Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobok be a Yamaháról is..aztán ennyivel ki is fújt a terepmotoros rész, rotyogókat meg ilyesmiket nem fotóztam...
A kabát megérte, a kiállítás pedig kissé foghíjasnak tűnik a képeket nézve. . .
Első kettőn én vagyok, második kettő meg vaúúúúú Utolsón meg a kabát
Na szevasztok! Megjöttem! Elég jó volt...érdemes volt kimenni, 1100 volt a belépő, sok sok akciós cucc volt, de kevés volt a terepmotor Yamaha, Honda, Suzuki volt kint ténylegesen, de volt kint Kawa KXF, meg egy Gas Gas TXT, KTM supermoto. Vettem Scoyco enduros dzsekit gerinc, váll, könyökprotektorral ötezeré, szerintem kurvára megérte annyiért. 990 Ft-ba kerül a mez, meg ilyen filléres dolgok voltak.
brigéciol!
Hellosztok!
láncot mivel lehet teljesen tisztára lemosni?
lehet, hogy tudok olcsón nem drágán! nem tudom milyet, majd megkérdezem
4500
mennyibe fájt? nekem is kéne lassan vennem újat
pontosabban ilyennel...
Köszi mindenkinek
ezért megleptem magamat egy ilyennel persze, hogy carbonmintás
drakulálok
Gratula
üdvözletem
Megvan az A1 és a B jogsi kressze
kv szar idövan
nincs mit majd élöben,,,
köszönöm
Veszprém Alkotmány u,

06 30 979-3843,

hivatkozz a Bálintra,, akkor egy kicsit lessz csak drágább,
ronis te vagy az én emberem......kellene a száma albert petinek......volna kérdésünk hozzája meg extrém kívánságunk kipufogóügyileg .....na nem sexuális

amúgy ő hol lakik..praktizál ?
kiérződik a versen hogy akkor ott nagyon betelt neki a pohár,,
jah itt is szar idő van, de mindeggy is mert ugyis el kell vinnem hátso fékkar végét meghegesztetni, tegnap magáévá tette egy éhes szikla,,, meg leszakadt a telo védő műanyag, de az nem nagy gáz,,
az......

ott is esik feléd ?

egyet azért szögezzünk le a nemzeti dal -t azért eltalálta Petőfi de rendesen ........azonkívül, hogy mint vers szép,stb......az viszont baj , hogy egész életem minden napján úgyéreztem, hogy pont mindíg nagyon aktuális......
háj-as vagy,