a reklámkűtyűk nem pénisznagyobbitok voltak, hanem mindenféle műbrékek,,mindenhonnan az ált ki a félmeztelen reklámos csajokbol,,, pfff mondtam is nekik,,: van kereke,? nincs, akkor berregjél anyukám a p,,,,,,,,,ba,,
Én is 3éve voltam utoljára de igen az a hozzáállás az kicsit iritált amit ott láttam a standokon.Csorgatni a nyálam meg felesleges inkább megtankolom a mocimat a beugró árából
utoljára kb 95-ben voltam itthon ilyen kiállitásosdin, na már akkor sem volt egy nagy szám, azota nem járok,,,
viszont voltam pl, a DIE BIKE nevű kiállitáson, ahol a bejárat után rögtön megkávéztattak, megsűtiztettek egy motoros klubb tagjai, és utána is ugy kellett elzavarni a mindenféle félmeztelen csajokat akik folyton valami reklám kűtyüt tukmáltak,,,,
minden motorra fel lehet űlni, sőt löködnek az értékesitök hogy, űlj fel rá, ittmeg ha hozzáérsz kisujjal dűhrohamot kapnak,,,
van kűlönbség,
Mi sem mentünk ki!
Amint hallom nem vesztettünk sokat!
A Motorshow az importőrök kiállítása szokott lenni, kisebb higítással.
Idén állítólag nagyon kellett higítani. . .
De van arcuk minden évben többet kérni a kiállítóktól. . .
A labancok, a Honda, a Kawa és az összes NAGY stand az anyacég pénzéből készül minden évben.
Most viszont nem kaptak apanázst a forgalmazók, így nem mennek ki . .
németben, az automatika kiállitáson 2. nap unalomból ráálrunk az ingyen cuccok gyűjtésére, egy egész utazótáskát megtöltöttem cuccokkal kb 50 darab nyakbaakasztóm volt
Amugy szevasztok:)ipodrol,nemet ora:(