Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

s vannak még páran

Miért nem kértél egy MOL kutat?
A sok rád szakadt időt felhasználhatod arra, hogy felveszed azokat videóra, akik harcolnak, meg okítod őket hogy csinálják, s akkor elkészül a Zari-féle oktató videó
Szerintem azt kell erőltetni ami nem megy, bár lehet nem éri meg, ha a motor rovására megy nagyon
Nekem a hosszú feljárók, a zorró jobbra, a hegyen való helyből elindulás, oldalazás, amik nagyon nem mennek még
Azaz ezeket kéne gyakorolni, ez a Zorró-hegy erre tökéletes hely, de az RMX-et kicsit féltem, a kuplung nagyokat nyekereg, sokszor lefőzöm a teát, erőlködik nagyon a kicsike
mesélj mit kaptál...? egy szép new hegesztő pálcát..

nekem azt mondja szeretett anyukám..mégis én mit szeretnék kapni karira...nem volt kérdés: sok benzint...
ajándékot mindenki meg kapta illetve át adta
Gyógyulj meg Papa!
Te vagy a malackák apukája!
jajajjjj,, ezen dejot röhögtem... mármint a videoban ezen a szerencsénk volt összehasonlitani a triált az enduroval, és érdekes modon az enduro nem maradt alul a versenyben...

persze mert magasan veri...

lehet a triálal endurozgatni, de nem ilyen terepre valo, főleg nem ilyen gumival... sokkal inkább kemény sziklás terepen él, nem ebben a mély avarosban...
az utolso tényleg hülyeség...
Thomasz, arra figyelj ha ereszt a ragasztásnál akkor pont szart sem ér mert nem lesz zárt a rendszere, igy nem tud tulnyomást csinálni hogy a sapka 1,4 bár-nál fujjon le....
szoval nyomás állo legyen, ne valami pöcs ragaszto...
Thomasz, hegeszd meg saját anyagával, pillanatforrasztoval....

nincs mit , ez kis javitás, szintidő max 3 perc ezért csak 4 ezer ft lesz...

meg ugye kari is van vagymiaszösz....
ez a végén ... ez az Áki. ... ö a csoresz.?

csak mert ha ő akkor csokoltatom , és kijöhetne a fényre a titok olvasok közül...

legalább lenne itt valaki aki tud is motorozni, nem csak szeret...
Bódog Karácsonyt! Egyetek-igyatok
Köszi az elméletet vágom... Akitől vettem adta hozzá de már ragasztva van. Majd akkor kitalálok valami mást azt nem szivesen rakom fel. vagy marad így :) . Köszi a választ !
ja ez lamaradt
amúgy itt a másik seggedi tíím..
ök is szivessen kalalyuzolnak és legalább úgy mennek mint mi..ha nem dÚrvábban
és ahogy ném a 2 nappal későbbi hegym ár sokkal kevésbé fehér ..és a talaj szinte már túl jó..nincs kihÍwás
köszi..nektek is
boldog karit:)
összessen...150 kilóméter per nap.. létszámtól független!ha 200akkor a talajnak jobbank lel lenie..egyszer mentünk még a faterrel ..ideális talajban reggel 9től este 6ig 78km és öten voltunk..robúr ..krisz görcs..fater te..h..én..az barátok közt is majd 400kilcsi.. za nagyon dúrvaeghsztrém..azóta sem mentünk olyat.. mármint hogy összkilcsi 390km az összmegtett...
de mint számoltam a téliben ez 150km a normál esetben meg 200km körüli...és mondom ezt osztod a létszámmal és ezalapján matematikailag megmondom hogy jót mentünk vagy sem
déw.. ahogy bálinyó is mondá...a zorrót ne eröltesd.. az jön magától.. inkább mennyé felfelé...mert zorrózni nem is mindég lehet miköznen meg haladni felfelé meg egyszerű gyors..erő és vizhőfok kimélő...+időigénymentes...mondjuk a sok idővel ami rádszakad azzal meg kezdeni kel valamit...de mit is leheten vele kezdeni leülni a fatövibe vagy telifonálni vagy többet motorozni.. áá mondjuk ez az utolsó ez hülyeség
déw ..faxa a helyed.. itt csak álmodni lehet ekkora hóról.. nálunk már teljessen elszívta magát...nem tudunk hóban minusz fokokban hajtani..a héten . .
jó lenne összehozni megent egy ösznépi tömegbulit...
legalább legyünk 15en
mert szali..és ez is a te hibád. ...uy gkel számolni a megtett kiló..métert...hogy ahányan vagyunk azt kel összeadni..és annyi ha za a szám 15 körüli az jó..a múltkor voltunk 8an és..18,5 km rel számolva pont anniy tehát sokt mentünk..úgy amblok.. az hogy 3 litert kelet tankoljak annak a csak örülök mert igy olcsón motorozntunk
képzeld ha mondjuk 3an megyünk..akkor minyimum 50km kel fejenként.. és az valjuk be akkro ha ugy nézzük akkor kifogyott volna a tankod..főleg sháárban.. és azt se szeretted vona olvasni hogy visszhúztalak a kocsihoz...
ha ketten mennénk akkor meg 75kilóméter.. hát az már konkrétan inpossible...ha meg egyedül mész akkor meg 150kilcsi az maga a halál...3 tank neked...
szoval azt mondom ha 15en mennénk akkro elég csak a tiz kilcsi és már jót is hajtunk
plussz meg a duma meg a vetités hogy itt meg ott ekkor meg akkor...

ááá

ott a karácsony...
az időponto meg határozzuk meg pontosabban hogy a titokolvasók is képben legyenek...szerdától szombatig... indulás reggel 6.50kor a pláza motorozáshoz a pláza-mosdóból

csani... ha jönnének a 0,5 1 háziak is akkor a orosz háziakkal együtt tudnának jönni...és forgatnák a szemüket mikor merre és hol mentek nekei az bemelegitésnek pont jó is lenne.. főleg igy shárban
mert az lesz.. beül is olvad most amerre nem tudtam menni.. és ott kö kemyényen massziv csatakos sár lesz.. az a fogós.. ami megfogja a motorost...
és azt mondá a sHáár: hély ..ha nem húzol gázt majd én húzlak vissza...
erröl a videorol pon az jutott eszembe hogy mindig csak Jarvis van emlegetve, de pl, nekem nagy példakép Letti... Andreas Lettenbichler...ő is nagyon komoly tudásu rider...
Boldog Karácsonyt Urak!