Szerintem várjunk hétfőig, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson.
Legyen az alkotásra az időintervallum 2 hét.
Jöhetnek a témaötletek, a "tavasz" kicsit triviális, de ha nem lesz jobb hétfőig...
Ebben egyetértünk, ezek nélkül csak értelmetlen képgyártás az egész.
Tanulni szvsz mind a jó, mind a rossz képekből lehet.
Az utómunka meg mindenkinek magánügye, szvsz előbb-utóbb a többség rájön, hogy szükséges.
De inspirációként akár szervezhetnénk havi feladatokat is és a hó végére mindenki feltölti az adott témában készített és maga által legjobbnak ítélt 1db képét. Persze mindenféle kötelezettség nélkül. :))))))))))
Végülis, lehet, hogy így van...
A topic sem profi képekről szól, meg hát mindenféle kép elfér itt, de sztem jó képekből mindenki többet tanul, és ötleteket meríthet.
De pl. én utómunka nélkül semmit sem töltenék fel, mert olyan kép nincs ami úgy jó, ahogy kijön a gépből.
De ha valaki nem veszi (ennyire) komolyan, akkor is legalább témája, mondanivalója, kompozíciója legyen a képnek...
Magához képest.
Amit mindenki a legjobban sikerült képnek gondol.
És ha azt már feltöltötte, akkor hajrá csináljon újat/jobbat.
Így mindenki fejlődik...
Legyen az alkotásra az időintervallum 2 hét.
Jöhetnek a témaötletek, a "tavasz" kicsit triviális, de ha nem lesz jobb hétfőig...
De inkább legyen heti-kétheti feladat, aki tud az csatlakozik egy adott témához, aki nem, az meg nem.
A havi egy az elég kevés.
Ebben egyetértünk, ezek nélkül csak értelmetlen képgyártás az egész.
Tanulni szvsz mind a jó, mind a rossz képekből lehet.
Az utómunka meg mindenkinek magánügye, szvsz előbb-utóbb a többség rájön, hogy szükséges.
De inspirációként akár szervezhetnénk havi feladatokat is és a hó végére mindenki feltölti az adott témában készített és maga által legjobbnak ítélt 1db képét. Persze mindenféle kötelezettség nélkül. :))))))))))
A topic sem profi képekről szól, meg hát mindenféle kép elfér itt, de sztem jó képekből mindenki többet tanul, és ötleteket meríthet.
De pl. én utómunka nélkül semmit sem töltenék fel, mert olyan kép nincs ami úgy jó, ahogy kijön a gépből.
De ha valaki nem veszi (ennyire) komolyan, akkor is legalább témája, mondanivalója, kompozíciója legyen a képnek...
Amúgy a folyamatos fotózással mindenki fejlődik, mert tanul a hibákból...
Amit mindenki a legjobban sikerült képnek gondol.
És ha azt már feltöltötte, akkor hajrá csináljon újat/jobbat.
Így mindenki fejlődik...
még görényt is láttam egy madár fészekben, de mire le tudtam volna kapni leugrott a fáról és elfutott
egyre jobban tetszik a fényképezés, kint a természetben egyedül...