Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

he Zee,

elviszunk megcsinálunk a nagy big bore géppedel eggyütt..
rendes ez a nályt gyerek...odadta laufra a sapkáját ....hiába ..úrnak születni kell paraszt terem mint a gomba ...

majd hozd át aztán dedikáljuk a nevét és eladod 500ezerért ha megint nem lesz pénzed
Kifelejtetted a "kinek a buxája vastagabb" versenyszámot!
ne... komolyan... a rabszolga tarto...
s milyen márka ? ki gyártotta ?
jo volt az ára...
örvendjél nem dolgozol éh bérért ? sok lovéért kell dolgozni pici munkával.

nekem zsido tanárom azt mondta, sose dolgoz csak add el magad... utána csak dőll a lové...

bátyám azt mondta mindig gazdagokkal baratkoz hogy ha le hullik a morzsa az sem kevés, ne a te morzsáid kapkodják .

te milyen volt az a 19es cross guma amit a multkor probáltál ? az a furcsa mintás ? még a cr-en ? aszem ?
Zozee ,mi a baj a 2013 exc 450 6 napossal?

az 500 ban millen blokk van?
először felmérnénk ki a jobb ..aztán kinek a csaja a szebb aztán ki a szebb ..kinek nagyobb a pélója ....meg ilyen versenyszámok....
tanulságos kis turné lenne... de jó

már csak ggáki meg te akikkel nem motoroztam ..(áki sose vitt el)
de jó hírű csávók úgyhogy nem lehet baj...
az is hozzátartozik hogy használt 35 000ft ért vettem 2 részletbe fzetem ki mert nincs most pénzem ugyais év végén kirúgtaka melóhelymről szóval a következő részletet csak jövőre adom oda neki és azrt látszi raja hogy használt karcos eg ilnyeek de ez engem nem nagyon izgat
viszont csinos sárga powerarcos a motorjuk...

lehet rakni a körbe járos képeket meg videokat a spormotorra...
ne gec vigyáz mert rádszáélna a"sziléreskedők" !
ez dévidblályt ...

fasza lett
na azééé
az erősítené a barátságot rendesen egy partyzás...
ez votl az első hogy versenyen rosszul lettem amúyg az új dévid nájt os sisakom leeht hogy felfogná tegnap megajándékoztam magam
megsem kérdezed Toltad e ?
elkúrtátok a rajtidőd ---mert azért téged a harmadosztály nem nagyon motoroz le... sőőt...
vagy a hányás....
hűje...

veled még dugnák is... mármint egy harmadik nőnemű hölgyet...
de még minidg nem irtad meg milyen a román-magyar csajszi...
jo persze... nade képen.... ehez már őreg vagyok hallod...
utálsz vazze
te béna,
egy kis homokozás lett volna ilyen hiszti pisti felmérő mint egy kis területen sokan egymás ügyeségét figyelnénk ott a te homokozodon, tudod, s utana kaja duma pia egy nagy tüz körül... s ha akarod viszem oda a norit csak neked tangába igy minuszban is... érted fiam.
akiket itt felsorolt azok jó pilóták és el lehetne menni még ennyien ..
de ja szorítani kéne lefelé a szereplőket...
én nem megyek mert fosok...
meg csinálom kiscsukának a tartót
power parts hányás tartó... /én találtam ki /

beadom cégnél újításként ...biztos csinálnak narancssárgába két ktm logóval 40 euróért ...
Én is erre hajazok
feri, semmi bajom a felsorolt emberekel... de én nem megyek 8 emberel motorozni...

max a 4, vagy 5 fő....egyszerüen ha sok az ember
csak duma... mindig csak dumalsz...
emlékszem amikor nem ismertem a hired s talalkoztunk lent kubanal...
s arcoskodtam, majd te is... mondtad igy meg ugy bazzz
de azota se gurultunk egyett fiam, pedig már australiaban is voltam motorozni nem hoyg nálad ami innen 25 km.
kubát gyakrabban látom mint téged ott lent a pincében...
te fax...
kéne neked mert sokat hánysz ilyen valami tartó ami felfogja a hányást és vissza tudnád enni ha megéhezel verseny közbe ...csak a kondíció egyensúly miatt ...