ne... komolyan... a rabszolga tarto...
s milyen márka ? ki gyártotta ?
jo volt az ára...
örvendjél nem dolgozol éh bérért ? sok lovéért kell dolgozni pici munkával.
nekem zsido tanárom azt mondta, sose dolgoz csak add el magad... utána csak dőll a lové...
bátyám azt mondta mindig gazdagokkal baratkoz hogy ha le hullik a morzsa az sem kevés, ne a te morzsáid kapkodják .
te milyen volt az a 19es cross guma amit a multkor probáltál ? az a furcsa mintás ? még a cr-en ? aszem ?
először felmérnénk ki a jobb ..aztán kinek a csaja a szebb aztán ki a szebb ..kinek nagyobb a pélója ....meg ilyen versenyszámok....
tanulságos kis turné lenne... de jó
már csak ggáki meg te akikkel nem motoroztam ..(áki sose vitt el)
de jó hírű csávók úgyhogy nem lehet baj...
az is hozzátartozik hogy használt 35 000ft ért vettem 2 részletbe fzetem ki mert nincs most pénzem ugyais év végén kirúgtaka melóhelymről szóval a következő részletet csak jövőre adom oda neki és azrt látszi raja hogy használt karcos eg ilnyeek de ez engem nem nagyon izgat
te béna,
egy kis homokozás lett volna ilyen hiszti pisti felmérő mint egy kis területen sokan egymás ügyeségét figyelnénk ott a te homokozodon, tudod, s utana kaja duma pia egy nagy tüz körül... s ha akarod viszem oda a norit csak neked tangába igy minuszban is... érted fiam.
akiket itt felsorolt azok jó pilóták és el lehetne menni még ennyien ..
de ja szorítani kéne lefelé a szereplőket...
én nem megyek mert fosok...
meg csinálom kiscsukának a tartót
csak duma... mindig csak dumalsz...
emlékszem amikor nem ismertem a hired s talalkoztunk lent kubanal...
s arcoskodtam, majd te is... mondtad igy meg ugy bazzz
de azota se gurultunk egyett fiam, pedig már australiaban is voltam motorozni nem hoyg nálad ami innen 25 km.
kubát gyakrabban látom mint téged ott lent a pincében...
te fax...
kéne neked mert sokat hánysz ilyen valami tartó ami felfogja a hányást és vissza tudnád enni ha megéhezel verseny közbe ...csak a kondíció egyensúly miatt ...
elviszunk megcsinálunk a nagy big bore géppedel eggyütt..