Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvagy feket feri a gyorsulas királya.
mi van meg van a k7 még ? nyomod az ipart ?
hozzánk majd be pájszerolunk
ki vagy gec ?
Ron,
nak majd hogy készitse a pályát ?
te ron 27 lesz valami mit tudsz ott nalad lent...
vagy ne rontsam a nagy arcommal ott a levegőt ?
Ferikém!
Úgy látom ezek nagyon buher cuccok:))))
az a fűrész az durva zsir
kis ujdonságok
fiuk mehet a fa alá ?
nincs hiszti pisti ?
Reggelt bélák. Boldog karit mindegy kinek!
cone forks by wp !
fa alá ? jo lenne ?
http://www.youtube.com/watch?f...
kis mazsola Ronbának
igazad is van jó az 525 főképp a blokk. nincs kérdés de kell hozzá egy nagy barbár test. a blokja örök élet s nem 1 nap.
de az összes jónak van tulaja s nekem az a plusz 10 kilo nem kell.
Boldog karácsonyt endurosok!
Nekem az uj 4T nek az nem tetszik, hogy tul kockás a injektor miatt a motorjuk, s egy karbis géphez képest le böffen. ez a bajuk ha nincs forulaton leböffen, ha pedig fordulaton van akkor kipörög, szoval a csiga modja menés velük nehéz, mert elkaparnak.
a 300 2T csoda mert én pl. soha nem forgatom ki, s most erdélyben S.K. elmondása szerint ami szent írás, azért nem mentem elsőre fel nagyon csuzsos helyeken mert ott pörgettem nagy tüzzel a 2T, s ott pedig ugy fuladozva fel valtva 3-4 négybe kell menni, s igaza is van akor olyan mint egy 4T a 2T. Én mindig fulladozva járok vele, mindig eggyel feljebb mint ahogy kellene.

szerintem vegyél 2T még van egy a kecskeméti ktm-nél, ne 13 -12 ha tudsz mert abban van még a CC closed cartridge futomü ami a legjobb a sxs gépekben van ilyen. gec . jó
az uj 13 sixdays fütömüvek nem jok. sajna.
a berge is sajna ez van, extra a CC WP.
nem.... mintha 525tel húznánk fel öket
akkor inkább legyen egy 5nyuszi öt banán ..
zsir ...mit csináltál szalival.. megetted a zsir-os kenyér melé .

jó az a 350..de mért kel hogy berg legyen..annak jobb a váza?köcsög
tudod a váza ami nem üvegből van hanem porszelánbaól az a köcsög
a 350 az jó ..robúr is oda van érte...
de mondom ha már jó motort akarsz ..egy 525nek nincs párja ...kérd csak meg zozit
ezért is nem kel elájulni..nekem könnyű ez-vel (itt hasonulásnak kéne lenni..de én nem sokszor hasunulok )
azért ha ledobod a 300as 2t ne dobd messzire...mert azért olyan szép..hagy a garagéba...elfér nem ..azt ha a 350 ki...purcel..motokrosszba csak úgy mondják.sebasztilyán pörszel a bajnok...

de ne képzeld hogy azért mert a motor újabb jobban ia mész majd vele...ez hiba lenne...
nézd meg szalit.. vagy engem... képzeld alattunk a bevált rutinos motort..tudja mit akarunk hogy csinálja..még ha épp nem is figyelek oda.. megy előre...bátor mint a cigány lova a szakadék szélén...
erre a cigó..ÓÓÓ há nem bátor az a ló..csak..vak
szóval ha alán is dobnának valami új szart visszabutulnánk...
képzeld tárom eskát...hogy tudna menni egy olyan k4es ktmemmel ha az újjal is ilyen ügyes .

szerinted szali is mért nem akar megválni tőle..azt hiszed a péz miat..akkor már rég új lenne...de nem ...egyszerűen szereti sé bevált.. és tudja attól hogy az a ruha új attól még azt is ki kel mosni...
szarabb hasonlatokat tudok..de most igy a köredzés után..le vok tompulva...
Köszönöm a választ.

Mentem robúr gépével, meg a 300-assal is , mindkettő kiváló fegyver az erdőben.

