Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huh fasza ki jöt egy szellem a lukból.
toljad a témát de ne szarj be ha beszolnak itt az 5 centesek...
persze, és rigával tolja az erdőben...
mikor lessz bálinyó ?
hát mint a 450 ben....

nincs vele baj de többek szerint nem kell a 450 sőt fölösleges kezd lenni a palettán mint a régiblokkosoknál ..(persze ha nem kell a kategória ) mert most a két jó a 350 és az 500 ... a négyötven egy melegvíz mindentekintetben..nem rossz ..de egy smmilyen ..itt most jól elválik a kettő és a két végletből igazán ki lehet választani mi is kell ...
hozzáteszem a 350 nél az xc ... ami nagyonjó
ott a 350 nél a könnyedség nem túl erős de megy azért...itt talán az exc a hervadás belőle ...az sose kéne 350 ből..
viszont az erő energia meg az 500 felé nyomja a mérleget mert ha kell bitang de nem nehezebb mint a 450 és lazán tudja ezt adni ..tele jól kezelhető tartalékokkal...míg a 450 et kicsit basztatni kell ..... jobb is az 500 al motorozni ....
de még nekem is vidéki gyengénlátónak .....mentem mindegyikkel sőt 500 sokat szoktam nagyon tetszik.. több a tartalék stb..és ezeknél a forgósabb blokkoknál főleg ha exc jobb a több....
ezen a környéken idegen robogoval karistolni tilos... az csunyán feláras.. euroban...
Ha már nem lett világvége, így előjöttem a fényre! Meg itt a karácsony is ugye akkor ráérnek az emberek a gép előtt motorozni...
te vagy a képen?
Megyek.Nem kell a robogód,viszem a sajátomat,az csak 4000/kör!
Max a kocsit szoktam irányítani.Na meg a motort,több-kevesebb sikerrel!
Sokmindennek hívtak már,de még szellemnek sosem!
gyere csak jimmi, van egy fasza robogom ..mehetsz vele egy kis kört... persze 8 ezer/ kör...
űdvőzlünk hogy titok olvasoként kijöttél a fényre...

merre felé motorozol?
na ne te irányítod a szálakat... huh lehet csak most jövök rá...
te vagy bele bujba asszon börébe... szellem vagy...
Szia.Ha ide titokolvasol,akkor tudsz mindenkiről mindent!
igen új korában elég jót fog csak nagyon hamar ledobja a bütykeit nekem eddig a michelin s 12 vált be a legjobban igaz nem próbáltasm valami sok gumit
Helló gas gas fórum!
Ha nincs ellenetekre be szállnék a gas gas vérkeringésbe, néha én is esek-kelek az erdőkbe! Ha már eddig csak titok olvasóként néztem be hozzátok
huh fasza airoh, grat jah a kyoto. puha puha de tapadt mi ?
annak elsöje is nagyon jó.
nem ö nem,
ezek it vergödnek a csalim végén még mindig, nagyn be van akadva a horog ilyenkor szokták levágni nem ?
mint a filmen 1:16:25
http://youtu.be/2qQt6ZuYEfY
Ezt hívják tömören úgy,hogy megpróbálsz EMBER maradni!
Ne legyél benne biztos! Azért mert te azt gondolod tudod mit csinálsz,az még nem feltétlenül van úgy!
első melóhelyem volt nem jelenetett be aprópénzért dolgoztam fel is mondtam volna januárban szóvla mind1, nem értek veled egyet én nem fogok érdekből barátkozni azért hogy több pénzem legyen és eladni se fogom magam lehet hogy maradi vagyok de nekem számít a becsületem nem leszek talpnyaló sem kurva hogy eladjam magam, viszont a kevés munka sok pénz az jólenne de még nem találtam meg ezt a tevékenységet, melyik gumira gondolsz amit sóskúton adtál? az 18as volt kyoto hát első 2motorozásig jó volt de nagyon hamar elfogytak a bütykei de nagyon örültem neki mert ritkán van új gumi a motorom, ja és a sisak airoh már nagyon régóta ilyet akartam
Te sem? Még a nyolcad döntőbe sem! Lehet a legjobb 16közé jutásba is nagyon össze kellene szednem magam!

De viccen kívül,ha a héten valami csoda folytán olyan idő lenne,még talán én is elmennék bálinthoz egy forró teára.Motorozni nem,mert nem akarnám hogy nagyon megalázzanak a versenyzők.Kisbolt meg nem igen van nyitva,úgyhogy nem is nagyon lenne miért motort vinni!
az bluetooth
te is bekaptad a horgot brutusz fiam..
ott nem jutok be a döntőbe