Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

töknél is van védelem + hátul is, de nem kemény protektor. nem is lenne célszerű oda, ha belegondolsz.

a Pro Bomber az a sima, combnál kemény protektoros.
nekem az új Elite Bomber-ek vannak, "memory foam" protektorokkal.
én japót vennék, nem láncfűrészt
Hát jövőhéten elvileg szezonra kész a verda. megjön ez a szaros tengely, láncszett csre, fékbetét csere, szelephézag ellenörzés, himba rendberakás meg ilyenek.. aztán már csak húzni kell a gázt
mondjuk gondolkodok egy husqi tc 250en, csak éppen akkor elkéne adni ezt, ahoz a macerához meg nincs kedvem, inkább húzom a gázt. ha beszámolják akkor becserélem, ha nem akkor nem
jáj csontváz Elvis?
ez a 3 fajta van bomba áron, szóval valamelyik ezek közül lesz, de én is a One felé hajlok
kinézetre nem kérdés, hogy a ONE.
amúgy kb egy kategória, a V3-as drágább valamivel. jó sisak az is!

de a te ONE szettedhez vétek lenne Fox-ot venni...EHELYETT:
az igazat mondd...én láttam.
5. teligáz a hosszú előtt, majd hatalmas whip a levegőben. de úgy lecsaptad, hogy már az eldobó élébe beakadt a kuplungkar. durva volt!
Divatkérdés!

melyik lenne jobb kinézetre/technikailag/minőségre?
Gery Te otthon vagy a One cuccokban, van olyan mint a Fox V3-asa?
Igen, ez a Sixsixone Pro Bomber nevű jeles példánya, oldalt és a farokcsontnál kemény protektorokkal, és itt-ott lágy protektorokkal. Hát a golyszlikon szerintem ez se segít sokat, de másutt biztosan.
Rám nagy, és különben sem olyan kényes a hátsóm... (főleg amennyit motorozok... )
hát nem a korrodáció volt a probléma, hanem fáradásos törés volt ez van legalább a moccnak nem lett baja
jogosan fog el félelemmel, mert nekem is az tört le az egyik oldalon lesz a helyére esztergálva egy erősebb anyagból hátha az tovább bírja
Seggvédő alsógatyáról van szó?

Én erősen gondolkodom egyen, mert a múlt heti motorozás után két napig úgy éreztem magam, mint akit össze vissza seggberugdostak, de még a zacskó is megsérült.

Ahogy nézem ezek a protektorgatyák viszont inkább a comb két oldalánál vannak jobban felszerelve...
Nagy- vagy kiss*ggű boszorkány-e vagy?
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Remélem nem rontom Gery bizniszét, de nem kell valakinek egy Sixsixone protektor short? L-es!
Ez elég gáz, bár az emlegetett tarka sáfrány valóban egy igen ritka és védendő növény, de akkor talán az élőhelyét védetté kéne nyilvánítani, és nem a gyanútlan tulajt cseszegetni, hogy miért nem ismeri a biológiát.
Itt még adnak is el...

http://www.kepesmotor.hu/kross...
szép estét az Uraknak !

36 os krossznadrág eladó valakinek ?
Van ettől egyszerűbb,komolyabb is Nem volt hülye aki kitalálta,csak spóroltak az anyaggal
Megtaláltam a képeim között az űr szorítót .. Az alján az a vékony csavar,na az fog el félelemmel.
A börze nem izgat,de tesztelni megyünk!Viszem,jó lett
valahol láttam ilyet mostanában...

De a téli állás nem tett jót neki, az alu is korrodált
Hy! crossbukósisakot keresek lehetőleg szemüveggel 10 -15e FT értékben! SZEGED és örnyéke
email: mishike@citromail.hu
ilyesmikre gondoltam:
ha mégcsak a pályán borultam volna és úgy törik el le is szarom
de én hülye poénból mondom felgurulok bugyin az egyik ugró oldalára és vissza 180ba megfordulok... csak pont a tetején elfogyot a kraft...
jövőhétre jön csak meg amit rendeltem
de visszadrótoztam-kábelkötegelőztem úgy néz ki működik, remélem egy napot kibír

neked moccal mi a helyzet?
Sziasztok!

S12-eshez, hol tudok hozzájutni emberközeli áron?