Nem ugrot,
a legjobb modszer valakit megalazni az amikor a szemébe nézel és derüsen bele mosolyogsz. Nem rég egy irigy srác motoros ilyen erdei a sok kostolgatásban, meg a versenyzési szellemének megcsorbitása után, uzengetet igy meg ugy meg amugy, s mondom, a havernak akivel uzengetett, hogy ugy is tudod filler baxo meg sezgeny munkatarsait alig fizeti meg, mi lenne ha kuldok neki egy zsir novicento uj gumit, mint ajandék ? s meg is tettem, kapot gumit betömtem a száját mit a libákét nokedlivel. ennyi.
a lényeg mindenkinek van ára, mindenkinek van gyenge pontja megtalálod s befogod a száját, vagy van annyi esze s megérti mi a hsizti lényege s akkor nem csinálja tovább amit Ö nagy ö értelmesnek, hisz.
Mert akibe a horog nagyon bele akad az a tiéd, csak eldöntöd mikor huzod ki a vizbol csapod agyon és eszed meg. De hogy vergödik a csalin az biztos... vergödöjön csak...
akinek inge vegye magára.
itt vagyok gec... minden zsir, csak eddig tartod be targoncázni a sok ajándákot a fa alá.
meséltem mekkor fát vettem ? he he he
csögök arcoskodni tudok, de hogy vik a hegyen segbe turt az tuti, az a fasz nem megy ki a fejemböl olyat is be válalt mutasa meg mit tud gec hogy ottt ültünk a gépen s néztük ahogy a vik felmegy egy olyan helyen hogy még hegymászó is kétszer meg gondolná. Ámultban voltunk.
Az apokaliptika filmben mindenki ugy bamulta a maya áldozati szertartást mint mi Viket ott a hegy oldalban. http://www.youtube.com/watch?v...
1:15:40 felmutaja viktor mit tud.
1:16:30 ledobja a fejemet s kijelenti eniy volt.
hát igen az a 200km amivel északabbra vagytok az ilyenkor...
mert mi még ne tudtunk szögessel motorozni...mert itt nix fagy...de aholy lám nem is tudunk már idén..ha a maradék hó is elolvadna a kishegyben ..
de pl a 200kmrel délebbre fekvő kis hegyek még alkalmassabak lenének erre...de arra meg mind nagyobbak a magasságok...
tegyetek már fel fényképet arrol milyen ott a fehér kari...
mert itt mi csak álmodozhatunk a fehér kariról...
mint itt sokan a szögementes romániai december végi motorozásról
csak hogy nehogy besértőggyetek nagyon elmondom az én NAGY álmomat....de csak titokban a silyófoki mólónál lenne a nagy gazgaz motorosfórumtali...dec 31 dikén délben...
én egy gizgaz eferesesz 450nel mennék...szöges gumival amiben a szög csak egy lenne és.... az is csak egy 65ös görbe rozsdás lenne
ha az álmodozás évekig tart az nem jó... az nem álmodozás az ..szenvedés
álmodozás az ..az ha kitalálod.. és pár hónapon belül megvalósitod.. ez viszont nem álmodozás ez a tmk..
Tervszerű...Motorozás...Konkrétan
de pl nézzük ezt a tévét.. ez kitaláltam .. hogy kéne.. de ez meg nem álmodozás hanem ez már szenvedés...
az ta azért tudjátok..aki sokat álmodozik valamiről az valszeg nem is akarja..ilevee mikor megvalósulni látszik az álma ..megilyed és viszafordul...vagy rémálommá válik..ezért is nem szabad sokat álmodozni...meg kel csinálni nap mind nap...
meg nem is értem.. ha ot laknék a hegyben minek utazék ugyan azért 700kmert...hogy haljam a nyelvet
itt reggelre leesett 3egész öt mm eső ami tovább javitja az amúgy is jó körülményeket a motorozáshoz....mondjuk aki nem zabálja a sarat két pofára..monhatni nem szereti igazán..annak azért ez nem túl sok vigasz
viszont +6 , +8 fokok leszenk a jövőhéten végig...
lehet hogy a 7 végére..már porlesz
na hály bélák...
látom pörögtök mint a büdösbogarak a kemotoxozás után
álmodoztok motorozásról... sárkáynokról... meg fehér ló-faszú hercegről...álmodozzatok...
az elsőről nem jó álmodozni.. inkább átélni kell....
a romcsiba hajtást senkinek nem javaslom...én már voltam kint ..és hÍdlyétek el félelmetesebb a szitu mint a lányfűrészes baltásgyilkos mellett állni a szalagavatón.
a mikulást meg ne várjátok.. hiába voltatok lyaúk... az már kewés...
egyre jobbnak kel lenni mert különben lemaradtok..
a máylkulás már nem azt kérdi hogy ...
lyaú voltál az idén..filyan.....vagy inkább királylány
hanem azt hogy a thawai évhez képert menniyvel voltál jobb..és hogy jövőre ezt hogy fogod fokozni...
ha a lyaúságról valami üzleti tervet nem tudtok felmutatni..valami progresszívn növekvő jósággal ...beszoptátok és nem lesz a kari fa ALATT szaloncukor...
hivott a múltkor azamerigai elnök.. de aztán elmagyarázták hogy ő nem az elnök volt csak nyaralt.... az adrián .
mondta hogy a kinti versenyekre..mert olyna bénák hogy itthon nem tudnak szervezni..szóva la kinti endúró racék ugyan azzal a szabályokkal lesznek mint itthon...veszélyesebb részek kizárva.. időmérés valami rozzant kroccpálya + legelőnveretés...mert mondom az szabályok nem változnak attól hogy románia lesz a helyszin
de ami ingyen lesz az a nevezés...persze csak akinek van lályszensze mert hogy nektek sokat kel utazni oda...
há enyi erővel a segged és környékieknek az összes magyar race lehetne ingyé..mert innen a milyeink mindég sokat utaznak egy két pocokfuttató legelőracéra..vagy az belefér ja bocs...
Én mögém eccer ült fel at asszony anno még mz-vel mentük friss aznapi jogsi s valamiért rögtön felmentem egy olyan műúton egy dombra ahol már a határ következett s.......nem volt tovább út...szerencsére árok sem így csak elfektettem a gépet simán elcsúsztunk...
a legjobb modszer valakit megalazni az amikor a szemébe nézel és derüsen bele mosolyogsz. Nem rég egy irigy srác motoros ilyen erdei a sok kostolgatásban, meg a versenyzési szellemének megcsorbitása után, uzengetet igy meg ugy meg amugy, s mondom, a havernak akivel uzengetett, hogy ugy is tudod filler baxo meg sezgeny munkatarsait alig fizeti meg, mi lenne ha kuldok neki egy zsir novicento uj gumit, mint ajandék ? s meg is tettem, kapot gumit betömtem a száját mit a libákét nokedlivel. ennyi.
a lényeg mindenkinek van ára, mindenkinek van gyenge pontja megtalálod s befogod a száját, vagy van annyi esze s megérti mi a hsizti lényege s akkor nem csinálja tovább amit Ö nagy ö értelmesnek, hisz.
Mert akibe a horog nagyon bele akad az a tiéd, csak eldöntöd mikor huzod ki a vizbol csapod agyon és eszed meg. De hogy vergödik a csalin az biztos... vergödöjön csak...
akinek inge vegye magára.