Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegye fel a kezét aki volt már nővel
én csak nézem h miket írkáltok de itt vok főbéla

hol vagytok? kúrni nem kúrhattok mert fogalmatok sincs mi az......motorozni nem lehettek mert nem tudtok....

szóval fingom sincs hol a .....-ba vagytok béláim
tibi bácsi elvált ...és nem teljesítette felesége 3 kívánságát

szewa cééé---itthon vagy bélám? skype?
itt kurva kemény a Gárda...multkor kijöttek, aztán a rendőr csajszi hipp.hopp rányomta a nagy kopasz geci lengyel kezére a bilincset...itt nem kell meggondolniuk 6x, mit NEM SZABAD a rendőrnek...itt (majdnem) mindent szabad...
Képzeljétek, ma sima közúti ellenőrzés volt (nézték a szélvédőre ragasztott matricákat, biztosítás, Road Tax, műszaki)...a felállás a következő volt:
2 rendőrautó, két közúti rendőr,aki igazoltatott....mögötte másik kettő, HK Mp 5-ös géppisztolyokkal...
Ja, és ilyenkor oda-vissza lezárják mindkét irányba az utat...
Banki pénzszállító kocsikat meg katonai dzsippek kisérik, 12, 7 milis géppuskával a tetjén...tiszta Black Hawk Down....
Szal akkor a forgalmival simán be tudom itt regisztrálni...
Az fasza....
Kell majd rá valami jófajta SM szett...de valami olyan,amit nem kell farigcsálni....
Amerikában Nemzeti Gárda néven fut a mozgalom. . .
Ott nincs hiszti belőle. . .
behalok
Nem köll a törszkönyv, az csak a törzsfőnököknek kell!
Itthon is csak az eladásnál cseszekednek vele. . .
itt is beléphecc ...........a magyargárdába...pénz igaz nem tuti....ill. tuti hogy nincs

a törzskönyv meg minek ? forgalmid van és kész .....
Viszont lenne egy kérdésem...
Ha ki akarom hozni a GasGas-t de lízinges és a törzskönyv nincs nálam,akkor kiengedik vajon az országból?
IRA már nincs...2004-ben letette a fegyvert és CIRA néven politikai párt lett...de majd valamikor felmegyek Belfast-ba és csinálok nektek fényképeket.
Viszont komolyan gondolkodom hogy belépnék a Garda-hoz (itt így hívják a rendőrséget) vagy a sereghez....tuti lóvé..
Üdvözlet
Szombaton ki megy Hungexpora?
én attól félek, hogy már olyan mélyen vagyunk, hogy ha most lenne hirtelen egy rendes kormányunk, akkor az emberek azt várnák, hogy 3 nap alatt csodát tegyen, és ha nem sikerül akkor azt gondolnák, hogy semmivel se jobb mint a mostani senkiházi csűrhe...
Szeva! Hogy vagy? Minden faxa?
Húha Zoozee te egy igazi forradalmár vagy Ha lehetne pontozni a hozzászólásod akkor 5-öst adnék De kajak így van ahogy mondod!
jaja! szigorúan csak ofszet... :)
ofszetelsz?
Tény,hogy eddig még sehol se sikerült vérontás és puskaropogás nélkül megoldani egy ilyen jellegü problémát,de hátha sikerül nálunk árván felnövő gyerekek látványa nélkül!?
jól vaan akko talizunk nincs semmi extra.....suli szopás ilyesmi.....lassan megy a géép szal készülj gurulunk páran majd felhílak pénteken ha ott vok
Hali
meek én is
mi a helyzet?