Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello-bello!

Most hétvégén a versenyen ha esik az eső akkor mi lesz? Attól függ mennyire esik?
Tegyél hozzá egy tízest és vegyél egy ilyet
http://www.kepesmotor.hu/kross...
A csizmán ne spórolj! Gyűjts még hozzá és vedd meg a legjobbat!
Sziasztok

A hétvégén sikerült betakarózni a motorral, a lábam bánta, szerencsére nem maradandó, de úgy döntöttem lecserélem az 5éves alpinestars csizmámat. 40 forintot szánok rá, szétnéztem és az alábbiak jöhetnek szóba:
W2
Style Martin Mo-Tech
Gaerne GX 1
Gaerne G-Force
Fly Maverik
FORMA TERRAIN TX
valaki tud segíteni melyik nyújtja vajon a legtöbb védelmet, esetleg tapasztalat?

Köszi
L.
Helló
Nem tudjátok, hogy 2003-as cr 250 hez hol tudok venni féktárcsát és hátsó főfékhenger felújító szettet? Esetleg valakinek eladó?
a nagykosár hátso részén a lemez alatt.!
a gumi rezgés csillapitok sosem látszanak, ott van a nagy kosár hátso részén ,a szegecseket leflekszeled, és alatta kell hogy legyen.

általában kb 30x-6-ös gumi korongok, belül egy speciális félhold szerü kivágással.

hivd fel a pinket, ők forgalmaznak prox rezgés elnyelő gumikat, mond be a tipust évjáratot, és ha dob rá a gép akkor van benne...
sikerült rájönnöd hol az a folytás?és tényleg jobban megy hogy kivetted?
ugyanugy kmx röl hát uj henger fötegengely iesmik van benne ezért kell járatni van benne power is 99-es évjáratu kiforogja ö magát igaz bántani nembántom pont a járatás miatt de nemtom olyan nem erös nem olyan mint amiennek lennie kéne mintha power nem nyitna rá vagy nemtom
Power megy rajta vagy? azon olyan fura a szelep vezérlés és nem is annyira tartós! Nem kellene gyengének lenni neki szerintem Mi az evjarata? hol érzed a bajt alul vagy felül ? vagy talán nem forogja ki magát? Lényeg a lényeg nem nagyon szokott járatós lenni 1 ilyen moci. Vagy esetleg miről váltottál erre nem lehet hogy kisebb mint az előző és azért érzed gyengének?
sziasztok.vettem egy kawasaki kmx 125öt . most volt full motor generál henger felujítás még járatós de nem érzem hogy olyan erös lenne mint az elözöek amiket kiprobáltam lehet azér mert még nincs bejáratva?vagy van olyan h össze kell kopnia az alkatrészeknek?nemtudom aki tudrola valamit az írjon:)THX
Helló!
A linken a 4-es számú alkatrész érdekelne ha van valakinek eladó.

http://www.ronayers.com/fiche/...
ezt tök logikus amit mondasz...de hova kellene ide gumitömités?
elképzelhető hogy nincs benne , van pár motor pl husaberg pár japán modell amiben nincs...

történetesen hogy a suzuki rm-ben van-e, nem tudom...

azért mindent ne higgy el amit egy un. szakszervizben beszélnek, mert már sok hülyeséget hallottam ilyen helyeken,

amugy gondolj bele, mi a logika abban hogy az alu kosarat fikszen szegecselnék fel gyárilag az acél fogaskerékre...,hanem ugy hogy tudjon lötyögni ezáltal had verjen minden egyes rajtoláskor, durva vissza váltáskor...és még rezgés elnyelő gumit sem raknak közé...

mondom van amiben nincs rezgés elnyelő, ott viszont totál fiksz a cucc.

a jelenség a következő, helyben ketyegő motornál csunyán zörög, ha behuzod a kuplungot néma csönd.

én a gasgas-ban 2 hete cseréltem a honda cr 250-é egy az egyben jo az enyémbe.
ronis!gyárilag nincs benne.service manualba sincs feltüntetve.
amúgy utánajártam.suzuki szakszervizben megkérdeztem és azt mondták,h annak az aluminium kosárnak még ryan dungey motorján is kell,h legyen mozgása.
ez a tanács ingyé volt.
darabja..

és van benne 7-vagy 8.

amugy fogalmam nincs menyi az ára, viszont nincs por,helyette van sár.
és az ötezer?
Ha valakinek van ismerőse, aki jön az erzberg-re, és szállásra van szüksége, csörgessen meg.

06-70-314-01-66
Helyes gondolat Hajrá-Hajará
vannak benne rezgés csillapito gumik,a kosárban, azok vannak szét menve...

pink motors-ban kapsz, asszem prox gyárt minden japcsiba ilyen szettet, leflekszeled a szegecseket kicseréled, újra szegecseled, ennyi.

nincs mit.
Padon jó szarul néz ki.
sziasztok.az miésr van hogy állóhelybe beveszi a negyediket a cr.viszont amikor megyek vele üres van a helyén,léptetővilla már ki lett cserélve,de ugysem lett jó
valami jó tanácsa valakinek?
Szeretnénk egy olyan blogot létrehozni ami minőségi, válogatott szórakoztatást nyújt a terepmotorozás szerelmeseinek. Lesznek itt amatőr és profi videók(csak a legjobbak;)), régi legendás gépek és pilótáik, tippek, trükkök, tanácsok, tesztek, és minden ami csak kellhet. Mindez napi rendszerességgel, szóval mehet az oldal a kedvencek közé;)
crossbiblia.blog.hu