Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM önindító valakinek?
érdekelhet alkatrész csere is.....
sziasztok,

Látom fasza lesz a telom.
Kerkyra azt nem csináltatta, nem is mondta!

Az eleje az már volt csinálva.

Csika te jösz a Monori börzére?
Mert ha kész addigra ott át tudnám venni, holnap hivlak mi ujság van.
Akkor jó van.. Geronak kell hogy jó legyen..
Elvileg....láttam már jó bélésüket,de ez,olyana(gyári) Kicsit másabb lesz
Elvileg a Promagic csinálta a telókat...anno..
Azt gondoltam nem Te,csak ugye velük nem Te csináltattad meg,vagy igen?Me az kútba dobott píz vót akárkinek is annak idején Ha jól működött ,akkó meg jó nektek a gyári is
Nem nyúltam hozzá. Nem szedtem szét.
Pfú,minden.Ez a baj,hogy 7 év után jut reparálásra.Megérdemelte volna félévente.Nem Te csináltattad meg ugye ?Me gyári, csak volt bolygatva.
Ha szar csak azért, mert 7 éve nem volt szétszedve . De mi a szar benne?
Csak a hátsó,de ha az első is olyan mint a hátsó,akkor igencsak.....
Első vagy hátsó?
Ejj,Uram,na min volt varázslat a kawán? Avvan nálam,pár napja,csak most értem el odáig
Mi van nálad?
Jájá A volt kawád varázslata,meg nálam van Egész szar
Ezért nem bizom én ebben az űr leszorító technikában... Jó öreg spanifernél nincs jobb.
nah mind1, lesz akk már mind2 oldalra esztergáltatva új, de stabilan fogta a moccot az tény am te a mocc elejével mit csináltál h ne forduljon el menet közben? lekötötted? vagy nem érdekelt?
amúgy azt nem próbáltad, hogy esetleg 2 mocc felfér-e a futóra?
csak mert egy barátom is elkezd crossozni, aztán ha lesz motorja akkor felraknánk, csak jó lenne már előre tudni, hogy felfér-e vagy nem?
Hinnye!
Kár.
az alján ez a korong letört az egyik feléről, borult is a motor
Hogy hogy meghalt?
Okés, azért köszi
mindenki moto-chinch-ezik, vagy mit használnak akkor, lábon mennek? havernak kellett volna, am perpill nekem is jól jött volna mert meghalt szegény moto-chinch
Sajnos már nincs meg.

Úgy tudom senki se használ már spanifert...
Nincs henger neki, csak a blokk, de köszi!
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com