de végülis kész lett találtam otthon oylan tömítést meg egy alátéttel többet raktama powerhez és most nem ugrik szét de fur a egy kcisit de lehet h csak azért mert 4-5 hete nem mentem veel tegnap meg apmét teszteltem az meg jobban ugrik mert 13-52áttétele van
de aza háromszög alakú izé ami forgatja a powert azon ncisn luk hanem egy iylen kis betüremkedés vagy hogy mondjam és ott lötyög kotyog az egész cucc szerintem szar apáméba jobb ott át van fúrva
ezen a héten mociszerelés volt a program suli után egybl ki garázsba baztán 9fele bejöttem csináltunk egy hűtővédőt elahsználtunk csomó flex korongot elvittük aluhegesztőhöz a cuccot aztán lebeszélt minek a dologról mert szeinte szartr se fog érni apámnak csináltunk egy kidörrentőt én raktam össze mocimat csütörtökre kész lette a műanyagjaim tágulási tartályra rosszul hegesztette föla fület úgyhoyg szoptam vele balrakanyarnál megakadt a vilahídba úgyhogy kábelkötegelővel lett fölkötve meg csomó ioylen apróság nem unatkoztama héten
ááhh miken mentem keresztülma végre összeraktam a motort elemntem próbakörre hátsófék elment meg nem is ment úgy ahogy kellene magss forduaton yoan fura volt nem pörgött ki rendesen hazamegyek nézem csuron olaj a gatyám meg midnen többek közt a hátsófék is azért nem foogtt a kuplungdekli tömítés szar volt és ott nyomta ki az olajat mega power mozgató szétugrott elég pcös megoldással van összerakva a régebbi gg oknak jobb(apám 250ese)
amugy ilyen vizcső növeléses dolgokkal én elég sokat játszottam még anno a crf-eken mivel köztudott hogy az a model elég forros tipus, és elmondom, nektek hogy a gyakorlati tapasztalat az az volt hogy nem sok lofaszt értek a csővastagitásos megoldások, mivel csak a viz mennyisége növekedett, és a hűtöközeg az nem, magyarán a hűtő felűletet kell növelni nem a folyadék mennyiséget,, szerintem,,
Na látod már megint az amerikaiak a kiváltságosak De az se lenne hülyeség hogy a vízcsövet elvezetni kicsitt hoszabb úton azt biztos az is segítene a dologban.Még jó hogy nekem van ilyen hajszárító ráfaragva a hűtőmre azt szíjja az aksit ha bekapcsol rendesen.
ezt a cuccost ismeritek-e, én most akarom kiprobálni hátul, a mouse helyett, elönye, ugyan ugy defektmentes ,csak nem megy tönkre 1-1,5 év alatt mint a mouse, könnyebb a szerelése, és ami a legföbb változtathathato a nyomás akár az extrém 0,4 bárig leengedhető,, defekt mentes cucc,!
na ezt a motulos cuccot rakják itt a nagy első osztályos versenyzők is a verdákba,,, azt mondják igen jo holmi,,
bár már hallottam ellen propagandát is, hogy az emelt forrás pont miatt majd jol megsűlnek az O gyűrűk, meg hasonlok, de gondolom ez baromság,
volt már velem is
Nem tud. . .
defekt mentes cucc,!
bár már hallottam ellen propagandát is, hogy az emelt forrás pont miatt majd jol megsűlnek az O gyűrűk, meg hasonlok, de gondolom ez baromság,