy berakod kettőbe és letekered a gázt a felénél meg könyékig kuplungolsz a gáz marad! ha nem így teszel kb 50 x futsz neki mig be nem sötétedik. aztán gó home.

amúgy zsír figyeltelek. felhúztad magad a tankra az ominózus helyen basztad a tankot mint a kecskét!

más. ha esetleg szól viktor hogy lesz hajtás most a héten. próbáld már úgy intézni hogy nem leszel ott oké? nix hiszti pisti.
Néha benézek ide,ezért boldog karácsony mindenkinek!
de waz. de tudom az ott volt az 5centes... forintban.
látom a 2014-es new fejlesztésű erzberg modellt észre se vettétek az uccso képen...
Mondtam tegnap.7danos! Aki nem hiszi,annak utánajárok!
az téleg igazad van hogy te milyen nagy vagy MESTER
Szerintem meg vegyél mindegyikből kettőt,hátha valamelyik elromlik.Legyen egy mindből tartalékba!
én meg meg veszem mind a négyet oszt kész azt a Bakonyi Betyárok majd cserélik egymásközt azt eldöntjuk mellik a jobb
ird le pls mert venni készülök. bocs csk arcoskodás...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Most megyek, várnak rám, meg kell másznom a Hegyet,
aki eddig legyőzött minden motoros egyedet,
az összeset, ki neki merészkedett
Meg a faágakat!
Nem idegen.Ismerem lassan egy éve!
4 féle van a 350 ből

mindjárt jövök mert életet mentek
ZooZee,
a exc-re nem lehet a sxf 350 programot ráhuzni ? pörög legyen ? vagy a lendkerék a hiszti alapvetöen ? ami egyben a generátor nem ? lámpa. !
ZooZee,

a 350 sxf a jo nem a lámpa hiánya a hisztije nem ? enduro versenyekre tökéletes nem ? most Zsolti KisSzeker 250-el megy 13 ban láttad ?

a crox 350 jobban ugris konyebb mint a exc350 nem ? csak a lampa hianyzik rola. te mit szolsz ?
na dobok nektek egy kis csontot... de aztán marakodjatok nekem..
ja és a kavicsokat félre huzátok
ki a szervező és mikor kezdődik?
látod egyből megsasoltak ezek a mocskok hol tudnak megsavazni..

vigyáz...

én pedig ha nem figyelsz meg doblak egy rigával...
Ez még egy régebbi kép rólam, már farkam van Meg a motor is át lett már kicsit faragva
kijezapali?
nem én vagyok a szervezője... de állitolag 27.
akkor most adjam el 450es berget