Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mi? jó vagy rossz?
Jah, STREET 1000 kategória!
zsirferi! Szia!
402 m-en 9.54 sec. 250km/h befutási seb.
csika. igyál sok teát. sok lehetett a fűszeres kaja.
No, készen vagyok a harcsapaprikással

Béke mindenkibe!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Civódónak, Kemény magnak, Tagnak, Titokolvasónak!
az gáz hapikám jobbulást
mert ő tud olyan jól, meg még gumit is hozna.
Nezegettem az adatokat,kepeket,a sima exc ben a regi sohc blokk van?az 6 napocskasban meg az uj dohc?mert a kepen ez latszik
Akkor neked csak egeszseget kivanunk!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

Sok ajándékot nektek,ne úgy mint nekem,hogy az új moci mellé reggelre kaptam olyan vesegörcsöt,hogy mentőt kellett hívn i.Eddig fetrengés volt,meg marad is.
Minden jót nektek!
van aki érti a viccet illetve azt hiszi magárol hogy millen okos azt amikor a pajtitol visszanyal a fagyi akkor meg pilla van meg hogy én igy még ugy meg itt dogoztam meg ott ilyen pozicioba meg olyanba csontok meg sékel
koszi a tapasztalatot zozee
még mindig nem értem.Kifejtenéd bővebben?
hát vannak egyelők és egyelöbek
Nekem nem tűnt fel.Mire gondolsz?
jimmy a forumon belül van itt másik forum remélem azt is le vetted
Tudom fejből.Gyakran szoktam hívni,mikor depresszióba taszít az irigységem!
jaja látom figyelsz legalább te
Ez a csernus doktor száma!
zsír hivtalak. végig csörgött a telcsi sipszóig. akartam boldog karit kivánni meg kérni hogy nekem ne szóljatok ha a héten lejönnél.
na ha esetleg valakinek telefonos lelkisegély szolgálatra volna szüsége 13 350 450 300 ja és a 125 melléket kérje gondoltam hátha
figy neked ugy lett szolva hogy tudtad jövök akkor nem értem mit hisztizel kutya füst.
figy vedd me a pirulad, fizesd ki a csekkeket, csapasd ki a cerkát s akkor nem mondasz ennyi hulleséget.
en holnap, az után és 31 is hajtok. neked még nem szoltam gyere, nem is szolok meg igérem.
ezt neked. s mondtam hivj fel.

csak nincs tökökd arcomba mondani mi... vagy nem vetted be a piruládat mi ?
Ki a fodrászod?
Itt beszólsz,két napja a telefonba meg azt magyaráztad hogy hívjuk meg ide motorozni! Mekkora egy köcsög vagy!