bakker ilyet ne mondj ferenszünknek..
mert úgyjárunk mint az endúrószagágban...behazudik 7et havat oszt meváltoztatják a történelmünket... meg a tömegvonzást...meg mindent a mia természeti törvényekkl összefügg..miatta
tömeg vonzás helyett tömeg taszítás...
+még a táguló univerzumunkat is összezsugorítlya
amugy ez egy érdekes dolog hogy sok dolog a régebbi motorokon jobban volt megcsinálva, egyszerübb-re strapabirora...
a nagy újitási szellemben sokszor szarabb lesz a technika mint elötte... viszont dizájnosabb, és drágább is....
hogy példát is mondjak... miért egy kuplung, vagy gyujtásdeknin kell sporolni anyag vastagságot...
szerintem nem azon az 5 dekán mulik egy motor sulya, viszont most már olyan vékony ha csak kavicsot lát átszakad, hiába rak bele a marha ilyen méhsejt szerkezetű merevitést...
voltm kint a kazánházba.. egy elronott hitelkérelmet vittem ki magammal..amit az egyik ügyfelem elrontott(és felküldte a titkárság mi legyen a papirral..)...
rárakattam a kazánra a bejáró nővel mert a komornyik épp oda volt felügyelni a teritést az élyszagai gálaműsorhoz...szóval a kazánra rakta azt a 5 oldalt...féloldalas fénymásolatot.. most már csak tavasszal kell ránézzek...mert hiperolcsó fűtéssel és hiperdrága kazánnal,már csak igy megy
a te ,es az osszes 5 szentes egesszegere iszom egy sort most