Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most.....
ez lemaradt...
Ugyan Zoozee, nem lesz semmi bajod!
De ha mégis.....
Költözködés...mondtam én hogy Ti mind Millerek vagytok!
nekem kb egy 5-6 órás út...meg is venném...ha nem lenne már másik kettő, szanaszéjjel szedve...
még a végén tudőgyulladásom lesz nagyon bízom benne hogy nem...kellett nekem motorozni a múlthétvégén

tüdőgyuszi
6-7 l a fogyasztása 100 km-re........ezerért 4 litert kapsz .......harmincöt km-re van a házad tőlem...

ezért kell ájpodozni meg körmötreszelni matekon
annyiból nem érek haza,annyit eszik a rohadék najó...7literrel eljárok vele na megyek mert visít a csöngő. még szopok egy törin ,nyelvtanon meg utána még egy matekon... mekkora szopás...fél4ig a suliban na szevasztok,majd írok az ájpodról.
miből lesz a matematikus
semmit

egy ezrest amit beletankolsz hogy hazaérjél vele
mi megy itt...2en cs-znek,lövöldözik egymást, ribancok körmöt festenek,valaki postaimrét olvas,én fórumozom...és matek óra van
fogsz is ne félj.....
az a te lóvéd. meg mondjad hogy mennyit vigyek még.
nem hozott de ez nem jelenthet gondot van olajam majd én lerendezem vele....a kuplungkart meg elintéztetem vele...
mingyá április és akkor nekem motorozni keeeeeeeeeeell(ene)
találkozhatunk két utcával feljebb is ...vagy az már a tise

tudod hova kell költözni

tényleg ilyen hülyéknek mint mi lehetne oda lakóparkot építeni ....hogy ellennénk
én is krahácsolok,de nem maradhatok ki a suliból,mer jön az éreccségi.
az,sem...rxben is az volt...az sem egy álomgyújtás.szarakodott abban rendesen bélánk vitt már olajat?
feküdnöm kell vazze
mert sem gyújtása van

hogyan mondanád máshogy , hogy egy kocsi megy is meg nem is ?

toyota járis meg nem is
kurva iskola...nem hogy motoroznék a jóóó időben. ti menjetek,mert 7ágra süt a napocska
visszatérve pásztor ottóra ...most jutott eszembe az enduro-sport -on is láttam....