Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szabadság elvtársak!
Tudom Bálint, csinálni kell valamit, de ahhoz összefogás kell(ene)...és ez nincs meg az országban...persze, mindenki fél hogy valahogy megismétlődik '56....senki sem akar halottakat, ennyit nem ér meg semmi...
Csakhogy a gazdag gecik,akik a vérünkön gazdagodtak meg, jól tudják ezt...én csak annyit kérdezek hogy meddig fog ez tartani?
Mert ha otthon is meg lehetne keresni annyit hogy nyugodtan kifizesd minden csekked, elmehess nyaralni, ne egy faszkalap izompólós, fekete merdzsós kopasz geci legyen az úr az utakon...akkor senki sem menne el...
Mosolygunk a románokon, oroszokon, csecseneken?
SOKKAL ROSSZABBAK VAGYUNK!
Egyébként mit arról mondtál hogy egyre mályebbre sűllyed a káosz otthon...lehet hogy már sokkal rosszabb,mint gondolod...csak még nem robbant a bomba...majd nyáron...meglátjátok...
Egyetértek veled teljes mértékében...én is akarok majd kifele menni...Vagy Anglia vagy Írország...addigra szépen kijárod előttem az utat én pedig megyek a Kánaánba majd

Voltam ma az ürömi gasgasban...Zozi, mennek a zsiványok Tokodra szombaton,ha van kedved tarts velük...
esztergáltattam de lehet venni is Dömééktől is úgytudom
Hello!
köszi értem,akkor ha endurozol crossal arra is jó mert nem fől meg olyan hamar.
ezt úgy esztergáltattad vagy lehet venni is?
udv mindenkinek hogy vagytok e forro delutan?
Andris részben eggyet értek veled, sajnos igaz hogy ebben az országban mindenki csak fotel politizál, a nagy tőbbség meg behunyja szemét, és nem is akar tudni semmiröl,beletemetkezik a napi egyre több megélhetési problémájába,,,,

viszont ha igy marad, akkor csunya nagy káosz lessz, ez emberileg, erkölcsileg, gazdaságilag, elkerűlhetetlen ezen az uton , akár akar valaki tudni rola, akár behunyja a szemét,,,,,

és ha a gondolatot tovább gondoljuk akkor a káoszban még nagyobb lessz a reményvesztettség, és még többen el fognak innen menni,,,,

márpedig a kilátástalanság, és az éhség nagy ur,,,,,,,,,,
igen Andris, ezért kell vigyáznia forradalom szóval.... 56-ról mindenki úgy beszél hogy micsoda tettet hajtottak végre és tényleg tettek is valamit, nem is kicsit, fellázadtak egy komunista hatalom ellen!
DE! arról senki nem beszél, hogy a csőcselék miket tett...felkoncolt emberek, az utcán karóba húzva, üzletek kifosztva, nőket megerőszakolták és NEM csak az oroszok voltak....hanem...
szóval legyen változás, de ne ilyen áron!
én is! a többi pontot nincs időm elolvasni, majd otthon átolvasom kíváncsi vagyok mit irnak...
Gyerekek, gyerekek!
Egyetértek veletek, DE.......
Amíg csak a restiben, 1-2-3-4-5-6 sör mellett szídják a kormányt a svájcisapkás faszik, vagy amíg itt egymást hergeljük a net-en..addig semmi sem fog történni..
Ne menjünk el, basszunk oda nekik? És? KI INDULT EL EDDIG HOGY ODABASSZON NEKIK?Mondjam? Senki...néhány magyar minden évben kiballag a parlament elé,amit a politikusok mosolyogva figyelnek a függöny mögül...aztán pár óra múlva nagyot sóhajtva, szárnyaszegetten hazaballagnak...
Na és? Ettől jobb lett?
Szerintetek mikor lesz jobb?
Ne menjünk el? JÓ! Menjük ki és basszuk szét mindnek a pofáját? Mennyien leszünk? 20-an? 500-an? 5000-en?
Megsúgom nektek: SEMMI sem fog történni....
Mert BIRKA a magyar, aki tűr...és tűr...és tűr..
NAPONTA látok fellengzős dumákat a neten, naponta hallok olyanokat,amiket most ti mondtatok...de amióta én élek, nem történt SEMMI...és még nagyon-nagyon sokáig nem is fog...
Nekem egy életet adott édesanyám és édesapám...nekem is van egy kislányom...és nem fogom leélni rettegésben, szegénységben, nyomorban, elnyomásban az életemet...mit gondoltok, miért ban olyan sok válás is? A pénz miatt...nyomorognak a fiatalok (is)...nincs pénzük, összevesznek, válnak...a bibsik meg dörgölik a tenyerüket...
Nem, köszönöm, nekem ez nem kell...eleget vártam..
És abszolút nem érzem szégyennek hogy eljöttem...azt éreztem szégyennek, megalázásnak,ami otthon volt...
És igenis ki fogom ide hozni az egész családot..Mert itt még az idegent is szívesen fogadják, ha dolgozni akar. Ez személyes tapasztalat.
Szóval legyen forradalom, öljék meg a gyerekeinket vagy minket a rendőrök,katonaság? És mit csinálsz,amikor egy eltévedt golyó eltalálja a gyermekedet és a karodban tartod? Vagy téged öl meg? És akkor ki fogja eltartani a kisfiadat/kislányodat?
Meg ne haragudjatok, de ezek a szövegek olyanok mint amikor a diákok beszéltek egymás között 56-ban...jól szét is baszták őket...kérdezd meg a hozzátartozókiat,megérte-e...
Persze, legyen változás, DE LEGYEN BASSZAMEG....
Évek óta (mióta sajtószabadság van) mindenki csak pofázik, meg cikkeket ír a neten, meg pártot alapít...
Nekem elegem volt ebből én élem az életem és nevelem a gyemekem...
Büszke vagyok a MAGYAR értékekre (nyelv, zene, állatvilág), de utálom azt -az egykor csodás- valamit, amit még valakik Magyarországnak hívnak...
www.jobbik.hu

