Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drága mint a bűn mire mindent megveszel hozzá mindent....felejtős...nem ér annyit a az egész

szatyinánál van egy alaplap ..mi elhoztuk régi te 610 husqvarnára de nem jó rá mert picit el van forgatva ...az ktm-é lesz....próbáld azt
A vicc az,hogy megvan a gyári adat a beállitásárol csak ez nem a gyári alaplap.Igy ugrott a tudás és a beállitási adat is!
verseng is másodosztályban asszem....
Szerinted nem lehetne egy Kokuszán gyújtást rászerkeszteni?
pásztor
nem az az otto srác erőlködött ilyesmivel....bergje van amúgy
még a neten is alig vannak képek róla...lehet akkor még nem volt fényképezőgép?
szerintem a sem gyujtás szivat,
van egy srác aki ezt áttekercselte saját maga házilag, van neki honlapja ott tételesen leirta hogyan kell megcsinálni, macerás dolog, de legalább a miénk,
Kösz Zoozee,őrők hálám üldözni fog....csak utol ne érjen...
csoda hogy már vízhűtéses
ha a régi akkor még a csoda dellortó karbi vigyorog rajta meg a hírhedt amal sem gyújtás.......ez a kombináció megtört néhány motoros karriert

na igen bevált széria volt, olyan husaberges,,
magának sikerült az élet mindíg mondtam...
ez az a nagy fehér a Delortos éa amal gyújtásos szar
körbekérdezek a múzeumokban

na komolyan megkérdek pár öreget
csak ugy mondom hogy mára motorozás van tervben,,
ilyen elméletileg nincs is ...de mégis van

ez az a nagyon régi fehér vizes négyütemű ktm?
honnan gondoljátok, hogy 550 -es ? biztos hogy annyi ?

ha a régi akkor még a csoda dellortó karbi vigyorog rajta meg a hírhedt amal sem gyújtás.......ez a kombináció megtört néhány motoros karriert
nem ez valami limitált széria ha jol tudom,de nem bisztos
93-as
kérlek Zoozee ha vtudsz valamit erről a szarrol mond,már rárugtam vagy 1000-et,szikra van benya van de baszik indulni és már q...ára fáj a lábam!
szia atis...köszi

fogalmam sincs ....de elméletileg lehet ...hányas évjáratú ez a masina ?
lehet ez is 400-asra rakott nagy hengerű...?
szerintem se egy nagy űzlet, már most 814 font, ami 265 000 ft. és majd csak három nap mulva zárul le a licit,,

keress egy jobb ajánlatot Andris,
lehet 400 forintért vagy még egy kicsiért be lehetne támadni az embert ...állítólag csúcs állagú a gép ...
most kérdeztem egy haveromat mit is tudunk róla ....csak sejtjük kié lehetett ....ha valakit érdekel utánakérdezek vagy szerzek telószámot....
ha jol zudom 2001-ig
Zoo,boldog névnapot igy utolag!
Lenne egy kérdésem egy 550 lc 4-el kapcsolatban
Az alaplapja csereszavatos-e más lc 4 ével?
szewasztok

tudok egy 2000-01 ? évjáratú gg 250ec-t rendszámosat ...műszakis....nagyon jó állapotban

450-480 között valahol ...nem tudom pontosan ...le kéne cigánykodni

akinek ennyi leve van és akar endurózni normálisan annak pár évig pont jó .....ez már elmegy mindenhova...csak rajtad múlhat...

inkább egy ilyen gépsárkány mint egy 20 éves crossgépből szögelt valami .....380-ért

skyró vedd meg

ja a az első telója még hagyományos ...de ezt döme tudja hányba volt még így
Csendben jegyezném meg, nagy butaság lenne ezt megvenni. . .