Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nincsen eladó rezonátora 200 as exc-re?(2003-as)
meg nem lehet a mezt fölötte belehúzni a gatyába, és úgy csunyán néz ki
Okés most megnyugtatál Köszi a választ. Akkor már alig várom
Hello!
lécc nézzétek meg enduro team-ünk oldalát vannak képek vidik híreknél van egy facebook-link ahol tuttok hozzászolni az üzenőfalon vagy a fórumon
itt a cím:
http://www.rset.eoldal.hu/
Önmagában szerintem nem sokat ér, hiszen a hátadon kívül semmi mást nem véd.
Viszont léteznek olyan páncélok, amiknek a hátsó része gerincvédő (pl. Axo Dobermann)...de ezek is tutira sokkal izzasztóbbak egy páncélnál...
üdv nektek
szerintetek a gerincvédő ér valamit endurózás közben?
vagy inkább páncél?
protektoring kizárva abban megdöglöm a melegtől
inkább írtam mailt
hát ott pont nem voltam...de...ne izgulj a legmesszebbmenőkig is alkalmas a terep az endurózásra...bármelyik részét is csináljátok..gondolik itt túramotorozás...enduró..hardenduró....minden játszik....
szerintem csodajó minden ott...emberek jófejek...árak normálok...esetenként olcsóbbak mint itt.....szállások frankók....szóval endurósszemmel királyság...
Sziasztok. Volt már valaki Romániában Várasfenes környékén endurózni? Mert meghívtak minket , májusban mennénk..Nem tudjuk mire számítsunk.. ha van valakinek valami élménye vagy tanácsa azt szívesen meghallgatom.
milyen Attila? nem tudom kiről beszélsz! a WP-t egy Dabasi fickóval cseréltem,kivételesen nem kemével!
sok mindent tudok!
jah január 25-től hivatalosan is meos leszek egy gyárban
Ok, akkor majd megy a mail
nemsokára....
jajj jóvan tanárúr. Attilától vagy kitől van?
hogy mi?mit tudsz?

akartam kérdezni:van má meló?
mikor rendelsz következőt?
tudom...
a ktm-ből maradt WP-mért kaptam egy pár öhlinst,meg egy kis kincset
én mindíg ott vagyok ahol lenni kell! ti vagytok lemaradva! én azt is tudom hogy...
ok
várják a motorok,kéne összepakolni őket a srácnak...tudodki
azért kérdezgetem ennyit
ez a muki beszarás
és Te mit lókupeckedsz?
szar ez így hogy nem találkozunk mindig le vagyok maradva
ma reggel 8 kor hívtaaz a sóstóhegyi fickó akinek a wr450 volt...na eladta azt és kérdezte Csabit hogy Eladó-e a CRf---mire ha megfizetik akkor persze! ment a srác és ajánlatott tett Csabi a srác meg adta a kezét! ennyi volt! elkelt 11:20körül..pont akkor indultam motorozni és hivott ,hogy ő már e miatt nem tud jönni
este már sajnálta is,hogy eladta...
szia
a héten lesz ár mindenre!
szia

jeee

szelep+egyéb témában van valami infód?
Nem tőlem,de neked való gecsa
köszi
ja,úgy néz ki elég jó szőrben van,reméljük beválik.Majd meglátod
tőled?
miféle?első?
Gratulálok én is-utólag.

Meg Levinek is az RMZ-hez, tegnap mondta Csabi, hogy vettek egy egyben lévő darabot.