Alapból szerintem egyik szemüveghez sem jár iridium lencse, max. színezett. Nézz körbe az ebay-en, hátha ott valaki úgy árulja.
Az Oakley szemüvegekhez kapható kb. 7-8ezer forintért több színben iridium lencse.
Hát igen...pár éve kimentem egy csomó versenyre... meg álmodoztam, hogy majd indulok az amatőrök között , ha lesz valami nagyobb motorom, azért egy 50-essel vicces lett volna... Gondolom pénziány miatt nincsenek versenyek...kezdetben csak el-el maradoztak...mostanra akkor úgy tűnik tényleg vége .
Hú, pedig milyen jó is volt...az elején még a homokbányába is levezetett a pálya, meg ahogy jöttek fel a bányából...
(((Akkor döntöttem el, hogy egyszer szeretnék egy fütyülős 250-es CR-t Nagyonnagynehezen összejött...vigyázok is rá, mint a szemem fényére.)))
Mondjatok már légyszives egy jóféle goggle-t, amihez valamilyen foncsoros lencse jár.
Ez a Troy Lee edition Mayhem szimpatikusnak tűnik, 20k-ért jár hozzá 7 lehúzófólia+2 lencse. (de ahogy olvasgatok utána, a kép csalóka, ez nem ICE iridium, csak sima átlátszó szürke lencse.)
Hali!
Kosdon ha jól tudom már egyáltalán nincs verseny. Én szoktam kijárni motorozni, de csak a quad pályára, most már inkább csak azt használják. A nagy enduro pálya teljsen elhanyagolt. gondolom emlékszel milyen emelkedők vannak benne. Na, egy nagy eső uátán ömlik le a víz és nem kicsi gödröket csinál.
A quad pálya elég jó, csak kicsit egyszerű.
Fótra én is kiváncsi lennék, de szerintem ott nagyobb az élet mint Kosdon.
Nem tudtok valamit a fóti és a kosdi pályákról? Pár éve tök jó versenyek voltak ott...még amatőröknek is. Csak én nem tudok róla, vagy mostanában tényleg nincsenek ott versenyek?
még a kereklámpás 50-es DT-vel, meg robogóval jártam ki nézelődni (~2005)...most a CR-el talán még neveznék is, ha lenne valami amatőr verseny, mint pár éve...meg volt Kosdon évenként királyválasztó...előtte sok-sok enduro futammal, azokkal mi lett?
Hali srácok! Olyan gondom lenne, hogy kx 250-en kicsit zörög a kuplungom! A jelenség csak alapjáraton jelentkezik, ha kis gázt adok akkor semmi csörgés továbbá behuzott kuplungkarral teljesen megszünik a zörgés! Menet közben szintén semmi és a kuplungom is tökéletes! A motor ezt csinálta az előző gazdájánál is igy hoztam el. Azóta csréltem a kuplungtengely csapágyait valamint a kinyomótengely végén lévő csapágyat is. Az még hozzá tartozik a dologhoz hogy a kosár már visszalett reszelve picit! Normális ez? Eddig gond nem volt vele és én arra gondolok, hogy a visszareszelés miatt keletkezett kb 2mm rés miatt csinálja. Az érdekes az hogy csak alapjáraton és tehermentesitéssel megszünik. Azt tudom, hogy ezeknek a motoroknak egyébként is van egy kis zaj a kuplung környékén, de eddig amiket hallotam azoknak egyiknek sem volt ekkora! Valakinek esetleg bármi ötlete, hogy mit nézzek meg? A kuplungkosár alatti tügörgőskosarat még nem cseréltem!
Sziasztok frissen szervizelt 2002-es Yamaha yz250f-emet cserélném Husaberg FE400-45-re 2000-től, de minden cserét meghallgatok (enduro vagy cross). E-mail: d.domi13@hotmail.com
Nézegetem már egy ideje, de úgy néz ki, hogy mx goggle-hez kizárólag Fire lencsék tartoznak, Ice már nincs.
Az Oakley szemüvegekhez kapható kb. 7-8ezer forintért több színben iridium lencse.
Hú, pedig milyen jó is volt...az elején még a homokbányába is levezetett a pálya, meg ahogy jöttek fel a bányából...
(((Akkor döntöttem el, hogy egyszer szeretnék egy fütyülős 250-es CR-t Nagyonnagynehezen összejött...vigyázok is rá, mint a szemem fényére.)))
Mondjatok már légyszives egy jóféle goggle-t, amihez valamilyen foncsoros lencse jár.
Ez a Troy Lee edition Mayhem szimpatikusnak tűnik, 20k-ért jár hozzá 7 lehúzófólia+2 lencse. (de ahogy olvasgatok utána, a kép csalóka, ez nem ICE iridium, csak sima átlátszó szürke lencse.)
Kosdon ha jól tudom már egyáltalán nincs verseny. Én szoktam kijárni motorozni, de csak a quad pályára, most már inkább csak azt használják. A nagy enduro pálya teljsen elhanyagolt. gondolom emlékszel milyen emelkedők vannak benne. Na, egy nagy eső uátán ömlik le a víz és nem kicsi gödröket csinál.
A quad pálya elég jó, csak kicsit egyszerű.
Fótra én is kiváncsi lennék, de szerintem ott nagyobb az élet mint Kosdon.
Nem tudtok valamit a fóti és a kosdi pályákról? Pár éve tök jó versenyek voltak ott...még amatőröknek is. Csak én nem tudok róla, vagy mostanában tényleg nincsenek ott versenyek?
még a kereklámpás 50-es DT-vel, meg robogóval jártam ki nézelődni (~2005)...most a CR-el talán még neveznék is, ha lenne valami amatőr verseny, mint pár éve...meg volt Kosdon évenként királyválasztó...előtte sok-sok enduro futammal, azokkal mi lett?
több kép esetleg?
JÚLIUSI ERDÉLYI HARD TÚRÁHOZ KERES 7 FŐS TÁRSASÁG TÁRSAKAT!
elérhetőség erdely01@citromail.hu
MANÓ