Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezüstöt, Jó időt
Reggeltet, aranyat, nyakat
Ezért szarok a 200 előttiek?
nem terem ez csak ha telepíted, épp van a kertbe ,gyere ás de tegyél trágyát is mert anyu nekem úgy mondta!
Ha csak úgy terem, mint a dudva, miért ilyen kurva drága?
szerintem tekerd be rongyba asztán mond neki cigány,aszt hagy portalanítson.....mi a neve? bizsu
ja ell y-os j akkor csapszeg volt!
ez még kicsi nem eszik főtengelyt
ismerős? inkább bevallanád hogy a főtengejt már megette a 300 as bol a kutya,,,,tudom azt hazudtad a rozsda volt
milyezaz?
azér nállunk jobbakat lehet kiásni
Mert a zene az kurva fontos.....
szerintem egy 150-et megér,,de csak azért mert kedvellek Andris,,
kabbe...a szép táj miatt jöttem, vazze!
Ne vegyél Jet-et.... még ne,itt már elolvadt a hó,pici eső volt csak,de nem komoly.
nincs, de blokk nélkül nem tudom feltenni a netre... ...hülyén néz ki.
Ha átdobod, Jani gyorsan belecsavarozza a blokkot a gépbe, meg felteszi rá a kipuffot, aszt hadd menjen elfele....
Mennyi legyen az ára?
Nekem 360-ban van....
itt is sok a szembe motoros,meg félő hogy aki elöl megy azt fogja meg az erdészet,,,,,,lásd zéét,,,,mind kettö megvolt
szia mazsi.mivan az utakon,aszt néztem nemsoká itt az árvíz.van még hó a tokosoknál?mert ha van még után pótlása az árnak akkor ittis lessz jet-ezés..
megbeszéltűk, én már ugysem szeretek elöl menni, mert folyton fennakadok valami szaron, vagy betalálok valakit szemböl,,
én megyek elöl écnélkül
akkor alapitsuk meg mi öregek a potemix motoros klubbot,,

a férfierő.,,,
életemben egy dolog volt pozitív ...........a HIV teszt
hát ezvagyok én!szopok mindig de csaklessz jobb,erdészeti elfogás még, tripper,meg kitudja talán AIDS+...........
Üdv mindenkinek.Szeva Makeeeee!Most olvasom,hogy milyen drága gyertyát (nem)vettél Ricsinél.
de majd jön jobbidő és nagyker áron kapod majd a játékokat.....