Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PL a fox 180-ba alig fér el...
Így-így!
Kő valakinek egy szezonra kész suzuki?
hiába jo a merevitésnek a csavarodás elleni védelme ha csak három kis gumis pánt fogja a lábadra az egész térdvédő fog elcsavarodni..

szerintem a thor nagy előnye az a széles gumis neopren tépőzáras rész ami hátul van, csak mondom rá kell varratni pluszban tépőzárat hogy tuttin fogjon.

meg hátránya az hogy van egy pár gatya amibe a thor force nem fér bele...
Kszi.

Nekem rémlett is,hogy talán ezt is linkelte valaki, végig is néztem mindet, de ezek szerint ez pont kimaradt.
Megnézem, érdekes alternatíva lehet, nem drágán. A te véleményed is pozitív a csavarodásvédelemmel kapcsolatban?
Ne zavarjon hogy 4 hozzászólással ezelőtt linkeltem be egy magyar honlapról...
Motorlinenál 13 pénz, de a google a barátod!
Universalnál 15 pénz.
Az Acerbis Impact Evo állítólag olcsóbb a Thor Force-nál és komolyabb csavarodásvédelemmel bír.

Tud valaki itthon ilyet?
http://www.motostrano.com/acim...
Ezt csak érdekesség -képpen raktam be....
Köszönöm a tanácsod. Még nézelődöm, olvasgatok pár napig, aztán jövő héten majd veszek valamit.

(világért sem akarok kötekedni, de figyeljünk már oda, hogy az új szó egy j. Ezen a fórumon divat csak ujj-azni, a galériában minden második topic neve hibás: ujj motor, ujj matrica, ujj sisak, ujjazás)
Én is hasonlót használok. A fox térdvédőmet elcseréltem, mert nekem is hasonló problémám volt vele. Csizma tökig kiengedve, hogy beférjen alá, és iszonyat kényelmetlen volt úgy.
Most ilyen gumis tépőzáras van, nem csúszkál és kényelmes. Viszont csak térdet véd. A sípcsontomat a csizmán levő "gallytörő" védi. Teljesen jó így.
Nekem ilyen van, tök jó kényelmes, csak a pántokat kellett átfűzögetni, mert a gyári megoldással mindig kilazultak.
ahogy kerkyra is irta, annyi baj van a thor force térdvédővel hogy a tépőzárak is el vannak méretezve.

azt kell csinálni vele hogy ujj korában elviszed varronő kedves ismerősödhöz és varjon rá a pántokra is meg a vastag gumis részre is plussz tépőzárat, elég a kapcsos felét rávarratni.
utána jol fog, teljes vastagságban és nem lessz vele bajod.

harisnyát célszerü hordani alá a kidörzsölődés ellen, mint minden más térdgéphez is.

nincs mit 5 ezer.
Na de ez meg ugyanaz a Force, amit nem ajánlasz, csak KTM színekben, újan dupla áron a fekete/zebrához képest.

A 24 ezres Alpinestars nem tűnik rossznak...
Én ezt használom és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Beszélj Geryvel , hátha tud valami jót ajánlani neked. Én biztos többet nem veszek ilyen Thor izét...... A következő valami belebújós lesz nekem is. Amíg szét nem megy addig marad , na de utána .... Annyira gyenge a tépőzár rajta. hogy állandóan le kell ragasztanom hogy a helyén maradjon...
Ebben nem is kételkedem.
Van viszont jópár külföldi fórum, ahol rendszeres téma az olcsóbb kategóriás térdvédő és a kommentem 90%-a kizárólag a Thor Force-t ajánlja.
Nem is tudom, hogy kell-e mindenképp a sípcsontvédő is egy térdvédőnél, vagy csak korlátozza a szabad mozgást és bőven elég egy kizárólag a térdet védő protektor is? (az előző csuklós védőm bement ugyan a csizmába, ha a pántokat teljesen kiengedtem, de igencsak helyezgetni kellett a térdemen, hogy a csuklópont mindig úgy helyezkedjen el, hogy be tudjam hajlítani a térdem vele)

Ilyenekre gondolok:
halgass az öregebbre mert jot akar neked...

a thor force térdvédők rendesen el vannak méretezve, lefelé...
valoszinű valami kinai lábakon méretezték, mellesleg nekem is az van onnan tudom
Hát én azért nem vagyok egy nagy darab, hidd el. 80kg körül mozgok. A 36-os nadrágra is rá hagytam magam beszélni, most meg a 34-esem is már bő.

Ha viszont a Thor force nem bejövős, akkor tanácstalan leszek, mert volt egy egyszerű csuklós térdvédőm, kb. 8 ezer ft. Azt teljesen megutáltam egy év alatt, mert nagyon brutálisan néz ki, viszont szinte leesik a lábamról, akármennyire húzom meg a pántokat. Ráadásul egyszer leültem egy pihenőnél benne, de valahogy elszoríthatott valami ért a lábamban, mert szó szerint hasra vágtam magam, olyan görcsöt okozott. (még jó, hogy nem motorozás közben)

Segítsetek légyszi, bármilyen megoldás érdekel, de 20-25-nél többet nem akarnék rászánni.
Ja és az l-es szerintem rád kicsi lesz. Atisnak is kicsi lett pedig nem egy vastaglábú gyerek.