Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy kell rendelni ebay-rol? keme benned bízok mert te is Dabasi vagy amúgy egy kipufogoról lenne szó elég lelakott de számomra nem az a lényeg 10ezer lenne a kipuff! 20-25böl ideérne szerintetek?
egyelőre biztos nem, csak agyalok ezen-azon, meglátjuk mit hoz az idei év, milyen pályán leszünk többet stb
Jáj mennyi finom ruci itt az oldalon
az rm-et is el akarod boltolni papa
Hejj...ahhoz képest, hogy nincs rá szükségem, ez egy igen kedvező ajánlat.
Az RM-re tudok egy vevőt 300-ért!
a fene... reméltem hogy 2008-tól...
Sziasztok! Zsir uj KTM-es ruha a legdrágább verzio /grafiti/ elég ritkaság. Mez nadgág kesztü. Uj árának a feléért de viszont zsir uj ! Számlája is megvan...
Sziasztok!
KTM Phase 08 mez és nadrág egyben eladó 34eft-ért. Vadonatúj, bontatlan csomagolásban. Méret: mez L-es, nadrág M/32-es. 2db szett van még!
válaszoltam...szorít az idő.
Keme! Írtam mailt tegnap! Hívni nemtudlak, mert telefonom "totálkár" a számodat meg a készülékbe mentettem!
2010
ismét egy versenyző aki csak a loerőket látja, és nem lát tovább az orránál...

CR 500 lessz a te géped, faszán elfolyathato, kezes könnyed kis gép, könnyű berugni, futomű lágy , igazi tökéletes enduro gép, jo lessz majd meglátod.
mikortól injektorosak a 250 rmz-k
endurozni endurót, tapasztalat
Nem kötekedni akarok, de Husqvarnába a 125ösről raktál be képet
Amúgy meg endúrózni vegyél endurót, ahogy ezt már itt előttem is sokan leírták/leírják kb. hetente
Honda CR250 61 ló? Hm-hm. Erősen kétlem, de inkább azt mondom, hogy kész szerencse, hogy nincs annyi, így is sok.
Kérdés: Crosspályamentes endurozásra melyik lenne a jobb mind2 2005-ös és nagyon jó állapotú. Világítást ne vegyük bele a kérdésbe.

1.sz befutó: Honda Cr250 (61Le 98kg 530000ft)

2.sz befutó: Husqvarna Wr250(52Le 108kg 440000ft)

Számomra fontos tényezők:

-futómű

-szervíz intervallum

-megbízhatóság

Menyire lehet, csapatás közben a két motor között érezni a különbséget?

Kérném az Urak véleményét.
Sáska Gabesz
ÉHHA Nagyon jó