Magamnak semmiképp sem állnék neki, de egyik ismerősöm szerint csakis szakszervízbe vigyem ezzel, mert nem két perces munka, egy teleszkóp tele van alkatrésszel, nem mindegy ki csinálja.
(azért van ismerős szerelő, ő azt mondta nem kell félnem, meg tudja csinálni profi módon)
Jajj,párban adják heló,ha egy szar, nemsoká másik is.Az meg az olaj koszosodásától keményedik ki,úgyhogy cseréld mindenképpen az olajat is,vagy nem csinálsz semmit.Ha nem szeded szét teljesen,hogy eltakarítsd,szintén semmit nem csináltál.10 alatt otthon sem úszod meg,meg vajon jó lesz-éééééé?
Egyik első teleszkóp engedni kezdte az olajat.
Javasolt ilyenkor kicserélni a másik oldalit is? (mennyiben emeli a költséget, ha mindkettőt cserélem?)
Ilyenkor a szimeringen kívül olajcsere is kell feltétlen?
Össz-vissz mekkora kiadással kell számolnom? (YZ250F)
Szendi Vater a 2T250 Kx-el! Donát gyerek a csillivilli nagyontökjó fordított hengeres Yzf 450-ével, haverok Klacházáról, Magnum, még egy arc, akinek sosem jut eszembe a neve, de mindig összefutunk. Csupa olyanok, akikkel igen ritkán találkozok.
Nagyon úgy még nem voltam ott, hogy le volt húzva. Nem baj, inkább elmentünk a közeli Úriba. Hihetetlen, hogy mennyi ismerős, rég nem látott arc volt ott. A pálya meg no comment. Sikerült megkóstolnom
helló
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a felsorolt típusok közül melyik a legerősesbb? mindegyiknek a 125 ös változatát kérdezem yamaha dt kawasaki kmx kdx honda crm vagy aprillia rx .Mert ezek közül szeretném kiválasztani a következő motorom .
Én se nagyon,1órát voltam öltözködésel ,vetközésel,beszélgetésel együtt.:((( 3X beprobáltam a depo meletit ,feldobott a francba és pont a végére estem,elég szar volt, utána a depoval szembenivel probálkoztam azt meg tulugrotam,beált a tros, ezze be is fejezödött a tegnapi rafting.:((
Magamnak semmiképp sem állnék neki, de egyik ismerősöm szerint csakis szakszervízbe vigyem ezzel, mert nem két perces munka, egy teleszkóp tele van alkatrésszel, nem mindegy ki csinálja.
(azért van ismerős szerelő, ő azt mondta nem kell félnem, meg tudja csinálni profi módon)
Javasolt ilyenkor kicserélni a másik oldalit is? (mennyiben emeli a költséget, ha mindkettőt cserélem?)
Ilyenkor a szimeringen kívül olajcsere is kell feltétlen?
Össz-vissz mekkora kiadással kell számolnom? (YZ250F)
Köszi!
Atiéknak köszi a benya utánpótlást!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a felsorolt típusok közül melyik a legerősesbb? mindegyiknek a 125 ös változatát kérdezem yamaha dt kawasaki kmx kdx honda crm vagy aprillia rx .Mert ezek közül szeretném kiválasztani a következő motorom .
Kell pár taksony még hozzá.. Ati elemében volt?!