Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így nekem jó is.
Pontosabb meghatározás jobbvolna, és akkor hasonlóbb képeket hasonlíthatnánk össze. Pl Motorizáció főtéma melléktéma pl érintetlen környezet...
vagy közlekedés /jármű?
város/urbanizáció?
De csinálhatunk egy ennél sokkal precízebb "versenykiírást"...
Szerintem várjunk hétfőig, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson.
Legyen az alkotásra az időintervallum 2 hét.
Jöhetnek a témaötletek, a "tavasz" kicsit triviális, de ha nem lesz jobb hétfőig...
en is benne vagyok. Mi legyen az elso tema? Tavasz?
Benne vagyok.
De inkább legyen heti-kétheti feladat, aki tud az csatlakozik egy adott témához, aki nem, az meg nem.
A havi egy az elég kevés.
"legalább témája, mondanivalója, kompozíciója legyen"

Ebben egyetértünk, ezek nélkül csak értelmetlen képgyártás az egész.
Tanulni szvsz mind a jó, mind a rossz képekből lehet.
Az utómunka meg mindenkinek magánügye, szvsz előbb-utóbb a többség rájön, hogy szükséges.

De inspirációként akár szervezhetnénk havi feladatokat is és a hó végére mindenki feltölti az adott témában készített és maga által legjobbnak ítélt 1db képét. Persze mindenféle kötelezettség nélkül. :))))))))))
Te még élsz?
Végülis, lehet, hogy így van...
A topic sem profi képekről szól, meg hát mindenféle kép elfér itt, de sztem jó képekből mindenki többet tanul, és ötleteket meríthet.
De pl. én utómunka nélkül semmit sem töltenék fel, mert olyan kép nincs ami úgy jó, ahogy kijön a gépből.
De ha valaki nem veszi (ennyire) komolyan, akkor is legalább témája, mondanivalója, kompozíciója legyen a képnek...
Minden kép jó valamire. Ha más nem, elrettentésre...

Amúgy a folyamatos fotózással mindenki fejlődik, mert tanul a hibákból...
Magához képest.
Amit mindenki a legjobban sikerült képnek gondol.
És ha azt már feltöltötte, akkor hajrá csináljon újat/jobbat.
Így mindenki fejlődik...
Mihez képest?
Nem rossz ötlet, na nem mintha én meghatározó lennék itt.
Srácok, mit szólnátok ahhoz, hogy ha azt csinálnánk, hogy a jövőben mindenki csak az igazán jó, vagy a legjobb képeit töltené fel?
Pár kedvenc
sziasztok új tagok a klubban:)
még az öreg Kodakkal: 2008, Kakucs, Superquad EB
Főleg ez
Nagyon tetszenek a képek
egyre szebb a táj motorost is fényképeztem, láttam hogy jönnek és futás meglepődtek az biztos

még görényt is láttam egy madár fészekben, de mire le tudtam volna kapni leugrott a fáról és elfutott

egyre jobban tetszik a fényképezés, kint a természetben egyedül...