Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"dolgozatírás sem volt?"
"Nem....mi lesz ma ebédre?"
"Spenót...spenót lesz, kisfiam"
Nem megyünk, mert egy rakat fos a szervezés!
Állítólag több nagy cég nem megy ki idén. . .
A dolgozat hányas lett?
Huhúú, akkor nem próbáltál 2007 es GG-t!
Na az az igazi spanyol inkvizíció!
Zsolti tudna mesélni milyen deszka az ülése! (azzal jártam meg KÉTSZER! Erdélyt!) Anno Zsoltié volt az első 300 as életemben, párszor fejreestem vele, de jó motor nagyon!
A rázós fékkart már többen említették, azon mindig jót derülök!
A 300 Racing ezek szerint Havri után újra lecsapott, Petinek jobbulást kívánok! Ha megint lesz motorom, megyünk egy nagyot! (Ő biztosan hamarabb helyrejön)
szevasztok,na motoroztok már? kitoltam a düvilt egy karikára..jól esett
kész a hűtőm
Péntek motorkiállítás
csocsesz

Dome motorkiállításon lesztek?
Nekem ami nem szimpi a motorban,csupán annyi,hogy bazikemény az ülés ami ha egy kicsit seggbevág akor igen kellemetlen,plussz a hűtőidom nekem kicsit cseszte a lábamat kanyarodáskor.De ez lehet betudható annak is,hogy nem vagyok olyan alacsony.Nekem kényelmetlen egy motor.Viszonyításként mondtam ,hogy a Bálint féle széria és amit a Mészi is használ sokkal ergonomikusabb mint az újrarajzolt modell esetében.Motorrol és futómúröl nincs mit említen mert minden csak beállítás kérdése. .Wimmer Sanyiéval is mentem már jó néhány kört és azon kívül ,hogy halálra rázott a villanypásztorként üzemelő fékkar,minden okés volt.Kurva jól néz ki az új ez kétségtelen,de a régivel nekem jobban esik körözgetni. No,valami ilyesmik nekem csak az aggályaim.Ja és a GaliPeti aki asszem a mult héten hozta el tőletek a gasgas300-ast,ő pont tegnap törte el a bokáját sajnos.
Konkrétan mi a Te meglátásod vele kapcsolatban?
mé, nem tudtad,?
...mert te is az vagy!
A végén még kiderül hogy az összes gép amit kipróbáltál, a tied....
Ádi motorja nagyon kezesbárány,de elkélne abba a 3cázas blokker.Úgy nagyon spiller lenne.Ami tetszik bene,hogy úgy fordul mint az álom.Ereje sem rossz neki.Nem mertem nagyon cincálni neki,nehogy megragadjon véletlenül alattam,mert akkor azt nem mosom le magamrol...
........Bálint,tuti odaadná most occsóért! De ha nem akarsz kicseszni magaddal és élvezed a motorozást,akkor megmaradsz annál a szériánál ami neked van ,vagy az Ádinak,mert az új gazsé valami ultrabrutál kényelmetlen egy motor,annak ellenére hogy bazi jól néz ki.Mentem vele és nekem jelenleg rengeteg a negatív tapasztalatom vele összehasonlítva tietekével.Szerintem jobb konstrukció a régebbi széria.
na fasza,,,
láttam amikor ott kergetöztetek, és még pont azt is láttam hogy olyan kis kedveszegetten, elment haza, de nem tudtam hogy miért,,

lehet hogy fel kéne hivnom hogy megvenném töle az egy hetes limitált ec300-ast féláron, hátha annyira begyogyszerezték hogy oda adja,, vagy esetleg jobb kedve lenne az ötletemtől,,,
Háj Brájen!
Akkó utalnám a pízt!Mehet az emíl címedre?Átküldök egy két millert pdf formátumban,csak ki kell nyomtatni!Most beszéltünk a GaliPetivel.Ha láttad amikor ott köröztünk tegnap a pályán akkor kicsúszott a kanyarban,mert leakadt a bokája abban a faszányos setup moslékban nulla tempóval és sajnos szilánkosra törött a bokája.. .Este még bementek az ügyeletre mert annyira bedagadt a bokája,hogy nem bírt vele és össze csavarozták-szegelték neki!De gyébként micsoda majális volt kint tegnap.
amugy milliomos jo reggelt,
mert ezen a környéken csak millerek élnek ,,,
Re GG elt! Irány az oskola
sziasztok!jó annak aki kimehetett motorozni,én meg vásároltam sok szart a kocsihoz asztán estig építgettem,de milessz belőle?
reggelt vietnám.
Arany!
Utólag is boldog Bála-napot, Zolikám!
Bódog Zolinapot Na én is végre kicseréltem a gyertyapipát azt mentünk egy nagyot csapatni Csinálunk egy fasza endurópályát az új felfedezetlen vidéken Többet ért ez a mocizás mint egy karácsonyi ajándék
Boldog Zoltánt