Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó napot ha tudtok vkit, van 1 eladó 21es felnim 230as(lehet h 240..) tárcsával asszem 7 pínzért...meg van ütve de az agy+tárcsa tök jó,supermotoba ideális átfűzni ha kell vkinek plz szóljatok mer kell a pénz
Szép gép 07 es Excf 250 ha jól írom nem????Az a kertvárosi pálya egész jó szernitem!!!!!
Diesel Kymco? Nem lehet rossz :)
Az. Akkor, és ott mentem először új szerzeményemmel :)
Hali!!!!Látom adatlapodon hogy egomi vagy!!!!!Kertvárosi pályán van az a kép nem??????
Tiszteletem a motoros hölgynek, és az uraknak. Eddig csak olvasgattalak benneteket, ezután néha bele is szólnék, ha nem baj :)
csátok.
oksa gerre!! akkor 8-9 között biggyezd majd be,hogy mi lesz!!de mindent hogy kb merre milyen messze,hol talizzunk stb...hogy akkor ugy készüljek
Jó utat, keress sok pénzt, és éld ki magad a magányos feleségekkel
Spy itt vok!!! Hát mi vagyok én moderátor? Csak nem ülök egész nap a gép előtt??? Hogy a holnappal mi lesz nem tom!! Tegnap kvadoztam vagy 30km-et terepen de úgy átfagyott a fogam h. csakúgy hasogat pedig csak 0fok volt! Tavaly nyomtuk-8ba is oszt semmi bajom nem vót!! Vagyis nem a fogam fagyott át hanem az állam!!Ma beszélek este kokodrzvel hogy jön-e bár asszonta h. "ilyengecihidegbenemtuggya" Holnap 8-9 között írok h. mivan!!
MÁS: Hali ec300!! Érdeklődnék h. hogy vagy megelégedve a Gas Gas-sal Hanyas évjárat azt látom h. 2stroke(nagyon helyes):)!! Mert nekem is volt igaz négyütemü de.... majd elmondom én is ha írsz 1 véleményt!!!
vigyázzá magadra tesóó
aztán jól kitomött buxával térjél haza aztán vegyél vvalami gecidurva motort aztán cspatunk mint állat!!!

jólegyél
csaóóóóó
SZIASZTOK!!KOSZONOM MINDENKINEK A JO KIVANSAGOKAT JOVORE JELLENTKEZEM UTOLSO 40PERCEM A NET ELOTT 3HONAPIG SEMI EN ES A SZOBALANYOK ES A FOZOKANAL ES CSAK VIZ VIZ VIZ Sok motoros ujsagot ellraktam :)nos megegyszer koszonom mindenkinek bye bye
ja majdnem elfelejtettem..
mx,mior veszel motort???
tudod már használni a lábadat?
aloha !!!

nemcsak a gyereknevelés húz el a géptől ....néha szerelek is .......meg lakásba is kuplerájt csináltam kicsit építkezek ...na meg a presszózás.....de megyünk motorozni is tegap vettem új hátsógumit hondára mert még az van...de nyakamon a vásárlás csak amiért kapkodás volt azt elvitték az orrom elől ....a másik motort amit szerenék az még drága jelen pillanatban hiányzik egy kis lecsó hozzá mert nemszeretnék hitelt....
el kéne adnom még valamit de az se hipp-hopp megy .....úgyhogy stand by addig még
de tavaszra legkésőbb megoldódik minden

amúgy mi a helyzet veletek ??............itt a hideg mi ?

ja tényleg szecsumx mi a zsír miért kerestél ?? ..............nem voltam a csolnoki pályán azóta esküszöm!!!! O02]
azt is szerettem volna megkérdezni tőled, hogy mi lett lali árukészletmaradványával mert ha van még valami esetleg akkor mazsoláznánk belőle ...persze ha van még mit !!/azért benézek délután felé/

megyek ktm kerékcsapágyat cserélni !!!!!! meg ismét egy régi kymco amibe gazdi gázolajat tankolt benga helyett

na pá
én abba az 5 %-ba tartozom
szerintem is elég kezdésnek egy 125 ös verda..
jó monnyuk én is 250 est vettem elsőnek crossból..
de én 250es kx el tanultam motorozni...
eddigi életem során csak egyszer mentem 125ös crossal...az is egy ktm teszten volt...és igy viosszagondolva jó is hogy nem egy 125öst vennem elsőnek...
de aki pl semmit sem motorozott.vagy csak kicsi enduroja volt.pl 80as valami
annak inkább ajánlom a 125öt...az is fényévekkel jobban megy mint egy 80as valami...
ha valaki 250 est vesz kezdésnek...abban nem lesz semmi öröme nemtud vel normálisan motorozni...nem fogja élvezni...
szoval nyugodtam vehettek 125öt..
na ennyi lenne igy korán reggel....
ja augy most egerben vagyok az eszterházy fősulin..haveromat elkisértem az indexéért...
Jó reggelt srácok! evenx- jó is az a sok-sok karácsonyi finomság
Reggelt. Vigyáz magadra kornel .Majd csináljál képeket asztán kielemezük.
Mizujs emberek!?!
Rég jártam errefelé, mondom beköszönök!Látom néha zooze is brékózik, aztán elnyeli a szent apai kötelesség,mint szecsut..Hála istennek én még messze vagyok a gyerekektől, még csak a gyártási fázis modellezését gyakorolgatom..
Eldöntöttem a nagy helyzetet, és motort nem veszek tavaszig.Addig kaparom a pénzem ezerrel, még a jézuskától is pénzt kérnék szaloncukor helyett, de sajnos nálunk már nem dívik, ellenben éhen biztos nem fogok pusztulni...A sok karácsonyi finomság..már alig várom.
Amíg motor nélkül vagyok ,várom a sok jeget, hogy ki tudjam próbálni a jégmotorozás szenvedéjét, szakágat váltok ,aztán tavasszal belelendülök mostmár az endurózásba.Márciusban hazatolok vmi verdát ,az biztos!
igyekszem!
azé mások is jegyezzék meg!
köszi siki...remélem nem felejted el,mert fontos egy motorozás mulik rajta!!
ej dik te hol vetted? nekem 35é atták volna 55 ről....apa még 3 ezret le cigánykodott és 32 lett belőle...és ijen van nekem is
spy, ha nem felejtem el, akkor okvetlen megkérdezem
álmos vagyok, nem tanultam, nyiltnap lesz, és különbenis motorozni kéne...
Nya huppanok...jó éjt...
na miaz mindenki megnémult
holnap nem leszek csak majd olyan 18:00tol-19:00tol
és ha gerre(250 2t exc-je van)pont akkor irozsgatna ide mikor én nem vagyok,
akkor valaki legyen már olyan rendes,és kérdezze +nekem,hogy akkor a hétvégi moccozással milesz?
vagy nem tudo feljönni a netre este vagy szombat reggel,hogy eggyesztessünk
köszi...remélem valaki megteszi.