Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj ,nem tud valaki valami bontott szar vezérműtengelyt rmz 450 k8/9be?
A kipufogó felölin van beszarva a dekompresszornak a vége.az a pöcök. meg van kopva. lehet külön cserélni, csak éppen megrendelni nem kár lenne azért 80ezerért venni egy gyári vezérműtengelyt ,amikor annak semmi baja.
szia, az a ktm-es spanifer ami a képen van az megvan még neked?
ha igen vmi jó áron megtudnád számítani?
thx Erik
Esetleg Nógrád megyéből nem tervez senki indulást Nagykanizsán? Jó lenne betársulni valahová kölcséghatékonysági megfontolásból ...
okés köszi a választ!
Tud valaki infót milyen a nagykanizsai pálya?két hét mulva endurocross lessz .
ilyen időben rakd fel (sár) aztán évközben huzd fel a felső szárra, nem kell rá porfogonak.
nincs mit ,5 ezer.
Akkor már profi vagyok?!
Kiválóan megválaszoltad magadnak a feltett kérdésedet
Sziasztok!

A teleszkópharisnya használatáról mi a véleményetek?
Úgy rémlik, hogy 50-50% a vele/nélküle való meghibásodási ráta, mivel harisnya nélkül több kosz megy alá, viszont tisztítható,ha meg rajta van, akkor a durva sár nem, de a finom por mind felgyülemlik alatta, ami lassan ugyanúgy kicsiszolja a szimeringeket majd.
Erre már nem merek semmit sem mondani, mert a Talmácsis krosszos videónál is poénkodtam egyet, azóta is hőbörögnek a lelki társai, szerettei, rokonai és hívei
A pálya jó állapotban volt, nekem tetszett. Tavaly október óta most ültem másodszorra motoron, így hát csak a nagy ugrókat ugrottam, a kicsikre rá sem mertem hajtani.
Na ja. Így többet kell gyalogolni, miután lepottyant a bomba...
Ez egy föld alatti bunker
Mert a gamma sugárzásnak az WC papír. Több méter vastag speciális összetételű betonnal mentek volna valamire is, ha egyáltalán...
Miből gondolod?
Az 50 centis vasbetonnal ugyan nem sokra mentek volna atomtámadásnál...
üdv mindenkinek:D
olyan kérdésem lenne h 48 as wp telót akarok beálitani, ugye alul fölül lehet álitani, szal valaki eltudná magyarázni mit ,hogyan merre? örülnék neki, esetleg milyen az ideális beálitás pályára ?tudom testsúly függő is, de örülnék pár hasznos tanácsnak ill magyarázatnak, köszönöm:D
Megmondom őszintén többet vártam tőle....
Ezek szerint neki 3 kör kellett ahhoz, amit te letudtál egy kör alatt!
Hiába, a profi nem próbálgat, hanem teszi a dolgát. Lyukasakat ugrottad mind? Milyen állapotban van a pálya? Rég voltam ott, tán tavaly november körül.

(Nyáregyházán Szvoboda Bence volt kint, nagyot csalódtunk benne, a csávókámnak FOGALMA sincs, mire jó a fék )
Tegnap Déczi Baluval sikerült menni egy versenyt Solymáron.
Nem jött össze neki! Amíg én mentem egy kőrt neki nem sikerült három karikát megtenni!
Már nincs meg.
Siakom és ruhám van még eladó!
Micsoda szomszédsága van a hüvelyes zöldségnek...
http://index.hu/belfold/2011/0...
Hali! kerestem azt a hozzászólásod melyben az utánfutódat árulod,de nem találom...esetleg meg van-e még és betudnád-e tenni azt a képet még egyszer amit akkor? érdeklődésképpen nézek futókat,de nem tudom eldönteni mennyiért érdemes kifejezetten motorszállítót venni...
köszi
Ha nem lesz más lehetőség helyben, már arra is gondoltam egyébknét!
Mármint a telót