Nem sok, nem nagyon van időm most a motorozásra. Éppen költözködünk a vadonat új menyasszonyommal, ide 2 utcával feljebb, próbálom nevelgetni zsír uj ebemet, meg ilyen unalmas nyerspolgári baromságok... Polc, kép felfúrás, bútorcipelés.... stb.
Ha fene fenét eszik is megyek valamikor egy jó kört.
Aztán el szerettem volna indulni Sóskuton is de nem tudom össze jön e..., pedig a sóskuti versenyt imádom!
igazad van tényleg az a villám ára,
de attol még szerintem akkor sem éri meg, Cannock, Birmingham felett van közép anglia, szerinted , mennyiböl jön az haza, 100e,? és azt se tudja az ember hogy eggyáltalán mi csörög zörög benne,,idehaza mostanság igen olcson nyomott áron lehet venni, néha még jo állapotu mocikat is,,,
sajnos a béka segge alatt vannak az árak, és lessz ez még rosszabb is,,
Döme, mennyibe kerül egy váz? Egy futómű? egy hátsó lengővilla?
Egy ülés? egy blokk?
Szerintem még akkor is megéri, ha a blokk be van állva....
Persze ti tudjátok..
Lehet otthon mindenféle szuper motort kapni 7-800.000 jó magyar forintért...csak mondjuk kiderül hogy a csóka a járdán cserélt benne dugót...
Ha fene fenét eszik is megyek valamikor egy jó kört.
Aztán el szerettem volna indulni Sóskuton is de nem tudom össze jön e..., pedig a sóskuti versenyt imádom!
de attol még szerintem akkor sem éri meg, Cannock, Birmingham felett van közép anglia, szerinted , mennyiböl jön az haza, 100e,? és azt se tudja az ember hogy eggyáltalán mi csörög zörög benne,,idehaza mostanság igen olcson nyomott áron lehet venni, néha még jo állapotu mocikat is,,,
sajnos a béka segge alatt vannak az árak, és lessz ez még rosszabb is,,
mi újság van itt?
látom pörög elég rendesen a topic...
Én meg 1-re megyek Kisérettségire
Egy ülés? egy blokk?
Szerintem még akkor is megéri, ha a blokk be van állva....
Persze ti tudjátok..
Lehet otthon mindenféle szuper motort kapni 7-800.000 jó magyar forintért...csak mondjuk kiderül hogy a csóka a járdán cserélt benne dugót...
Ennyiért nem éri meg?