Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy cabrio taxival
majd megyek retro rakétabusszal
na bubukálok,,,,déluán motor ha hazaérek kaja 1 körül?
mosom a hónom me büdi
hol a picsába vagytok -?
március 8. az nem nőnap ....hanem zoltán
ja montam már hogy boldog nőnapot,mer siránkotol mint egy csaj! asszem húzok rád szoknyát
oké
Jah hogyaviharba ne mennék Aztán ti is errefelé mert az itteni éghajlat és klíma lehetővé teszi az endurózást erdőben A GizGaz-os Levente gyerek mesél valami Tatabányai pályáról oda is kimehetnénk majd!Ja és a szelepcuccot megköszönném és szavadon foglak
aztán jön a tavasz és jöhetsz errefelé viszünk egy karikát a terepen

megígérted
majd szójjá aztán leírom mit csinálj
Étettem Most még egyszer lecserélem az olajat azt következő cserénél jöhet a nagy állítás Persze segítséggel mint amikor ittas vagyok

szewa makeeee
csináld aztán megyünk nyújtani a láncot mert tele a gyíkom rendesen már..
na itt a gyári könyv bélám.....és nem max meg min hanem 0.12 mm a jó

erre állítsd nem nagy dolog...csak figyelmesen csináld
szia zéé! kivettem a fúvókát végre,,jól belevertem egy hegyesre köszörült kis imbusz kulcsot aztán kicsajartam,de volt ám benne szar. reggel megyek a Gézához veszek másikat, meg olajat kiváncsi vagyok milessz mert elvolt dugulva!ja igazad volt hogy így kijön...MESTER TANÍTSON MÉG
Jah bocs annyi a max! idézem az Owner's manual-ból Cold Intake and Exhaust 0.10-0.15mm.Hézagmérőm van ami 0.12-est mér csak ezt a holtponton való beállítást nem kéne elbaszni
3-4 ezer a hézagmérő kb.
nem tudom milyen könyvbe olvastad .......0.12 a gyári érték
mindjárt mutatom.... még a gyári hézagmérőt is meg kell venned mert általában a hézagmérőkön a 0.12 nincsen rajta
Jaja nekem is a szívemhez nőtt Bár mondjuk gondolkodtam már a le cserélésen egy 300EXC formájában de egy ideig inkább ezzel tépem fel a flasztert 0,15 a gyári könyv szerint legalábbis én ezt olvastam.Csak ekkora hézagnál nagyon csúnya szelephangja van.De tavaly nekem is 0,12-esre állítoták csak most rajtam a sor mert faszom viszi ezért szerelőhöz
az enyémbe 182/45 van az fasza, a tűn pedig emeltem egyet!
0.12 mm (minden szelep egyforma) ez gyári érték nem én találtam ki
persze ... 525 exc 06 ....jó cucc...bevált

ma mentem vele csak nem fért föl a lépcsőfordulóban...
nem azért kérdeztem .......hanem mert 13 :52 az áttétele
Tényleg Zoozee neked még az 525EXC-d van meg ugye?Te a szelephézagot mekkorára lövöd be?