hat wazz.
elmesélek mást, haver kit felesége nem enged motorozni, nem rég vett neki egy zsir uj Ford C max ot, ultra felszereltség, s mondom nkei te, akkor most mennyi idöre veeted meg az asszonyt, hát mondja elvileg 7 honapra sacolom aszabadságom, mondja.
mi asszonal nem veszünk egymásnak semmit, meg állapodásból, nagyobb öröm adni másnak. ma reggel kapott a MILF egy komoly nyakba lövést. komolyan mi ilyenkor egymásnak örvendünk.
mondtam már meddig férfi a férfi ?
hát amedig idegenbe ha kiveszi el tud löni a csaj nyakáig.
csak 3x hánytam a verseny alatt szóval elég beteg voltam a víz se maradt meg bennem nemtom mivolt velem de elis kúrták a végeredményt mert valamiért kaptam 16perc büntit csak nemtom miért, amint vége volt a versenynek egyből mentünk haza mert nagyon rosszul voltam nem vártuk meg az eredmény hirdetést így nem is tudtam reklamálni számításaim szerint oylan 11-12. helyen végeztem volna 3. o összetettben így meg utsó előtti lettem 35/36 de tény hogy kondiba van hova fejlődnöm így nem nagyon érdemes versenyzeni
csak nektek írtam kedvüket meg nem kell elvenni ...elmegy nekik elsőre...
mondjuk néha kedvüket az szokta szegni inkább mikor próbaúton egykeréken megyek egy kört az udvaron...és akkor néznek mint az üveghal ..látni embereken , hogy nem is biztosak, hogy ilyen lovat akartak...azt látnátok ..rá van írva az arcokra....
levittem a motort a boltból és a lépcsőn gurultam le vele 8 darab normál lépcső robogó lehussan tipusú.... ember meglátta ki akarta cserélni másikra a rediturész hardenduróját ,hogy lementem vele a lépcsőn... ilyenkor mit csinálsz ....visítok vazze...
aztán még hanyatt se estem vele...
arrol irj hogy mikor motorozunk,
érdekes lenne egy ilyen össz állitás
s.k. - hosy - GGaki, Zari, szali,Ron, Zee, s gumi osztonaks vizhordonak meg nagy arcnak zsir... meg aki még jelentkezne egy kis prologo jellegü meneten, utána kaja, bogrács...
bazz...
Volt akinek még KTM-es volt a szelepsapka is rajta. Rá volt aggatva a motorra a létező összes pówerpacos faszság,aztán mégis balfaszul ment vele! Ha jó emlékszem,talán a féktárcsavédő volt az egyetlen értelmes dolog rajta.
persze hogy az 525 exc a jó----mondanám hogy a 2005-2006 modell a csúcs a régiekből...nem is nagyon kell modifikálni és már jó is...
majd most az új ....13 mas talán seria ami nagyon tetszik jó ebből is csak az 500 exc és a 350 xc ! (nem sx ,xc-w, meg exc )... meg belülről is...
és a négyté téma be is csukódott ...
2t meg hát 300 exc ...a többi zsákutca ... de nem rosszak.....csak így otthonra ahol nem köt a köbcenti kategória és öregesbe nyomjuk ..nem versenyzünk csak felmennénk ide oda ...ide csak a 300 ..
miről szeretnél hallani ...
nincs új asszony ...remélem nem is kell beengednem senkit a házba csak kúrni..
mondjuk karácsonyra nem kapok semmit kb... de majd azt megveszem magamnak ha tudom persze ...nagy nyugalom van mióta távozott a nagyságosasszony ...zár kicserélve azonnal...nehogy visszafelé jöjjön ...
szép fiu, mostanában csak a puncit tolod, a versenyen is kipurcantál Mi ?
sokat toltad a puncit ott elég az 5 perc s letérdelhetsz, az enduroban kell a tüz .
vagy tényleg betegg voltál ? kiváncsi lettem volna hova jutsz ha nem picsulsz be.
ja meg még annyi hogy nekem a cr el endurozás nagyon tetszett mert elég agresszív stílusban kellett használni hogy ugyan azt megcsinálja mint a többiek 525 el, egyetlen baj az volt hogy 5x annyit fogyasztott mint egy 525 és állandóan fel voltam batyuzva 10liter benzinnel meg olajjal mert még tankoltmais általában
cr hez képest nagyon orrnehéz mikor kipróbáltam egy iylenmotort homokba kb nemtudtam vele kanyarodn mert tólta el az orrát de meg szoktam , ha felborul és felkell állítan érezhetően nehezebb mint a cr volt de most mégjobban törekszem arra hogy ne keljen felálítani sehol, nyomatékba páratlan nem fogy el sehol az ereje ami nem mondható el mondjuk a 300as gg ról amim volt (újabb már lehet h erősebb) ami nagyon bejön ebbe a motorba hogy sok feljárón 3. ba keréken megyek föl míg a cr el 2. visítatva, de ettől függetlenül nagyon szeretem a 2t t is
hjjjáááj dicsak ..ezek nem is újdonságok ..van amelyiktől hányok is ...főleg ha kérik , hogy csak rakd föl még ezt is
na ma karira való tekintettel leírom amit nem szoktam, .. fönt bótba veszi bácsi a sok powerparcot míg összerakod kifojtod neki a bringát és még addigra összeszed kb egymillióért még kacatokat rá pluszba és már mennél haza a faszba akkor lehoz egy nagy dobozt hogy dobd már rá még ezt a pár apróságot is ....
hűű de jól érzem magam..
persze ezek jobban menni nem fognak ettől a sok szartól ..ezt is tudjuk
siman ra kuplungolok s felrepulok a holdra... nicns hsizti pisit.
most nem rég S.K végig igy ment fel mindehol a sárban nem volt hangja a gépnek, s ott volt mindenhol Zari mögött. kivétel az áldozati helyen.
ott ö alzott mindenkit meg.
elmesélek mást, haver kit felesége nem enged motorozni, nem rég vett neki egy zsir uj Ford C max ot, ultra felszereltség, s mondom nkei te, akkor most mennyi idöre veeted meg az asszonyt, hát mondja elvileg 7 honapra sacolom aszabadságom, mondja.
mi asszonal nem veszünk egymásnak semmit, meg állapodásból, nagyobb öröm adni másnak. ma reggel kapott a MILF egy komoly nyakba lövést. komolyan mi ilyenkor egymásnak örvendünk.
mondtam már meddig férfi a férfi ?
hát amedig idegenbe ha kiveszi el tud löni a csaj nyakáig.