Hát jövőhéten elvileg szezonra kész a verda. megjön ez a szaros tengely, láncszett csre, fékbetét csere, szelephézag ellenörzés, himba rendberakás meg ilyenek.. aztán már csak húzni kell a gázt
mondjuk gondolkodok egy husqi tc 250en, csak éppen akkor elkéne adni ezt, ahoz a macerához meg nincs kedvem, inkább húzom a gázt. ha beszámolják akkor becserélem, ha nem akkor nem
az igazat mondd...én láttam.
5. teligáz a hosszú előtt, majd hatalmas whip a levegőben. de úgy lecsaptad, hogy már az eldobó élébe beakadt a kuplungkar. durva volt!
Igen, ez a Sixsixone Pro Bomber nevű jeles példánya, oldalt és a farokcsontnál kemény protektorokkal, és itt-ott lágy protektorokkal. Hát a golyszlikon szerintem ez se segít sokat, de másutt biztosan.
Én erősen gondolkodom egyen, mert a múlt heti motorozás után két napig úgy éreztem magam, mint akit össze vissza seggberugdostak, de még a zacskó is megsérült.
Ahogy nézem ezek a protektorgatyák viszont inkább a comb két oldalánál vannak jobban felszerelve...
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Ez elég gáz, bár az emlegetett tarka sáfrány valóban egy igen ritka és védendő növény, de akkor talán az élőhelyét védetté kéne nyilvánítani, és nem a gyanútlan tulajt cseszegetni, hogy miért nem ismeri a biológiát.
ha mégcsak a pályán borultam volna és úgy törik el le is szarom
de én hülye poénból mondom felgurulok bugyin az egyik ugró oldalára és vissza 180ba megfordulok... csak pont a tetején elfogyot a kraft...
jövőhétre jön csak meg amit rendeltem
de visszadrótoztam-kábelkötegelőztem úgy néz ki működik, remélem egy napot kibír
a Pro Bomber az a sima, combnál kemény protektoros.
nekem az új Elite Bomber-ek vannak, "memory foam" protektorokkal.