Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a sárga teleszkop also csapját az oda veréstől megvédő cucc egész jo ötlet...

viszont sokkal egyszerübb lenne ha saját anyagbol lenne megcsinálva olyan lelogosra,ugyis be van csapolva acél perselyekel...

mondjuk tovább gondolva a dolgot, mindentől ez sem véd meg, mert ha egy hhegyes sziklán csuszik át a hátulja az ugyan ugy végig bassza a telo végét...
szoval inkább csak félmegoldás...valahogy össze kéne alul kötni, akkor viszont megáll benne a sár meg a trugyi, és ugye az a leg gyengébb láncszem a himbában az a csap....
szoval igy a legjobb ahogy van..nyitottan...
én nemtok csak szolok
zsir, mondom csoda jol mesz.
azert a cr250 és 525 közt nagy a kontraszt nem szaámolsz be rola ?
fiuk egyszerü a válasz tudni kell motorolni
bálinyo szokta mondani markó isti szobabiciklivel is körbe motorolna
szerintem a helyezkedésen múlik meg a kuplungkezelésen láthattad sxs el is fel lehetett mászni mindenhova monjduk erdei fák között lassan felmenős nem volt de cr el bejártam a pilis nagyrészét és mindehol elmentem ahol a többiek 525 el
hát nem vagy egyedül
ez lemaradt
Hát akkor hivatalosan is Kellemes Ünnepeket mindenkinek
Ron
ezek mind neked.
jobb mint norika...
Lehet hogy valami ilyesmi lehet az oka! Erre már gondoltam én is,csak nem mertem magamnak sem beismerni!
Miért? Nálunk mindig az enyém az utolsó szó! Igen drágám!
zsirferi , ehez a 2t csak elváltva kis fordulaton megy fel dologhoz..cáfolando egy példa olyantol akit te is ismersz...sőt szeretsz...

Gabesztol sose látsz olyat hogy elváltja és kis gázzal pötyögteti fel , már pedig nem sok olyan feljáro van ahol nem megy fel akár elsőre...

a lényeg abban van hogy én is tanitsak már valamit a titok olvasoknak, hogy figyelni kell a tapadásra....mindig minden körülmények között, és persze természetesen a 2t máshol tapad meg mint egy 4t.
és még egy fontos dolog amit általam nagyra becsült motoros barátom szokott mondogatni....
mindig több legyen a tarsolyodban, kicsit nagyobb tűz, és lendület, mert ha a 2t lendületet veszit, nehezebben kapja össze magát, és a töb-ből még mindig tudsz elvenni, de ha pont az ideálisal akarsz felmenni, elég egy pillanatynyi lendület vesztés, és máris gameover...
talán nem tudol motorolni MESTER
na szépen vagyunk még hogy női egyenjoguság szerintem simán elnyomnak a házisárkányok
magyar román punci csodáljárok !
Én 84,mondjuk nekem gondot is okoz!
jolvan de öreg szerintem itt a legjobb motoros te vagy gec.
Kidobott az ágyból!
jó gép de nincs tapasztalat, állitolag nem jó. minőségileg de nem én mondom.
nem kell nagy barbár test az 525 höz én 80kg vagyok és nem okoz gondot
figy s mit megy a gyerek idöben ?
na mi asszony ki kapta alolad az ágyat
Mondj már valamit az új gas-gas-ról, mi ez cross vagy super-moto
Meg hál istennek, de a fiam lassan átveszi a staféta botot!
Tudod akinek a diagramján elcsodálkoztál!