jól kimotoroztam magam kezdésnek.....jó idő volt és gurultunk egy frankót.......még nem hardosat de legalább körbementünk a birtokon mint az állat......aztán hattól mostanáig sikerült költözködni,ez nem volt akkora buli..........
amúgy köszönöm a zoltánnapi jókívánságokat mindenkinek.....mindjárt jól berúgok....ilyenkor kár hogy nem iszom
veletek mi van ? mentetek egy karikát ?
skyro bánhatod , hogy nem jöttél el ...tök jó volt
Zozi! Valami láncvezetőt tudsz nézni a motoromra hátra alulra? nem találok sehol olyat aminek lenne belső fele is idegesít,már hogy eszi a felnit...olyat meg nem kapni sehol ami rajta van...amit kapni universalnal az pedig nem fér el...ötlet?
mentem ma az ujj fejre forditott blokkos husaberg 450-el, iszonyat jo kezes bringa, ugy szőkelt felfelé a sziklákon mint amit zsinoron huznak,,, meg tudnám szokni,,
Egyébként tegnap vettem pár gumit a supermoto szetthez...ha esetleg valakinek kellene, akkor szóljon...nem tudok mit kezdeni 7 első gumival 80,90,95 méret
jól kimotoroztam magam kezdésnek.....jó idő volt és gurultunk egy frankót.......még nem hardosat de legalább körbementünk a birtokon mint az állat......aztán hattól mostanáig sikerült költözködni,ez nem volt akkora buli..........
amúgy köszönöm a zoltánnapi jókívánságokat mindenkinek.....mindjárt jól berúgok....ilyenkor kár hogy nem iszom
veletek mi van ? mentetek egy karikát ?
skyro bánhatod , hogy nem jöttél el ...tök jó volt
gyurika megoldjuk a láncfeszítőt valahogy
Zozi! Valami láncvezetőt tudsz nézni a motoromra hátra alulra? nem találok sehol olyat aminek lenne belső fele is idegesít,már hogy eszi a felnit...olyat meg nem kapni sehol ami rajta van...amit kapni universalnal az pedig nem fér el...ötlet?
Mindig mondod hogy most próbáltad ki haver új gépét...
viszont forever 2t,
akkor ott ahol megbeszéltük!
minden száraz van vagy 6 fok....tehát nyár....mehetünk