tejesen egyetértek, ha már reklámozom őket ingyen,akkor legalább hadd ne fizessek érte!
És én nem a sportmotorhoz tartozom!
...hanem a motorosokhoz
Na léptem pizzázni...
velük beszéld meg
de ezt végül is nem így kell felfogni, hanem úgy, hogy te a sportmotor.hu oldalt látogatod ki mered rakni a matricádat a motorra mert -talán- büszke is vagy rá, hogy ide tartozol
majd döme megmondja h mi baja van én már mindent megpróbáltam de nem találtam a hibát lehet hogy a power szelep van fordítva berakva én arra tippelek ha egyáltalán be lehet rakni fordítva
itt vagyok ragyogok mint a fekete szurok,, faszomba fáj a hátam mint állat,mondom csajomnak kenje már be valamivel mert nagyon fáj egy helyen,, mondja hogy nem is csoda hogy fáj mert egy tök nagy zöld pup van rajta,,,
pedig szoktam emlékezni ha valahol keményebben oda verem magam motorozás közben, de az is lehet csak kinő valami ujj kezem vagy lában,
tuggya tököm,
És én nem a sportmotorhoz tartozom!
...hanem a motorosokhoz
Na léptem pizzázni...
hozzak neked is?
de ezt végül is nem így kell felfogni, hanem úgy, hogy te a sportmotor.hu oldalt látogatod ki mered rakni a matricádat a motorra mert -talán- büszke is vagy rá, hogy ide tartozol
Csak kibaszott sokat kell naponta utazni a melóhelyig...
pedig szoktam emlékezni ha valahol keményebben oda verem magam motorozás közben, de az is lehet csak kinő valami ujj kezem vagy lában,
tuggya tököm,