Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvanna akkor menjunk motorozni:) mesz tokodra szombaton?

Amugy szevasztok:)ipodrol,nemet ora:(
szoval csunya egy hely volt nem is nagyon akarok rola többet beszélni ,
a reklámkűtyűk nem pénisznagyobbitok voltak, hanem mindenféle műbrékek,,mindenhonnan az ált ki a félmeztelen reklámos csajokbol,,, pfff mondtam is nekik,,: van kereke,? nincs, akkor berregjél anyukám a p,,,,,,,,,ba,,
morgen gázos luvnyák,
Szevasztopol!Andris,simán oda viszed az unio területén ahova akarod!
Mondjuk te?
Na ki akar 240.000 Ft-ért gasGas-t?

http://cgi.ebay.ie/Gas-Gas-300...|66%3A2|65
%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting
mindenki a cápalit nézi ?
a reklámkütyük pénisznagyobbító készülékek voltak
és az egy más kiállítás volt
Én is 3éve voltam utoljára de igen az a hozzáállás az kicsit iritált amit ott láttam a standokon.Csorgatni a nyálam meg felesleges inkább megtankolom a mocimat a beugró árából
Bakker...most felmegyek pestre megnézni a spídeket? Mi a kutyafasza...na mind1, már le van zsírozva az út...hátha látok valami érdekeset
utoljára kb 95-ben voltam itthon ilyen kiállitásosdin, na már akkor sem volt egy nagy szám, azota nem járok,,,
viszont voltam pl, a DIE BIKE nevű kiállitáson, ahol a bejárat után rögtön megkávéztattak, megsűtiztettek egy motoros klubb tagjai, és utána is ugy kellett elzavarni a mindenféle félmeztelen csajokat akik folyton valami reklám kűtyüt tukmáltak,,,,
minden motorra fel lehet űlni, sőt löködnek az értékesitök hogy, űlj fel rá, ittmeg ha hozzáérsz kisujjal dűhrohamot kapnak,,,
van kűlönbség,
Ezt eredményezi a monopolhelyzet. . .
Elrepülhetnek az árak. . .
hat szomoruan hallom durva dolog ez nagyon
Mi sem mentünk ki!
Amint hallom nem vesztettünk sokat!
A Motorshow az importőrök kiállítása szokott lenni, kisebb higítással.
Idén állítólag nagyon kellett higítani. . .
szeva hogy vagy?ti kint vagytok motoros kialitason?
Úgy értem akik nem kaptak apanázst!
Ja! Azt hiszem a Sherco már tavaly megmondta a rendezőknek, hogy kivel szexeljenek és nem jött ki!
De van arcuk minden évben többet kérni a kiállítóktól. . .
A labancok, a Honda, a Kawa és az összes NAGY stand az anyacég pénzéből készül minden évben.
Most viszont nem kaptak apanázst a forgalmazók, így nem mennek ki . .
Faisst azt üzente, hogy a Kawasaki sem ment kiállítani. . .
németben, az automatika kiállitáson 2. nap unalomból ráálrunk az ingyen cuccok gyűjtésére, egy egész utazótáskát megtöltöttem cuccokkal kb 50 darab nyakbaakasztóm volt
hűje vagy,,? nem gondolod hogy egy szaros matricáért pénzt fogok adni,?
jaah úgy értem hogy "talán a kiálitáson inyen lesz a cucc vagy valami 50 ft " erre kaptam ingyen cuccokat tavaly!
én pont le sem szarom az ilyen kiállitosdira járást,,