Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250es ec nézd meg fotógalériáimat
mi az crossgép?
de végülis kész lett találtam otthon oylan tömítést meg egy alátéttel többet raktama powerhez és most nem ugrik szét de fur a egy kcisit de lehet h csak azért mert 4-5 hete nem mentem veel tegnap meg apmét teszteltem az meg jobban ugrik mert 13-52áttétele van
szóval feleslegesen dolgoztál egész héten .....fasza

volt már velem is
de aza háromszög alakú izé ami forgatja a powert azon ncisn luk hanem egy iylen kis betüremkedés vagy hogy mondjam és ott lötyög kotyog az egész cucc szerintem szar apáméba jobb ott át van fúrva
Pedig pont a power kilincse az egyik kedvencem az EC300ason. . .
ezen a héten mociszerelés volt a program suli után egybl ki garázsba baztán 9fele bejöttem csináltunk egy hűtővédőt elahsználtunk csomó flex korongot elvittük aluhegesztőhöz a cuccot aztán lebeszélt minek a dologról mert szeinte szartr se fog érni apámnak csináltunk egy kidörrentőt én raktam össze mocimat csütörtökre kész lette a műanyagjaim tágulási tartályra rosszul hegesztette föla fület úgyhoyg szoptam vele balrakanyarnál megakadt a vilahídba úgyhogy kábelkötegelővel lett fölkötve meg csomó ioylen apróság nem unatkoztama héten
csoda nem kaptál agyvírzíííst
ááhh miken mentem keresztülma végre összeraktam a motort elemntem próbakörre hátsófék elment meg nem is ment úgy ahogy kellene magss forduaton yoan fura volt nem pörgött ki rendesen hazamegyek nézem csuron olaj a gatyám meg midnen többek közt a hátsófék is azért nem foogtt a kuplungdekli tömítés szar volt és ott nyomta ki az olajat mega power mozgató szétugrott elég pcös megoldással van összerakva a régebbi gg oknak jobb(apám 250ese)
A kis szemtelen!

Nem tud. . .
Ez csak ilyen fedőszöveg...a felesége is nyomon követi a fórumot
tucc úszni ?
na elhuztam az uszodába, szauna ilyesmi,,,
Vacsoraidő van, ezt erős hangjelzéssel hozta tudomásunkra!
amugy ilyen vizcső növeléses dolgokkal én elég sokat játszottam még anno a crf-eken mivel köztudott hogy az a model elég forros tipus, és elmondom, nektek hogy a gyakorlati tapasztalat az az volt hogy nem sok lofaszt értek a csővastagitásos megoldások, mivel csak a viz mennyisége növekedett, és a hűtöközeg az nem, magyarán a hűtő felűletet kell növelni nem a folyadék mennyiséget,, szerintem,,
Erről beszélgettünk kb fél éve...mondtam, ha rendelsz, majd veszek én is, de sajna most nincs pénzem
szeva,,
Na látod már megint az amerikaiak a kiváltságosak De az se lenne hülyeség hogy a vízcsövet elvezetni kicsitt hoszabb úton azt biztos az is segítene a dologban.Még jó hogy nekem van ilyen hajszárító ráfaragva a hűtőmre azt szíjja az aksit ha bekapcsol rendesen.
ezt a cuccost ismeritek-e, én most akarom kiprobálni hátul, a mouse helyett, elönye, ugyan ugy defektmentes ,csak nem megy tönkre 1-1,5 év alatt mint a mouse, könnyebb a szerelése, és ami a legföbb változtathathato a nyomás akár az extrém 0,4 bárig leengedhető,,
defekt mentes cucc,!
na visszajöttem.....
Szép estét! Lurkó?
amugy elmondanám neked hogy okosat mondassz mert az amerikai piacra gyártott XCW-300 -nak pont ilyen hűtöi vannak,,,
na ezt a motulos cuccot rakják itt a nagy első osztályos versenyzők is a verdákba,,, azt mondják igen jo holmi,,
bár már hallottam ellen propagandát is, hogy az emelt forrás pont miatt majd jol megsűlnek az O gyűrűk, meg hasonlok, de gondolom ez baromság,
Ahoj!