zsír. nyugi van boldog karit! azt mondtad érted a viccet most akkor mégsem? én csak azt kérem nekem ne szóljatok, ha mentek románba a héten! jó volt a hajtás veled és a csapattal! de most jó lenne kicsit többet menni ha már rábasszuk a zsetont. szóval az országjáró endúrós turnéd legközeleebbi felénk eső állomásán ,nekem ne szóljon senki !
na úgyhogy nyugi van szeretünk. egyed a pulykát zsír.
azt tudja ember, 5 centes a neve... vagy keszeg, mert bekapta torkig lenyelte a horgot s most megint vergödik mig le nem vágom a horgot a botomrol. de hagyom vergödjön itt..
megint a szinvonalbeli problémák.
probálj meg konstruktiv lenni még igy hogy ünnep nap van s csunyán durván beszélsz.
komolyan te nem valami intézetből szöktél ki... utána nézek, megint valamiért rám irigykedsz, be kattansz s addig nyomod mig kinem fogy az internet egyenleged.
már megint valami bajod van... gép elött ülsz provokálasz s pocskondriázol
ha te akkor nem igy meg ugy..
korrekt ezt egyenesen pofámba mondani s nem egy közöségben arcomba dobni, itt latszik megint valami bajod van. vehetem viccnek... is de töled nem tellik. megsérteni sem tudsz mert sokkal szinvonalasabb emberekkel motorozok, sokkal kozelebb kevesebb szivatással.
szoval hivj fel tudod a számom s mond arcomba amit akarsz.. ha megint kezded a lajáratást akkor hidd el szarul jarsz, én nagy multiknál dolgoztam 15 évig, kb 70-80 beosztottal, holmi kis kutyákat siman le rendeztem... nem hogy téged. fiam.
zsír . csak szólok amikor hajlamos vagy azt hinni nem kellett rád vagy másra várni. tévedsz. egész nap valami dombtetőn álldogálltunk. igaz te úgy érzed folyamatosan motoroztál attól még 5 ember várt egész nap lehült motorokkal. de sebaj. faszt sem érdekli kim szol kinek. egy a lényeg ,ha jössz nekem ne szoljatok.
a multkori hajtással nem volt baj! bulihajtás volt. lényegtelen volt a km. jóvolt és kész. de ez egy évben egy nap az meg akkor volt. most nem pocskolom a benzint csíráskodásra sem az időt. drága! fogynak a centesek .vagy tejelsz fiam nem keveset. nix hiszti.
azt terveztük a multkor is nem szolunk neked, de megjelentél,
Vik mondta csak késő délután szol de valahogy nem akartad kihagyni kiszopatsz, megjelentél csanival. majd elsonek mikor mondtad menjunk veled megléptél.
a másik rám nem nagyon vártál, volt más akire kellet sokat várni.
1 helyen szivtam azon a saras hiztérián ahol nem akartad elhinni hogy fogot a pirelli mi ? csak nézted s kusoltal, ahol te letérdeltél a seggel fel technikaddal ott én elidnultam. S az a 30 perc amiröl otto szol ott volt a kaja meg a állitolagos betervezet szivatás. ami nem is lett rossz.
mert végig premier planba voltam.
vikkel? dehogy vesztem. csak azért szóltam neked ,hogy ,ha esetleg udvariasságból szólna ,hogy gyere le. ne érj már rá léci oké? magyarul most hagyd ki a bulit vágod? hogy tudjunk haladni. nem éri meg ott pöcsölni egész nap 10 km ért ha így érthetőbb. vagy fizesd ki a bulit úri emberhez méltóan. mondjuk úgy cirka 20 ropi fejenként önköltségi áron. de mivel ez köcsögség. inkább maradjunk az első variációnál. vagy aharmadik verzió. nekem ne szóljatok.
na ron rakok neked fel vidit amikor olyan helyen kis gazzal mennek beszarsz, nekem tobben is mesltek voltak romaniaxen, s ugy ment el melletuk nagy ember összekötön kis gázon hogy aszt hitte áll, s pedig fel volt váltva a gép. s nem lejtő volt.
mi van összevesztél VIk el fiam. kezditek megint
nem hogy vége az 5 centes hsiztinek kezdődik a vik-szali hiszti.
ott a sárban felfele igazán semmit nem csináltem sehogy.
azért maradtam lent sokáig Ott szerint fél óra, hogy össze szedjem magam gondolatokban. de nem ment, kb 1 óra alvás majdnem 5 auto vezetés s a nap vége felé jártunk motorozás, nem volt semmi agyban ki voltam.
s mondom ha végig nézel egy romanex videot ott nem hallasz a nagyoktol nagy gázt soha szinte, inkab folyatjak a 2T-t.
S.K.-lattam most s nem volt gáz inkább folyatás...
nem vitázom de S.K. gecre tudd. nekem ö meg GG Aki a példaképeim, tököségben s hogyan lehet a hegyet meg bxni nagy agyuval Viktor.
Te pedig abban Szali hogy lehet kis pöcssel meg baxni a nagy hegyet... grat. Kis pöcs az sx250 a rütyögö...
na úgyhogy nyugi van szeretünk. egyed a pulykát zsír.