Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvök! Van két eladó pacskerom enduróra, 1Ft-ról, egyik zsír új. Ha valakit érdekel:

auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_motor_robogo_quad/gumi_f
elni/gumiabroncs/michelin_anakee_110_80_r19_motor_enduro_gumi_159511388
9.html

és

auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_motor_robog
o_quad/gumi_felni/gumiabroncs/fortuna_130_70_17_motor_enduro_gumi_uj_1f
t_nma_1595116109.html

Székesfehérvár, Bodajk.
Sziasztok
Ide írom kérdésem mert az RXV fórum halott. Véleményekre lennék kiváncsi APRILIA RXV 4,5/5,5 motorkerékpár tulajdonosktól,szerelőktől mert régóta szemezek ezekkel a "futurisztikus" motorokkal.
Természetesen rendszámos motorban gondolkodok tehát nem kizárólag csak off-road de véremben van a terep.
Érdekelnének jellemző betegségek, érzékeny pontjai amikre odakell figyelni, igényei. Több helyen olvastam hogy a 5,5-ös megbízhatatlanabb mint a 4,5-ös erre mit tudtok mondani. Régóta apriliás vagyok a márka nem áll messze tőlem.
kösszi ha válaszoltok
ilyenkor leginkább próba... másik alkatrész, aztán próba megy-e..
Szatyina Gézánál vettünk anno cuccokat a régi vasainkhoz, nem tudom praktizál-e még
Sziasztok! Június végén rendezvényt szervezünk Domoszlón! Leginkább enduró, quad találkozó de mindenkit szeretettel várunk!
Részletek itt: www.matraterepmotor.webnode.hu
bocs,hogy pattogtam csak már a faszom televan a motorral...
hát az a "gond" hogy bent minden ok. Nos most addig jutottam,hogy új: gyertya, gyertyapipa, gyújtókábel. Jelenleg a blokkról vettem testet a cdi-nek és most azt csinálja,hogy szivató rajta+csutka gáz és akkor el el kapja de viszon csak pöfög 2-3-at! :S szikra van, ha leveszem a pipát akkor vagy 10mm-ert áthuz a hengerfejre... strobival nézve jó helyen adja a szikrát. kompresszióm is nagyon jó... szóval nem értem...
Bocs.
Figyi
Lehet, hogy semmi köze a gyújtáshoz.
Kipufogót vedd le, nézz be a hengerbe, dugón nézd meg a gyűrűt.
Ha valami kaki van odabent (gyűrű, dugó, henger hiba) akkor is hasonlókat csinál.
örülök baszod,hogy jól szórakozol...!
ajjaj.. Master of Mekk
Majdhogynem mindegy, mit teszel bele..
Lényeg, hogy ne csússzon tőle a kuplung. Motorba való motorolaj legyen 10w-40-es vagy van direkt 2t váltóolaj is, nem drágán.
Ha nagyon zörgős, akkor mehet bele automata váltó olaj is- autóé
Erről én nem tudok semmit.
Helló!
Tudja valaki mi volt Romániában Sirián ,Világosi hegynél ? Van ott egy Cassoia kemping volt ott kb 50 Cross motoros és csináltak valami botrányt,.lezárták a turista utakat sorompóval. Holnap indulunk mi is ,csak kérdezem milyen fogadtatásra számítsunk?
Ja és én is 1:40 ha tetszik ha nem 3 éve,sosem volt baj,persze elején köpte a gyertyát,de lényeg,pötyögés után semmi rátekerés,hanem folyatás,nem melegítés,hanem lassan indulás,nem motorfék,hanem egygázon csordogálás Oszt mikor kb 4-5 perc,bemelegedett,ami a csuklódon kifér......utánna,ha lejtmenet,akkor sem full gáz,hanem,picit öblögess,mert köpi hamar.
Én teliöntöm 7,7 liter,meg viszek magammal egy 2 literest hátizsákban,oszt mikor bepánikolok,ráöntöm a 2 litert és hazamegyek Nagyjából egy ilyen beszélgetős gurulós,mászós,leforgatós napot félig meddig kibír a 125-ösöm,persze szigorúan 4-5 óra,sok-sok kocsmával is
Köszi a választ a keverési arányt főleg... Ugye nekem az RX magának keveri így nem foglalkozok nagyon a keveréssel. Vissza kell szokni a Simsonos korszakomhoz ha motort váltok...
Esetleg nemtud valaki egy eladó Gas Gas EC 300-ast?
Vagy az enyém nem érdekel valakit...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_125-570
9411
Amúgy meg kutya jól néz ki ez a Husaberg.
Szia.....Ha elmész motorozni,előre be kell keverni,és úgy vidd magaddal,mint más is.A fogyasztás nem feltétlen köbcenti inkább csukló függő,sztem.Ha simogatod 1:40 Ha profi vagy 1:30 ha Graham Jarvis vagy 1:20
Jó napot mindenkinek.
Kérdezni szeretnék. Most egy 160-as Aprilia RX em van Ez eszik amenyit eszik most akarok venni egy Gas Gas EC 300-ast . az lenne a kérdésem. hogy ez KB menyivel enne többet.
Na és ahogy én tudom ebbe keverni kell nem önolajzós. ha pl Túrára megyek vigyek magammal mindég olajat és kevergessek?
Lényeg menyivel eszik többet egy 300 2T mint egy 125-ös 2T.
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!

