Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Kisváros, vagy Családi kör?
Esetleg vidám sunday?
Hát az már nem, lassan 2 éve kirúgtak a retekklubtól...
Így megy ez a való világ sztárjainál...
Sajnos, nálunk, tv-s berkekben a hétvége sem szent. Persze, tudok szabadnapokat intézni, de az már az adott héten nem nagyon megy.
Ez egy ilyen szakma...
Az meg sajnos nekem nem...
Jó lenne, de csak a szombatom szabad...
ez kva jó!
szembe szél volt...
van heti képem vagy 500db

Koszos az ablak...

Amúgy hétvégén (vasárnap) megint lesz egy kis fotózás egy bp-i posztapokaliptikus helyszínen, hogy ha érdekel...
milyen sokoldalú a motorsport

motorsport
Juteszembe, Balu nem bírta elvonszolni magát és a halszemét az ablakig, hogy nincs heti képe?
Így van.
Én biztos nem stúdióbeállítással fogok operálni, hanem egy mindennapokból elkapott pillanattal.
na... ugye... hajrá...

LX
igen.. megvan.. sőt a kép is.. de mivel az már kész van, ezért nem használhatom fel.. szóval kénytelen vagyok én is vmi újat kitalálni..

LX
ugyan... igazán nincs mit..

LX
Igazából nem túl problematikus, itt inkább megint az idő/megszervezhetőség/esemény problémaköre áll fent. Mert ugye egy modellt szerezni, bevilágítani, lefotózni az nem nagy kunszt, viszont, ha valami egyedi mozdulatra vágysz, akkor ahhoz találni kell valami különleges, speciális mozgást, tevékenységet.
Ebbe sokminden belefér, még akár egy napfürdőző ember is, hiszen a lényeg az ember és a pillanat.
Mondjuk erre pont megcsinálhatjuk a 03-as körnél a lapon, hátrafordulós, svenkelést...
Ember, mozgás, stb...
Az.
Biztos megvan a kis ötletgazdának az ötlet, vagy a kép, ezért találta ki...
Uhhhhh, na ez nehéz lesz...
13 év multiknál töltött év után, menni fog, de azért köszi...
A szopatós témát is.
akár az is lehet.. de lehet End of business is... azaz a nap vége jelen esetben.. (bocs.. hülye multi-s reflex... )

LX
eob?
eye of the beholder...?
Urak / Hölgyek,

a téma az elkövetkezendő 10 napra : az EMBER és a pillanat és vagy mozdulat/mozgás. Ember azért nagybetű, mert központi téma kell, hogy legyen... Határidő : Április 20 (Péntek) EOB.

LX