mindenképp nagy piros patakokban folyó vérrel kell átvenni a hatalmat méghozzá jó látványosan ...kicsit teátrálisan még rádobni egy-két showelemet pl.levágottfejű emberből párat kiakasztva a lámpavasakra.....örök mementóként mindenkinek ....és előirányzatként az újonnan érkező "kormányosoknak" , hogy igenis van tétje játszani a magyar emberekkel!
....még ezzel sem biztos , hogy sikerül a szép új világ ...de az viszont tény , hogy enélkül még soha, sehol nem sikerült mióta két ember van a földön.......
tény továbbá az is , hogy a magyar természetéből fakadóan birka ember ...de még butítják is ...viszont szerintem azért ahogy a vesztenivalók fogynak és nő a gyomorkorgás ...előjön a türelmetlenség és az elfojtott düh is ......és már remélem odabaszunk nekik.... mert azért ott csúnya baj lenne ha együtt odavágnánk
csakhogy evvel az a kis bibi van hogy a magyar társadalom totálisan le van már butitva, és olyan fásult és érdektelen a saját sorsa iránt is hogy az már szánalmas,,,
szerintem az senkinek nem kérdéses , felső helyeken sem kérdéses, hogy viktor fog oda ülni ,nem lehet ripsz-ropsz elörántani egy embert az ismeretlenségböl és vezetőt csinálni belőle,
- a fő kérdés hogy mikor,? vagyis meg kell-e várni a választásokat, vagy addig még a jelen hatalom totális hajléktalant csinál az országbol,,,,
- és tudjuk ugye hogy viktor sem fehér bari, ezért kérdés az is hogy mennyi ereje, lehetősége , és akarata lessz igazán komoly változtatásokat megcsinálni, a hangzatos szolamok helyett,
- és talán a legfőbb kérdés nekűnk az hogy emiatt mi kisemberek mennyit szivunk,,,?
- tul sok benne a ha........................
viszont szerintem arrol ne is álmodjon senki hogy foradalom ,és durvább dolgok nélkűl menni fog a dolog,,
hogy miért,?
a válasz egyszerű,és életszerű :
- az éhező ember hamar az utcára megy kiadni az indulatait,,
-amikor elveszik a nyugdijasoktol a nyugdijukat, szintén kimennek
-amikor elveszik a banki megtakaritásaidat ,ha vannak akkor te is fellázadsz,,
-amikor nincsenek munkahelyek a számlák meg csak jönnek, és szo nélkűl kikapcsolnak mindent, akkor már jo sokan lesznek elégedetlenek,
-stb, stb,
ez a reality, magyarország lessz az első, és leglátványosabb vesztese,itt europában, a világot sujto gazdasági válságoknak,,,
köszönhető az 1990-ota folyamatosan szart sikálo és velűnk megetetö vezetöknek, rendszereknek,, meg persze magunknak is hogy hagytuk,,,,
Szevasztok emb erek!
Szerintem a forradalom nem a jó irány,csak símán le kellene váltani az egés politikai kart,beültettni olyan emberkéker a bársony székbe akiknek semmi közük nem volt politikailag az elöző rendszerhez és a rendszerváltás után sem politizáltak de a szakirányu végzetségük és felkészültségük megvak ill kimagasló az évfolyam társaikkal szemben!
Andris belépett a Valodi IRA-hoz,, és rögtön felvettek vagy volt olyan meggájverese vizsga hogy össze kellett raknod egy bombát szappanbol, trisobol, kis faháncs, némi drot, és azzal a szomszéd 79 -éves Mrs.Macintos kis kutyájának házát felrobbantani,,,,
trafót pipát egy az egyben átraktam és szar a karbival meg szerintem nicn baj nagyon remélem h nem szart be a gyújtásom mert akkor egy darabig nem lesz mocim
....még ezzel sem biztos , hogy sikerül a szép új világ ...de az viszont tény , hogy enélkül még soha, sehol nem sikerült mióta két ember van a földön.......
tény továbbá az is , hogy a magyar természetéből fakadóan birka ember ...de még butítják is ...viszont szerintem azért ahogy a vesztenivalók fogynak és nő a gyomorkorgás ...előjön a türelmetlenség és az elfojtott düh is ......és már remélem odabaszunk nekik.... mert azért ott csúnya baj lenne ha együtt odavágnánk
SZORGOS NÉPÜNK GYŐZNI FOG !
"a számlák meg csak jönnek": ebben a három napban nyomtam ki kb. 80.000db számlát kb. 1 milliárd összegben....
Amúgy nyakat látom szervezitek a munkásőrséget.
szerintem az senkinek nem kérdéses , felső helyeken sem kérdéses, hogy viktor fog oda ülni ,nem lehet ripsz-ropsz elörántani egy embert az ismeretlenségböl és vezetőt csinálni belőle,
- a fő kérdés hogy mikor,? vagyis meg kell-e várni a választásokat, vagy addig még a jelen hatalom totális hajléktalant csinál az országbol,,,,
- és tudjuk ugye hogy viktor sem fehér bari, ezért kérdés az is hogy mennyi ereje, lehetősége , és akarata lessz igazán komoly változtatásokat megcsinálni, a hangzatos szolamok helyett,
- és talán a legfőbb kérdés nekűnk az hogy emiatt mi kisemberek mennyit szivunk,,,?
- tul sok benne a ha........................
viszont szerintem arrol ne is álmodjon senki hogy foradalom ,és durvább dolgok nélkűl menni fog a dolog,,
hogy miért,?
a válasz egyszerű,és életszerű :
- az éhező ember hamar az utcára megy kiadni az indulatait,,
-amikor elveszik a nyugdijasoktol a nyugdijukat, szintén kimennek
-amikor elveszik a banki megtakaritásaidat ,ha vannak akkor te is fellázadsz,,
-amikor nincsenek munkahelyek a számlák meg csak jönnek, és szo nélkűl kikapcsolnak mindent, akkor már jo sokan lesznek elégedetlenek,
-stb, stb,
ez a reality, magyarország lessz az első, és leglátványosabb vesztese,itt europában, a világot sujto gazdasági válságoknak,,,
köszönhető az 1990-ota folyamatosan szart sikálo és velűnk megetetö vezetöknek, rendszereknek,, meg persze magunknak is hogy hagytuk,,,,
Szerintem a forradalom nem a jó irány,csak símán le kellene váltani az egés politikai kart,beültettni olyan emberkéker a bársony székbe akiknek semmi közük nem volt politikailag az elöző rendszerhez és a rendszerváltás után sem politizáltak de a szakirányu végzetségük és felkészültségük megvak ill kimagasló az évfolyam társaikkal szemben!
mesélj pizzás , honnan tudod a tutit,,
Egyszerűen egész este nem tujuk megnyugtatni, csak sír!
egybe gyertya, gyertyapipa ,gyertyakábel,trafó-t lecserélted egyszerre ?ahogy beszéltük?
/ami a másik motoron frankón működött/
ha igen akkor ez a része kiszűrve....