túl régóta ált szétszedve a moci és nem emlékeztem már h hogy kell összerakni mondjuk megnézhettem volna egy service manualban mind1 legközelebb már jobban odafigyelek de kurvára bosszant siratózni nem nagyon kell holnap
kűlönben ez a hely tökre hasonlit a Tise pályára, basszus ha belegondoltok hogyha megengednék, és nem lenne idehaza ennyire buzi hozzá állás akkor ott simán meg lehetne rendezni egy hasonlo szinvonalu versenyt, amit a nézök is tudnának élvezni mert beláthato lenne, egy csomo ujj kötsög falat, meg ivet belerakni nagyon fincsi lenne,,
nem akarok bele szolni, de kizárt dolognak tartom hogy a mocid attol fog csörömpölni hogy 0,12 helyett 0,15 -re állitod, hidd el az a három századnyi kűlömbség pont semmit nem oszt - szoroz,,,
arrol nem is beszélve hogy a kicsit nagyobbtol még baja nem lessz,
gyurikám szóljál rájuk vazze ....a tiéd hamarabb itt volt...kergesd el andrist így is rádelőzött a kurvája....és érdemes volt? ....megfutamodott a motorozás elől... egészen a világ széléig ment
háá ...van már rá ember ?
hét elején átviszem blokkját dömének ők belerakják és eladhatjátok azonnal is akár ...gondolom mire összeáll minden az jövő hét ....úgy rendezem akkor a dolgokat én is, hogy a jövö héten el lehessen pattintani ha ott a vevő.....csakmár most nem vagyok hétvégén meg hétfőn mert a telek meg ház után kell sos -be szaladnom ....emberemet meg nem merem egyedülhagyni mert szétszed valamit még költözés előtt......így se győztem összetenni mindent ami itt van ,hogy ne kelljen magammal vinnem.....inkább meghiteleztem pár dolgot embereknek ,hogy legyen kész a szemetjük......kisebb vagyont szórtam bele...kíváncsi vagyok mikor ér ide a lé.....meg egyet kellett volna már gurulnom is...de lehet lemondok arról is mert egészségi állapotom nem teszi lehetővé
mennyi lenne amúgy irányára ? vagy titkos?
és különben is gyurikáé van a satupadon képzeljétek el
Lehet!
Mondjuk túl sok pihentető rész volt a pályán. . .
arrol nem is beszélve hogy a kicsit nagyobbtol még baja nem lessz,
hét elején átviszem blokkját dömének ők belerakják és eladhatjátok azonnal is akár ...gondolom mire összeáll minden az jövő hét ....úgy rendezem akkor a dolgokat én is, hogy a jövö héten el lehessen pattintani ha ott a vevő.....csakmár most nem vagyok hétvégén meg hétfőn mert a telek meg ház után kell sos -be szaladnom ....emberemet meg nem merem egyedülhagyni mert szétszed valamit még költözés előtt......így se győztem összetenni mindent ami itt van ,hogy ne kelljen magammal vinnem.....inkább meghiteleztem pár dolgot embereknek ,hogy legyen kész a szemetjük......kisebb vagyont szórtam bele...kíváncsi vagyok mikor ér ide a lé.....meg egyet kellett volna már gurulnom is...de lehet lemondok arról is mert egészségi állapotom nem teszi lehetővé
mennyi lenne amúgy irányára ? vagy titkos?
és különben is gyurikáé van a satupadon képzeljétek el
telket méricsgélek