Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nógrád megye ,rétság
GERRE MERRE VAGY???
te ec300 merre lax??
Elsőre mindenképp 125!!! A 250-hez kell tudás és gyakorlás,meg kell szokni a terep furfangosságait!!
ec300 Nagykálloban lakom,igy elösre nem sokan tudják...
Szabolcs megyében van Nyíregyházátol 15km-re,igy már biztos megtalálod..
Szeintem annyira egy 25ös is elég,hogy alapokat megtanuld,és utánna mit tudom én fél év vagy egy év mulva mikor már azért vágod mi a téma akkor egy 250es
S
Z
E
R
I
N
T
E
M
hát gondoltam h nem fogok egyből 20 m-ereket ugratni meg verni neki mint az állat, biztos kell egy két szezon míg ráérzik az ember,csak nem tom h pl egy 25ös vagy 250es lenne ideális kezdésnek.
Hol lax ?(spy14)
hm... az teljesen mindegy hogy gs500-ad volt,lehetett volna két 1000-es gixid is,meg 5 hayabusa akkor is a terep meg utsza 2 külön fogalom...szoval szerintem ez a tapasztalat amit az utszán szereztél édes kevés(félre ne értzsd nem tudom mit tudsz,csak azért itram merthát ez tényleg 2 külön világ)és itt nem agyon tudod érvényesiteni a spedes multbol marado tudásod
nem első motor,2 évig gs 500am olt,csak crossozni akarok,csak nem tudom h mennyit kell ezekre a gyári crossokra költeni miután megvettem....
250 2 t
a 250 est azt nem 700 körül néztem,hanem 1 milla körül,de msot azt ne mond nekem h a 250 2T kevesebbet igényel karbantartásilag mint a 4T!?!?
Mára ennyi.Szasztok.Zoozee remélem holnap tudunk dumálni,ha tudsz legyél gépközelben délután.köszi.
a helyedben én tuti,hogy 250 2t vennék,enyi pénzért már nagyon pöpec vasat tudsz venni!!!
de szerintem a forumozok 95%a azt fogja mondani,hogy 250 2t
250 2T kezdésnek megnézném ahogy kikoccolja az első fát ha 1. motor akkor szerintem még egy endúrócska is megtenné....
na megyek joccakát!
700 ért meg olyan faja kis 250 2t bikát kapsz hogy mesél neked KTM, Yamaha, Suzuki, Kawa mind jók!
250 4t-t azért lehet már kifogni jókat, de PÉNZTEMETŐ! de ha van cash akkor ok, ha nincs, semmiképp ne! akkor egy 250 2t! az maga a megvadult bika
sztem annyiért már jó 2t 125-ös crosst lehet kapni. vétel után leszokták húzni a henger hogy megnézzék a dugóhézagot, ha nagy akkor csere de szerintem amatőr szinten ha egybe van a moci 1 év 1 dugócsere és kész. a 4t az nem ennyire szervizigényes, de ott a szelepek éghetnek be......
cső Szart minden árkategóriában árulnak,tehát nem árt ha hozzáértőt is viszel magaddal a vásárláshoz.A 250 4T hat-hétszázért pedig elég felejtős.Ha találsz is az tuti hogy gatya.Bár lehetnek kivételek1000 az 1-hez
Ja, igen, emlékszem.
sziasztok!azt akarom kérdezni, lehet sokszor elhangzott már csak kiv lennék h ezek a 2003-as stb gyári crossok 600-700 e. FT- körül megbizhatoak-e vagy fel kell rögtön ujitani őket ahogy megveszed?sok a szerviz igénye egy iylen gépnek?tök mind1 h suzuki vagy yamaha... vagy akk már jobban megérné ha 250es 4T vennék??köszi válaszotok előre is!
Régebben már beszéltem veled! Az Mt50-röl kérdeztem. És te azt mondtad hogy a tied ment 80-at csak nagysokára...
Hát ez tényleg jol néz ki!
bivaj=bivaly
Baaaj?
Dehogyis.
Ebben a kategóriában nem találsz olyat, ami ne lenne felújítva. Dugószett, tömítések. Ezeket cserélni kell. Csak azt kell megnézni, hogy tényleg felújított-e. Akkor nem lehet semmi hangja, és bivaj kell hogy legyen.