Sok ajándékot nektek,ne úgy mint nekem,hogy az új moci mellé reggelre kaptam olyan vesegörcsöt,hogy mentőt kellett hívn i.Eddig fetrengés volt,meg marad is.
Minden jót nektek!
van aki érti a viccet illetve azt hiszi magárol hogy millen okos azt amikor a pajtitol visszanyal a fagyi akkor meg pilla van meg hogy én igy még ugy meg itt dogoztam meg ott ilyen pozicioba meg olyanba csontok meg sékel
figy neked ugy lett szolva hogy tudtad jövök akkor nem értem mit hisztizel kutya füst.
figy vedd me a pirulad, fizesd ki a csekkeket, csapasd ki a cerkát s akkor nem mondasz ennyi hulleséget.
en holnap, az után és 31 is hajtok. neked még nem szoltam gyere, nem is szolok meg igérem.
402 m-en 9.54 sec. 250km/h befutási seb.
Béke mindenkibe!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Civódónak, Kemény magnak, Tagnak, Titokolvasónak!
Sok ajándékot nektek,ne úgy mint nekem,hogy az új moci mellé reggelre kaptam olyan vesegörcsöt,hogy mentőt kellett hívn i.Eddig fetrengés volt,meg marad is.
Minden jót nektek!
figy vedd me a pirulad, fizesd ki a csekkeket, csapasd ki a cerkát s akkor nem mondasz ennyi hulleséget.
en holnap, az után és 31 is hajtok. neked még nem szoltam gyere, nem is szolok meg igérem.
csak nincs tökökd arcomba mondani mi... vagy nem vetted be a piruládat mi ?