olvassatok bele a program, 1.pont Állam a nemzetért, minden szavával eggyet értek,,,!
Te Fecco...nekem mondod a vízbül veszi ki az oxigént....bazki én vízműves vagyok...ez nálam szakmai ártalom... ::))))
Úgy érzem,hogy nagyon beépültem én almádiba és Bálintal csinálunk egy pártot aminek olyan ismerősen csengő hangzatos neve lesz.Végülis Bálint nagy GasGas fan és innét jön a Gas,én meg profin kanyarodok az esetek 1%-ban és innét jön a ,Pro!Szóval megalakítjuk a magyar GasPromot ami majdnem olyan mint szásáéknál,csak itt nincs akkora és annyi gáz,mert a vízbű veszi ki a zoxigént,teccik érteni?..Lefejezünk,lenyakazunk és kiherélünk mindekit aki még csak gondolni is merte,hogy Cyklon-B káros az egészségre.
Szia Imi!
No azéé írtam,hogy az egész hungarianvájtháúz lógjon az andrássy úton a forróvérü egymásbránertszopogatófogadjunkörökbegyereket ,,erkölcsös" hölgybeütésselszenvedő nagyurakkal együttvéve. .....A vízbűű veszi ki a zoxigént ,teccik érten?
üdv!

abszolult egyetértek veletek, kivéve a forradalommal, az kicsit durva lenne... ja meg ne csak a szocikat szidjátok, mert a rendszerváltás óta itt mindenki lopott mint az állat legyen az MDF,FIDESZ vagy MSZP..Antal Józseftől,Orbán Vikin keresztül Gyurcsányig... az, hogy ez pont most bukta ki magát a válsággal karöltve.
egyébként ha jól tudom van egy párt Szeged környékén elég szimpatikusnak tűnik (Magyar Sörivók Pártja) és ez komoly, egyszer utánaolvastam, hogy mi kell ahhoz, hogy alakítson valaki egy "pártot", asszem 25000db aláírás az egyik feltétel... :)
Ott a pont!Miért mi menjünk el saját hazánkbol?Menjenek vissza az ,,új honfoglalók" az édes kis síratófaljuk árnyékába,oszt igyák az árvák könnyét,meg nyalják le a levet a döglött kutya szeméröl és legyenek boldogok,hogy ott meleg van és nincs kazán a környéken,így gáz sincsen. ..Szóval az összes szocit,meg mindeki aki éls éls mozog a hungarianvájtháúzban azt az első fára felhúznám és akkor mondhatnánk miután kérdezné a felnövekvő generáció,hogy ki volt Gyúúcsány?Király volt?Neeemmm...Császár volt?Neeemm Hát mi volt nagypapa? Fárajóó Vazze.
Először a fejekben kéne rendet tenni, de az még az én életemben se fog sikerülni, sőt...én meg nem vagyok hajlandó egész életemben mások miatt nyomorogni...
bazze miért akar mindenki elfutni innen,,,,? szép ország ez bassza meg rakjunk benne rendet,, mindjárt itt van 15.-e legyen hát forradalom,,
- álljunk ki összes utra keresztbe, mint anno, és hulljanak a senkiházi szoci, és liberális fejek, cigoknak pofád befog puttana, pár céget, energiaszektort vissza államositani, oszt máris lenne rend,,,
második lépésként kilépni az EU-bol ,és magyarországbol itt europa közepén ado paradicsomot csinálni, vámszabadterűlettel,
ezen simán beszartam,
a hitelesség kedvéért Andris berakott magárol egy 1-ujjas képet,,
arany lekéstem a buszt azt viszajöttem netezni egy kicsit
...mondjuk én akkor is inkább Kanadába vagy Ausztráliába megyek...
ERYX-el csak szimulátorral lőttem,én MILAN-os voltam.Mondjuk azzal sikerült eltüntetni egy autót..