Olyan mint az alma meg a körte, nehezen tud választani az ember.

Ami megfogott, hogy a 300-asok alapjárat környékén másznak fel reménytelennek tűnő helyeken, mintha csörlővel húznák őket.
kis szakmázás remélem nem idegen itt:
http://youtu.be/RlgjFNMlxyw
bocs belepofázok
DE volt lehetőségem kiprobálni mind két gépet ami szerintem most csucson van enduroban:
350 ktm s 300 2T
ha engem kérdezel akkor mind kettöt tartanék,
de összeségében ha van zsé akkor a 350 mert olyan könnyü majdnem mint a 2T de a sárban jobbak. nem is beszélve jobban fogyaszt. s könnyebb menni vele, nem kell karburálni.
ami hisztije de könyen megoldható egy korai eladással az a motor generál vagy ha belefutsz egy muszaki hibába, az fájdalmas.
Robur haver eldobta a gépet erdélyben egy 450exc 2011-s s betört a generator fedél, fötengely, stb stb majdnem 400e volt a hsizti.
szoval a 4T millerknek valo. a 2T a kevésbe lovés hosszutvon bajlodo extrem hulyeknek.
szoval 350 nagyon jo gép s én a kroszt venném mert még konnyebb.
he küld már el cimed, kérem hova küldjem. six-days legyen... ?
13 jó vagy várjuk meg a 14 -s én ezen gondolkodom.
igaz, s szégyen 22 év ittene m.o. s nem megy a magyar, ebben is Viktorra hasonlitom. csak tudnek ugy motorozni waz.
tudom mult a végén két TT s már eltökéltem a magyar nyelv azért ilyen idótán bonyolult írni is mert okos nyelv. igyekszem dr. Ú.r oktason. kérem.

Mi lesz a talival nem hozunk össze valahol egy hiszti pisti téli mocizást a viktor asztal barátainak krémjével ?
Most szart be a bergica teloja elfosta magát, az egyik szögelhetem meg.
vagy kiviszem csokihoz, 20 pénzért igérte megszögeli.
a gáz mechanika a markolatban is eltört most az utolso zarándi hisztin, s igy most félre van rakva szegény. most 4T s jobb is sárban.
ezért beugrik most majd év lején a 350 husaberg, csak nem lenne 13 az évjáráata rosz omen, ezt nem hagyhattam ki a menözést.. nem vaj...
vergödjetek a csalin...
Feri! (csak mert nekem címezted)

Az ugrott, az kétté -tudod amit nagyon szeretsz-csak azért mert múltidő!

Elnézést, ha bárkinek a karakterét hibásan jelenítettem meg.
A nő
a híres aki az új világban mivel már más örömünk a pénznél a pina marad csak (másoknak nekem a motorozás) ezért ök dominálnak azzal a kis nedves vágással. Pénzünket is elvenné csak megmondja hogy nem kapsz abból ami ha nincs frissen mosva büdös.

A lényeg s a szabály, a ház amiben élsz s nöstény van benne az a ö területe ha tiszteled s megalzkosz ott a területén neki ahol ö elvileg rád és érted gondoskodik akkor nincs hsizti, mindenben szot kell fogani nekik, mindenben a kedvükre s -be járni mig otthon vagy, higye csak te vagy a fönök, hogy ilyen szinü olyan szinü nem baj hagyd rá...
ha elhiszti ö a fönök akkor amikor lelépsz a területéröl mert nem vagy egésznap otthon, akkor te vagy a király, házon kivül azt csinálsz amit akarsz, s amivel, s akivel. Nekem igy már öreg koromra csak a garázsom (mondtam volna de elmondom 3 garázsom van 300nm tele motorkkal :-) ) ott van szabadságom.

Szoval ujra a trükk a haz a nö uradalma, hagyd tegye ugy ahogy akarja a dolgait, mert akkor elvileg s nalam gyakorlatilag, neked mint vendég a kedvedbe jár, én ha belépek a haz küszöbén meg alázkodom a nöm kedvébe... mert tudom ha ö a nagy Ö boldog s nyugodt otthon akkor minden rendben lesz, lesz kaja, pina s nö.