Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ésszel csinálod,nem.De a magántulajdon szent és sérthetetlen.Viszont itt nem divat a kifeszített drót és a zöldek bujkálása..
És azon a "nagyobb pályán" nem qrnak seggbe ha veretsz az erdőben
Léptem meditálni rá kell jönnöm h miért megy iylen hervadtul a gizgaz csá
http://atv.off-road.com/atv/da...
ennél jobb képet nem találtam képzeld bele ebbe a sárga csőbe azt az alu cuccot ez egy +hűtés
évekig be volt zárva, most kezdik újra csinálni...nagyon technikás, nincs benne 30 méter egyenes sem..
Viszont van körülötte egy nagyobb pálya, kurva jó és senki sem basztat, az a neve hogy ÍRORSZÁG.....
sokat foglalkoznak ezzel a pályával
mobiltelefon,bazi nagy kulcstartóval: ..az is olyan mint az interkontinentális öntöttvas hűtő,csak ez a vidékre leszeparált álámínium modell...
voltam kicsit pályát nézni..gyalog!
hmmm....nehogy túlmelegedjen a garázsban. --Szóval azt akarod mondani ezzel a 15 órával,hogy szét van hajtva?
Hello kiscsuka és a többiek!
pontosan ez mi ami a képen van?lehet h hülye kérdés de ilyet még nem láttam
a 15 orás motorodba, minek interkontinentális hűtő,,,,?
Háj Brájen!
Én ilyet rakok a motoromra,nehogy megfázzak rajta ebben a szeles tavaszi időben.Ez olyan interkontinentális cooler! ..Ez is egy anyagbol van more! ....
vagy a gumicsőre gondolsz,? azt kapsz autosboltban bemész viszed a régi csövet látod milyen kanyar kell hozzá és ott kerestek egy olyat amiben van akkora iv,és olyan vastag is,
A hűtő gumicsövére gondolt!
ezt most nem értem, hogyhogy milyen csöbe,? egy darab anyagbol van esztergálva,
Ha nem boldogulsz vele, gurulj el felénk!
myilen csőbe raktad bele? vettél gyárit vagy vmi másba?
lassan agyhugy követ kapot eza mai nap egy nagy szopás vettünk láncot de túl hosszú elkezdtem leköszörülni egyeik szemet de abbahagytam valamiért csörgött a telóm vagy vmi iyesmi és elkezdtem leköszörülni de a másik feléből és túl rövid lett úgyhogy amit levágtam azt vissza is raktam és most 2patent szem van rajta kurva életbe elvonta afigyelmemet aza szar ja és amotorom még minig szarul megy most legutóbb a karbit néztem meg meg széthúztam-összedugtama kábeleket majd holnap kipróbálom mára ennyi stressz elég volt 3tól mostanáig azta szart csináltam
Ilyesmi van Hebo is. . .
ilyen nekem is van kettő is mindkét oldalon egy-egy, és az eggyik kétszer ilyen hosszu, de csak nyáron teszem bele mert ilyenkor télen tulhűtötté válik a gép töle,
2-es levan szarva ne azt nézd hanem a hűtő cuccot