Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem megy az sem ebben megegyezik a kettő
Csákány
de a tiéd már újabb blokkos valamivel
dellorto az stimmel,de nekem asszem újabb gyújtásom van
Nem sok, nem nagyon van időm most a motorozásra. Éppen költözködünk a vadonat új menyasszonyommal, ide 2 utcával feljebb, próbálom nevelgetni zsír uj ebemet, meg ilyen unalmas nyerspolgári baromságok... Polc, kép felfúrás, bútorcipelés.... stb.
Ha fene fenét eszik is megyek valamikor egy jó kört.
Aztán el szerettem volna indulni Sóskuton is de nem tudom össze jön e..., pedig a sóskuti versenyt imádom!
nekem nem is köszönsz vazze ?
540es meg 570es henger volt anno a 400asra. régebben 570, az enyémre 540est lehetne
Hali
mindíg szoktam sírni....azért van aprókavics kémény a lovamon hogy ne halljátok a sírásomat....
mi a pálya firehunter,,
atis ha vagy még, ott azon az oldalon megtalálod azt is hogy hogyan tudod, le ellenörizni kimérni a gyujtást hogy jo-e,, mennyit kell mérni stb,
egye fene, de aztán nem siránkozni közbe meg utána....
vaccogok,,
de amit megbeszéltünk g pointot t.bálnai találkozással azt megcsinálhatnánk a közeljövőbe ....persze ha nem félnétek ....kár hogy féltek
sebaj itt a tavasz 1-2 hét és mehet R.-point,
jahhh, G-point,,, ( elérzékenyült elcsuklo sohaj,,)
szewa............sose megyünk g pointra mostmár biztos vagyok benne
Szotyi!
szia cééé
igazad van tényleg az a villám ára,
de attol még szerintem akkor sem éri meg, Cannock, Birmingham felett van közép anglia, szerinted , mennyiböl jön az haza, 100e,? és azt se tudja az ember hogy eggyáltalán mi csörög zörög benne,,idehaza mostanság igen olcson nyomott áron lehet venni, néha még jo állapotu mocikat is,,,

sajnos a béka segge alatt vannak az árak, és lessz ez még rosszabb is,,
Hellosztok!
mi újság van itt?
látom pörög elég rendesen a topic...
Én meg 1-re megyek Kisérettségire
Önnek is!
jo napot
Döme, mennyibe kerül egy váz? Egy futómű? egy hátsó lengővilla?
Egy ülés? egy blokk?
Szerintem még akkor is megéri, ha a blokk be van állva....
Persze ti tudjátok..
Lehet otthon mindenféle szuper motort kapni 7-800.000 jó magyar forintért...csak mondjuk kiderül hogy a csóka a járdán cserélt benne dugót...
Bálint, nézd meg jobban a hirdetést: 750 font a vége, ami 808 euró..ez a villámár,ami 253.000 forint....
Ennyiért nem éri meg?