Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a véleményeteket!
De én csak 4-ütemü mocit szeretnék venni!
nekemis hál istennek
műxik
nekem működik!
Nektek működik az msn?????Nekem nemmm
az igaz ennyi pénzért frankó 2T 250 és nem leszel szarban sehol
szerintem vegyel egy 2t azt mer kapsz aranylag jot ebben az arban, legyen 25O es akkor nyugisan elendurozgathatsz vele. De szerintem csakis Yamaha vagy Honda legyen....... a Kawa hamar megomlik 2t ennel jobb nincs
kawát
akkor aawát kell megvenni
null

Most láttam a Bikez oldalon a Kawasaki KLX összehasonlítását a többi enduroval és messze a legjobb a maga idejében!
De itt van róla a grafikon beszéljen ő helyettem!
És te mit vennél ha már ezek szerinted semmire nem jók?
Mx77 az lenne a kérdésem h nincs e Gaerne csizmádhoz 1 pot csat.Vagy eladtad már a csizmát?elöre is köszi
ezek közül egyikel se mennék nagyon pályára...
mlég az endurozást is meggondolnám...
én azt a yamit venném
Sajna nincs több pénzem,köszönöm a segítségedet!
Megnézem az övét is,de ezekről mi a véleményed?
1996 Kawasaki KLX 650R
1996 Honda XR600R
1996 Yamaha TT600R
nem látni kell...érezni....
szeva!
a köbcentiből arra következtetek , hogy 4T kéne viszont abba ennyiért a jó fajtából a lenyúzottak vannak a szarokért meg ne adj ennyi lét ......főleg , hogy te még olyat is keresel ennyiért ami mindenhová egyaránt tökéletes ....nos elárulom ez álom, de pl. közel járhatsz hozzá az esetben ha mondjuk pl.szecsumix xr-jét vennéd meg mert az ilyesmi motor lenne,és ami fontos nem rossz állapotilag...........kicsit alkudsz.....kicsit dobsz még hozzá és elérhető az álmod......meg lennél elégedve szerintem biztos

olvass vissz tegnap bedobta a képet róla..honda xr 400.............ja és ismerjük a gazdit is meg a motort is ami nem utolsó szempont
Sziasztok!
Hozzáértőktől szeretnék tanácsokat kérni!
Most állok enduro vásárlás elött 400-650cm3 között max 600Ft-ig!
Olyan gépet szeretnák ami crosspályára és offroadra egyaránt tökéletes.
Milyen motort ajánlotok?
Segítségeteket előre is köszönöm!
jó reggelt!!!!! .....én meg most nem bírok aludni pedig fáradt vagyok

hol láttatok olcsón üléshuzatokat crossgépre ???
Jó éjt
no jah hátsó ülés ...az engem nem érint...oda nem ülök ...no de megyek megprobálok alcsizni..jó éjt neked is...by by...
2 ismerősömnek is volt, nagyon szerették, szerintem is jó gép, csak a hátsó ülésen szoktam nevetni.
hát a közeljövőben nem áll szándékunkban eladni...pedig már kínáltak érte jó árat kp-ben...de nagyon szeretjük
mármint a Rexet?
És megtartjátok örökre?