ec300 Nagykálloban lakom,igy elösre nem sokan tudják...
Szabolcs megyében van Nyíregyházátol 15km-re,igy már biztos megtalálod..
Szeintem annyira egy 25ös is elég,hogy alapokat megtanuld,és utánna mit tudom én fél év vagy egy év mulva mikor már azért vágod mi a téma akkor egy 250es
S
Z
E
R
I
N
T
E
M
hát gondoltam h nem fogok egyből 20 m-ereket ugratni meg verni neki mint az állat, biztos kell egy két szezon míg ráérzik az ember,csak nem tom h pl egy 25ös vagy 250es lenne ideális kezdésnek.
hm... az teljesen mindegy hogy gs500-ad volt,lehetett volna két 1000-es gixid is,meg 5 hayabusa akkor is a terep meg utsza 2 külön fogalom...szoval szerintem ez a tapasztalat amit az utszán szereztél édes kevés(félre ne értzsd nem tudom mit tudsz,csak azért itram merthát ez tényleg 2 külön világ)és itt nem agyon tudod érvényesiteni a spedes multbol marado tudásod
sztem annyiért már jó 2t 125-ös crosst lehet kapni. vétel után leszokták húzni a henger hogy megnézzék a dugóhézagot, ha nagy akkor csere de szerintem amatőr szinten ha egybe van a moci 1 év 1 dugócsere és kész. a 4t az nem ennyire szervizigényes, de ott a szelepek éghetnek be......
cső Szart minden árkategóriában árulnak,tehát nem árt ha hozzáértőt is viszel magaddal a vásárláshoz.A 250 4T hat-hétszázért pedig elég felejtős.Ha találsz is az tuti hogy gatya.Bár lehetnek kivételek1000 az 1-hez
sziasztok!azt akarom kérdezni, lehet sokszor elhangzott már csak kiv lennék h ezek a 2003-as stb gyári crossok 600-700 e. FT- körül megbizhatoak-e vagy fel kell rögtön ujitani őket ahogy megveszed?sok a szerviz igénye egy iylen gépnek?tök mind1 h suzuki vagy yamaha... vagy akk már jobban megérné ha 250es 4T vennék??köszi válaszotok előre is!
Baaaj?
Dehogyis.
Ebben a kategóriában nem találsz olyat, ami ne lenne felújítva. Dugószett, tömítések. Ezeket cserélni kell. Csak azt kell megnézni, hogy tényleg felújított-e. Akkor nem lehet semmi hangja, és bivaj kell hogy legyen.
Szabolcs megyében van Nyíregyházátol 15km-re,igy már biztos megtalálod..
Szeintem annyira egy 25ös is elég,hogy alapokat megtanuld,és utánna mit tudom én fél év vagy egy év mulva mikor már azért vágod mi a téma akkor egy 250es
S
Z
E
R
I
N
T
E
M
de szerintem a forumozok 95%a azt fogja mondani,hogy 250 2t
Dehogyis.
Ebben a kategóriában nem találsz olyat, ami ne lenne felújítva. Dugószett, tömítések. Ezeket cserélni kell. Csak azt kell megnézni, hogy tényleg felújított-e. Akkor nem lehet semmi hangja, és bivaj kell hogy legyen.