Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400ért tudom venni a II-t.
A III 1 milla.
A II-is durva lesz. FF meg minden. Neked bejött az élet!
Bár most, hogy megnéztem az árakat...
Nincs pénzem most III-ra.
A II-t meg ÁFA nélküli áron meg tudom venni.
Nagyságrendekkel nem jobb a III.
Ne vegyél II-öt, mivel már van III.

Mindig csak szomorú leszel.
Jövő héten úgy néz ki meglesz az MKII-m!
Van pár akkuk még, féláron az eneloophoz képest...

Nem is értem, én ha fotózok, alig bírom ki, hogy ha hazaérek, ne nézzem meg azonnal (még éjjel 1kor is akár)...
én csak azért nem töltöttem még fel képet mert lemerült az ellem
még nem vettem eneloop-ot
a multkor csináltam rally képeket de még nem néztem meg
Hiába a sok munka, csúnyán bemozdult a gömbfej, sok volt neki az olaj :P
értékelem a sok munkát
még nem láttam ijent, érdekes
mi az a kék óra?
Pont kategória 2.0-s képem ennek meg a képkivágása szar szintén
Cső. figyelgetem mindig. a hétvégén csinálok pár képet, holnap sztem veszek egy állványt. aztán próbálgatom, hátha egyszer sokra viszem
csá Jacek, majd figyeljed a heti témákat és töltsél fel abban a kategóriában képet
Itt a kép, átméretezve
Szevasztok!
Mostanában eléggé érdekel a fotózás, és most születésnapomra kaptam egy gépet...igaz csak egy kompakt gép, de a jobb fajta, mindent lehet rajta állítani. Szóval, ahogy ide adták elkezdtem nyomkodni, és egy fél óra múlva kb. ezt a képet csináltam.
Kérek véleményeket, hibákat, csúnyán-szépen, ahogy gondoljátok. Ne kíméljetek!
Köszönöm!
vagy félreértettem vmit vagy szopattok, de én nem találok ilyen programot
Jó, majd írj, h milyen. LX használja még.
Jah, meg sajna ez a legnagyobb blende állás ennél a zoomállásnál, mivel nekem bridge gépem van, de ez is kiemeli a háttérből, jól lehet vele "mosni"
A képet most csináltam vagy 2 órája, ilyen borongós idő van itt nálunk és elállítottam a korrekciót, lehet úgy maradt, de nekem így is tetszik
Örülök neki hogy egyáltalán ebben a pózban is le tudtam fényképezni mert állandóan izeg mozog

Kipróbálom ezt a programot, köszi a tanácsot.
Szerintem ez .dog kiterjesztés, azért lehetett gond vele...
Cukker kuttyer, szeretem az ilyen nagy, szőrös blökiket.
A kép:
- fókusz a szemre,
- amerre néz, arra több helyet hagyj,
- picit tágabb blende,
- miért van eltolva 1/3-al az expó? Sötét volt?
De amúgy nem rossz.

A feltöltéssel kapcsolatban, az a gond, hogy rossz formátumban fotózol, és töltesz fel. itt a gond.
Rendes jpg-vel ne próbálkozz!
Ha paint-ben fotózol, akkor 0-1 MB között enged feltölteni, ha xls-ben, akkor 2 MB-ig (xlsx-ben 2,5), ha pedig dos-ban, akkor 20 MB-ig!
Konvertálhatod is a jpg-t, van a jpgconvertertooffice.exe, némelyik fényképező natívban, szoftveresen támogatja, így a raw mellett ki tudod választani menüből a convoff formátumot. Az kemény, abban próbáld!
Jah, meg 4x kicsinyitettem le mire sikerült ide feltölteni, vmiért nekem 500 kb-nál nagyobb méretű képet nem enged feltenni, kezd elegem lenni... nektek enged nagyobbat?
Üdv
Én ezzel a képpel nevezek a "Pont" témára.
A pont ott van a kutyám jobb szeme alatt, összeverekedett egy másik kutyával Utómunka: ACD see vignetta effekt + kicsinyités. Mást nem módosítottam.
Megéreztem. Sorry...