Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most azert megnyugodtam....

a te ,es az osszes 5 szentes egesszegere iszom egy sort most
nekem is bent van a hazban mert többet ér mint a mocim.... huh elárulam bazzz.... mindjárt megszolnak a 5centes kapkodok... he he
30 a sikon igen.
barát 2, motoros annál több.
kb 30 -40 embörke.

lesz kis extrémkedés is. bányában.
de hegynek fel nem?mert en 30km/s atlagot szoktam sikuton
ez a Ron,

most mikor voltam nála gyakorolta, papucsban.
te én mikor nincs fagy a pillisben tekerek minden szerdán 35 kilométert, aki akar jönni jöhet. 2:16 perc. 18 km/ átlaggal.
ez te vagy nem?

en ezt csak gerincvedoben probalnam
lya..az összes pösti ott lesz 2millió barát
kis hiszti pisti...
csak hogy le ne maradjak.....

hova mentek motorozni 31. en?

millerek ,ti ugy jartok Erdelybe,mint en a kozertbe....
Jónapot a történelem fórumnak!

Meghozta a jézuska a várva várt víztisztítót.Ez olyan hogy nem csak a báktérgyumokat veszi ki (mert az már gagyi),hanem még a zokxigént is!
a kis fiam, fél auto ára volt s alig bigyed-tt fel a mosolya, kis kényesztetett nagy fiamank 15 s övé az összes környéki csaj.

nekem nagyon komoly gépem van, le sem merem irni milyen mert rögtön arcoskodom, már az 5 centes sem poén... valamit minjárt kitalálok...
várjál..

31 jösz ünnepelni ? velünk. ?
Ferikem ,ki kapta nalatok azt a drotszamarat?csak nem te fogsz tekerni?
Mint mar irtam,kepes belelatni az agyakba,sot manipulalni
Zari

mi van vissza olvasol gec...
ahelyet hogy kazánt pakolnad...

elolvadt a hisztipisti jo talaj...
bakker ilyet ne mondj ferenszünknek..
mert úgyjárunk mint az endúrószagágban...behazudik 7et havat oszt meváltoztatják a történelmünket... meg a tömegvonzást...meg mindent a mia természeti törvényekkl összefügg..miatta
tömeg vonzás helyett tömeg taszítás...
+még a táguló univerzumunkat is összezsugorítlya
ámen.....
jo volt a videos.....sztem ott fenn ti voltatok a zsírferibarátikör....
Miutan nem volt onallo a hagyugyminiszterium,onnantol azt kellett csinalni...

Perze a vilag ujrafelosztasanal kapora jott ,h a rossz oldalon alltunk....volt mit elvenni.
külőnben se röhögtess hogy az atom korszakban te még papirral fűtesz...kazánban...

én dobok egy gyufafejnyi dusitott urániumot az öklömnyi erőművembe oszt tiz évig rá sem nézek....
látom bedugtad a régi orosz zárlatos hősugárzot, aztán jol megbaszott az áram, és most félre beszélsz...
amugy ez egy érdekes dolog hogy sok dolog a régebbi motorokon jobban volt megcsinálva, egyszerübb-re strapabirora...

a nagy újitási szellemben sokszor szarabb lesz a technika mint elötte... viszont dizájnosabb, és drágább is....

hogy példát is mondjak... miért egy kuplung, vagy gyujtásdeknin kell sporolni anyag vastagságot...
szerintem nem azon az 5 dekán mulik egy motor sulya, viszont most már olyan vékony ha csak kavicsot lát átszakad, hiába rak bele a marha ilyen méhsejt szerkezetű merevitést...
voltm kint a kazánházba.. egy elronott hitelkérelmet vittem ki magammal..amit az egyik ügyfelem elrontott(és felküldte a titkárság mi legyen a papirral..)...
rárakattam a kazánra a bejáró nővel mert a komornyik épp oda volt felügyelni a teritést az élyszagai gálaműsorhoz...szóval a kazánra rakta azt a 5 oldalt...féloldalas fénymásolatot.. most már csak tavasszal kell ránézzek...mert hiperolcsó fűtéssel és hiperdrága kazánnal,már csak igy megy
irtam lent hogy eléggé eltervezték a ktm-es fiuk...