Azt gondoltam nem Te,csak ugye velük nem Te csináltattad meg,vagy igen?Me az kútba dobott píz vót akárkinek is annak idején Ha jól működött ,akkó meg jó nektek a gyári is
nah mind1, lesz akk már mind2 oldalra esztergáltatva új, de stabilan fogta a moccot az tény am te a mocc elejével mit csináltál h ne forduljon el menet közben? lekötötted? vagy nem érdekelt?
amúgy azt nem próbáltad, hogy esetleg 2 mocc felfér-e a futóra?
csak mert egy barátom is elkezd crossozni, aztán ha lesz motorja akkor felraknánk, csak jó lenne már előre tudni, hogy felfér-e vagy nem?
Okés, azért köszi
mindenki moto-chinch-ezik, vagy mit használnak akkor, lábon mennek? havernak kellett volna, am perpill nekem is jól jött volna mert meghalt szegény moto-chinch
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
érdekelhet alkatrész csere is.....