Van egy yz 125-ös motorom nem gyári gyujtással hanem Ducati energia van rajta ( nem patkó tekercs hanem kinézetre olyan mint pl a simsoné) 1éve van nálam tökéletesen működött, de sajnos haveromnak sikerült megséretnie a tekercset. újra lett tekercseltetve, és a jelenlegi helyzet az,hogy ha a gyertya nincs betekerve akkor van tökéletes szikra és stroboszkóppal nézve pont ott adja le ahol kell. Ha viszont betekerem a gyertyát akkor nem indul, de ha strobival nézzük akkor meg már máshol adja le vagy előgyujtás van vagy utógyujtás. Tegnap beindult úgy hogy elég nagy utógyujtása volt, ment is vagy 2-3percig. utánna levettük a lendkereket beállitottuk hogy jó legyen és azóta semmi... nagy ritkán tüsszent egyet a motor. tolásra semmi. olyan mintha terhelés alatt nem lenne szikra. tekercs elvileg jó, gyertya cserélve lett, pipa is. még a cdi-re gyanakszunk. van valakinek valami ötlete? köszi a segitséget. 1988as a motor
Sziasztok!

Van nálam egy 1992es évjáratú ktm gs 250 2T,a hajtóműolajat szeretném benne kicserélni.
Milyen vizkozitású olajat kell bele rakni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv:sanyi
sajnos számomra az összes vadász kissebbségi komplexusban szenvedő kéjjes gyilkosságmámort kereső pszihopata..
aki azért öl hogy halált lásson!ez nem kicsit beteges.főleg lesből..nem szemtől pofába kard ki kard.
bezzeg aki késsel a vaddisznónak megy vagy nagyobb állat ellen (nagyobb állat: bálna chápa azoknak respect
mertem is remélni!
nekem van macitalp mintályú bakkancsom 45ös
kacsahábogást utánzó végbélkúpom..ha fingak vadkacsahangok jönnek ki hátul...a seggemből ja és akácvirág illatúvá konvertálódik azonnal
van egy síp a számban az meg sárgarigó fütyüt utánoz ha böfögök
ill van nálam egy kalasnyikova elv-tásnő csak a biztonság kedvéért.. hogy ne kelljen célratartani a keskát ha valaki épp vétlen ..védekezni nem tudó állatot akar kilőni...elég ha rövid sorozattal az arca elé helyezte puskára.. jelzem neki nem tetszésem van hogy nem csak a puskát találnám el.hanem ami mögötte van..hatalmas facét
ááá, gyalog voltam...
ez köcsögség volt.
ez nem szemét. ez pihentetett hulladék.
a szemét az te vagy ha erdőben mész..meg én
Jah és a hely: Debrecen, Tanki
A Natura 2000 figyelmébe ajánlom a következő képet, és üzenem: Inkább a szemetet szedjétek össze a motorosok piszkálása helyett, mert nem mi okozzuk a kárt a természetben....