Én nemtom, csak egy igénytelen barom vagyok. De nekem mire elvásott a lánc, a kerekekről is lefogytak a bütykök... tehát az egész szettet cserélni kellett. Úgyhogy sztem tök felesleges naon babusgatni a láncot
fölösleges bármi mással mosogatni, a láncspray is csak arra jo hogy mikor lemosod ne rozsdáljon, és még az első két kilométeren ken valamit utána szevasz,,
Csak azért mert azt szokták mondani h néha nem árt alaposan letakarítani aztán utánna befújni lánc sprayvel...de akkor lehet nem foglalkozok vele.
Nekem is "O" gyűrűs Regina van rajt.
De mi a francnak kell mosogatni a láncot? Az enyémen O gyűrűs van, nagynyomással leveretem róla a sarat, mexárad, jön rá a spré oszt kész... nem fogok a lelkivilágával foglalkozni, az tuti
Én Gárda összejövetelen hallottam például a pozsonyi csatáról olyan előadást, amit előtte iskolában soha... de a retekklubon ez nem megy, csak a surranójukat mutatják
Hódmezőtől 6 km-re de vásárhelyi vagyok csak majdnem hat éve ki költöztünk Mártélyra.
Nekem is "O" gyűrűs Regina van rajt.
legalább nem ilyen mosógép frekvencia fun az oldal
És eccer nálunk is jött egy srác dt-vel, uccai gumival. Igaz, nyár volt, kemény föld, így végig tudta szenvendi a távot
és akkor a kérdés endurora jó a yamaha dt 125?
ha beáztatom a láncot benzinbe utánna meg lemososm vmi mosószeres vízben úgy mennyire tisztul meg vajon?